Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/25/2021 in all areas

  1. Zaustavljaj sezonu! Neka sledece godine opet EL igraju isti klubovi. I tako...
    21 points
  2. Vezbruku se bas ne da TD na pocetku sezone, prosli put falila asistencija, sada samo 1 turnover
    20 points
  3. Lamela i Lonza kada gledaš kada odapinju one strele sa ramena sa 7,5m, kao bazuku iz Ramba da pripaljuju, bude ti prosto krivo onog jadnog Simmonsa. Nešto je istripovao da će za svaki šut dalji od dva metra da mu neka sotona iz parketa odgrize ... ruku. Elem, braća Ball toliko opušteno pripaljuju da je to milina.
    12 points
  4. Lepo sto je Uskokovic juce imao fin ucinak i doprinos u napadu ali bas je retko videti onoliku nemoc u odbrani. Momak konstantno kasni za korak, ima prespore noge i pri tome je konstantno na petama. Dovoljna je najmanja i najjednostavnija promena pravca ili finta telom i on je vec u debelom zaostatku.
    12 points
  5. 1:13:30 - Kuzmiceva odbrana i sta je sve uradio/stigao
    12 points
  6. Primerena situacija za primenu meni jedne od najomiljenijih narodnih izreka - na sirotinju i mrav diže kurac.
    10 points
  7. Dzabe se Dejo cuva privatno i vakcinisan je tri puta, kada na utakmici njemu iznad glave vicu, urlaju i pljuju barem desetak kovid pozitivnih bez maske. Da se ja pitam svi mecevi bi bili u Areni sa 30 posto publike, sa obaveznim kovid propusnicama i maskama. Nije za zajebanciju.
    10 points
  8. Ja znam samo za jedan primer ovakvog vakcinisanja i to u bliskoj porodici: Stariji brat mog matorog, 1934. godište iliti 87 godina. Zdravstveno stanje: od mladosti ima neki problem sa srcem, zbog njega ni u JNA nije išao, ostalo OK. Dobio dve doze Kineza proletos, u septembru booster doza takođe Kinez (ne pitajte me zašto, nemam pojma). U principu se čuva, nosi masku u zatvorenom obavezno, ali živi sam i mora do prodavnice, pijace, pošte, plus svaki dan šeta koliko može, stara navika zbog srčanog problema, znači viđa ljude. Početkom oktobra (mesec dana posle bustera) se žali telefonom mom matorom kako je nešto smalaksao, izgubio apetit, jedva se kreće po stanu. Nema temperaturu ni bolove, ne kašlje, malo curi nos. Dođe mu kćerka po njega i odveze do Doma zdravlja, test pozitivan. Snimi pluća, početak upale. Da ga vode u bolnicu, on neće. "Ako je stiglo do umiranja, da umrem kod kuće". Odležao kod kuće, posle tri dana već normalno jeo, posle dve nedelje na novom snimku pluća čista. Juče se dogovara sa mojim matorim kad da dođe da proba ovogodišnje vino. Ja sam 100% ubeđen da bi mu bez vakcine, a možda čak i bez bustera već održali opelo.
    10 points
  9. 9 points
  10. Oni Dzejmsa, mi Dijamantidisa. Pa da vidimo ko je bolji.
    9 points
  11. o melo, melo, imaš lepo telo
    9 points
  12. Ceterum censeo..beka skorera treba dovesti. Što se tiče, Holinsa, da se podsetimo kako je Laki govorio; Dakle, ništa se nije promenilo od tog 16. avgusta. Zašto sam to rekao prvog dana kada je ozvaničen? Jer sam gledao većinu Zenitovih utakmica u prošloj sezoni. U ogromnoj većini tih utakmica, on je izgledao UPRAVO ovako kako danas gledamo iz tekme u tekmu. Dobar u odbrani, prosečan u napadu (za američkog beka). On i dalje ima mesto u rosteru, ali SAMO I ISKLJUČIVO kao zamena Dobriću. Dakle, nekih 10-12 minuta po meču. I sada se po ko zna koji nebrojeni put vraćamo na problem koncepcije tima. Moje skromno mišljenje je da JEDINI igrač na mestu crnca™ ne može biti Holins (ili bilo ko njemu sličan) - toga imamo sasvim dovoljno u domaćoj izvedbi. Odnosno, ako već želiš Holinsa zbog pretpostavljenih sinergijskih kvaliteta koje donosi, to automatski znači da ti treba jedan trpač na 2, ili 2/1. Jbg, tako funkcioniše košarka, ne treba biti Fil Džekson da bi se to shvatilo. E sada, ja recimo ne bih šibovao Holinsa, jer iako osrednjih kvaliteta, ipak poseduje neke, već neke druge igrače, npr prvi na spisku je Davidovac (o Simonoviću ne vredi ni trošiti slova). Jer, kako reče jedan mudar čovek danas, da bi nekoga doveo, nekog moraš i oterati.
    8 points
  13. Ok je Radonja, putuje sa timom.
    7 points
  14. Reload game, dok ne ubodemo roster.
    7 points
  15. Tako ti i treba kad ides na RSB i Linkedin. Sta ima posten domacin da trazi mimo Tindera i Onlyfansa?
    7 points
  16. Izasao na mocartu hvalospev o Kuzmicu. Da je u desetercu, nadmasio bi srpske epske pesme iz predkosovskog ciklusa...jos uz gusle...kakav Banovic Strahinja i Jankovic Stojan...
    7 points
  17. Easiest 20k you'll ever make kid
    7 points
  18. Uf, jos pamtim slavne dane nase proslosti, kada coach Ra salje Jovica na tusiranje, a Rebron rusi Kralja.
    6 points
  19. Hocemo prosirenje EL da bi dva kluba iz Srbije igrala, ne mozemo da ispratimo ritam sa 34 kola. Ne treba ni da igramo ako nismo u mogucnosti da izdrzimo taj tempo. Uvek nam nesto ne valja, kao da mi jedini igramo EL. Nisi u stanju da obezbedis ekipi carter letova, dovoljno sirok roster, dovidjenja, ima jos takmicenja sa mnogo manje tekmi.
    6 points
  20. Pisao sam 3 puta na ovom topiku o tome. Bilo je pitanje trenutka. U halu je pusteno mali milion ljudi, pitanje da li je i 30% vakcinisano. Mislio sam da ce se klub izdici van ovog rugla od drzave, al jok.
    6 points
  21. zabluda je da cemo povratkom vajta imati ne znam kako tecniji i kreativniji napad bolji spejsing i jos jednu opciju u tranziciji da ali white nije igrac koji ce da kreira za sebe ili druge
    6 points
  22. Meni je Cirbes izgledao pristojno danas. Nama definitivno centar nije pozicija koja trenutno najvise gori, pogotovo ne sa ovakvim Kuzmicem. Ponovicu ono sto sam pisao, a to je da Dobric neuporedivo vise ucestvuje u igri od Hollinsa. Ne radi se tu samo o poenima, vec jednostavno o tome da je Dobric uvek na lopti, a ovog nema nigde. Segi bar moze da nadribla iz izlazne kretnje sa desne strane u sredinu i da ide na prodor ili da se zaustavi na poludistanci. Hollins kako je primi iz izlazne kretnje tako poteze neke trojke kao na basketu. Bar da radi samo to, nego ne ume da baci povratni pas kad treba nego konstantno ide u protivnicki reket i prima rampe. Danas je krenuo direktno na Mosleya i lopta je zavrsila na ivici table. Bez mozga i bez maste igra za sada i ja bas i nemam vise strpljenja za njega. Moram da pljucnem Kalinu. U onom intervjuu pre par dana prica o tome kako se popravio i kontrolise se kod sudija. Ovo protiv Albe i danas je sve suprotno tome. Od prvog trenutka krece da se zajebava sa sudijama i izbacuje sebe iz utakmice. Ne moze tako.
    6 points
  23. 5 points
  24. U proceduri je, još nije na snazi i ne zna se kad će biti. Nisu nikad ni bili. Pokazano je više puta na podacima o višku umrlih u odnosu na ranije godine da se smrtnost se šiša na najmanje trećinu, realnije četvrtinu stvarne.
    5 points
  25. Najviše je do njega, odnosno talenta, ali barem 20% je do današnjih pravila u smislu koraka (polazak pre svega), nošenja lopte (videti pod Isaiah Thomas, protiv Chicaga) i dobar deo je što je jednostavno klinac koji je navikao da može da proba apsolutno sve što hoće na terenu, od underhand bacanja kontre, preko fejdavej trice sa 8 metara u trećoj sekundi napada, mislim da bi on mogao biti i prvi igrač koji će završiti kontru nabacivanjem sebi lopte na glavu ili na koleno. Jednostavno je tako odgajen.
    5 points
  26. Jel uzimas u obzir da tokom ovog talasa nikakve mere ne postoje? Gledajuci nas i grafik UK-a meni deluje vrlo ocigledno kako izgleda kriva talasa sa i bez mera.
    5 points
  27. Kako je krenulo Dejo će da drži onlajn treninge! Prvo zagrevanje 15 krugova oko kauča/ugaone (ko šta ima), zatim par kamikaza od kupatila do dnevne i od kupatila do spavaće, 10 krugova u defanzivnom stavu oko trpezarijskog stola. Nakon toga se prelazi na šuterski trening, svako o svom trošku da kupi onaj sobni/dečiji koš što se zalepi na vrata i ožeži (kakve šutere imamo i kakve se cigle bacaju stradao bi sobni asortiman, ali jebi gaaa) 😄 Redefinišemo pojam skraćene rotacije, sad smo skratili i stručni štab! Ostaje nam samo da vratimo "Skraćenog" pleja iz penzije i pali se mašina 😄
    5 points
  28. Zet je sasvim dobar igrač. Stefa je zaista uživanje gledati. If you don't like that Steph Curry, you don't like basketball.
    5 points
  29. gledajte i učite se: All Transactions MON, OCT 25, 9:25 AM b (like) residents added Danny Green, Phi SG from Waivers to BE SAT, OCT 23, 9:57 PM b (like) residents dropped Danny Green, Phi SG to Waivers FRI, OCT 22, 10:36 AM b (like) residents added Danny Green, Phi SG from Waivers to BE THU, OCT 21, 6:21 AM b (like) residents dropped Danny Green, Phi SG to Waivers SUN, OCT 17, 11:20 PM Drafted 216th overall (11th Rd) by b (like) residents
    5 points
  30. Treba samo jedan šator da pokrijemo ovu temu, i cirkus ko šećer ...
    5 points
  31. Dobra partija mladog Uskokovića danas, samo napred mali
    5 points
  32. https://nova.rs/posts/dr-jovanovic-objasnjava-vezu-izmedju-vakcine-protiv-korone-i-neplodnosti Nova jos jednom polazuje koja su govna i da su usminkani Informer. Naravno da se u tekstu kaze da nema nikakve veze izmedju vakcine i neplodnosti ali klik bejt se mora odraditi.
    4 points
  33. Potcenjuješ mere Uroše. Da, zaista su nam mere i njihovo poštovanje oduvek sprdnja. Ali ipak - ponečeg je bilo. Ispravi me ako se ne sećam dobro. Prošle zime su u jednom momentu zabranili žvake na benzinskim, ali ipak su u decembru bili zatvoreni ili ograničeni tržni centri. Mislim i klubovi, bile su one ilegalne žurke, zar ne? Isto je bio kraći školski čas, kao i više online nastave. Takođe svadbe su krenule tek od juna, zar ne? Mislim da je to ipak pomagalo da se izgubi zamajac, čega sada nema. Mislim da je za širenje u svemu najbitnije da nema super spreading evenata. Ovaj talas je založen na gučama i exitima letos, kao i silnim svadbama. Sada apsolutno nema ograničenja za eventove i samim tim nemamo više Gausa. Na stranu što nam je merenje u zasićenju tako na ni ne znamo koliko je realno zaraženih.
    4 points
  34. Formalno obrazovanje i obrazovanost nisu sinonimi. Pandemija je to razoblicila kao lakmus papir.
    4 points
  35. To je oko dve hiljade ljudi za Pionir, za Arenu je oko 6 hiljada. Gledalo bi se da ima volje po interesovanju od meca do meca, ali izgleda da od toga nema nista. Vlast se boji ostrijih mera zbog mogucih demonstracija i predstojecih izbora, ponekad pomislim da namerno pustaju da se virus prirodno prokuzi do tada.
    4 points
  36. To je put kojim će se sve češće ići. Obilaziće klinci koledž i ići rano u seniorsku košarku u timove gde će imati ovlašćenja. Uglavnom će to biti G liga ili Australija
    4 points
  37. Jel jos nekom Cobbs isti Avon Barksdale? 😄
    4 points
  38. ako može mali trejo, može i šarlot akrobata.
    4 points
  39. Pobeda. 3>0. Idemo. Moram da pohvalim i zeta Demiona Leeja koji polako ali sigurno postade jedan sasvim solidan šraf u mašineriji.
    4 points
  40. Real life Kronos: 🙂
    3 points
  41. Nema većeg hejtera porodice Ball od mene, ali mora se priznati da Lamela zna košarke i da hoće da se sigra, samopouzdanje mu je kao da je MJ lično.
    3 points
  42. Šarlot baš simpa ekipa za gledanje. Ima tu i atraktivnih poteza i dobrog basketa. Definitivno bih platio kartu da gledam Loptu i Bridžisa. Ni ovaj Popov učenik ne deluje loše.
    3 points
  43. 3 points
  44. Ja opet ne mogu da gledam ništa ako je sinhronizovano. Ne znam, ali meni se baš gubi atmosfera. Oduvek mi bilo žao Nemaca jer je kod njih sve tako.
    3 points
×
×
  • Create New...