Chaos Is Me 3,120 Posted November 14 Real privodi ovo rutinski kraju. Tavares opet nalupao blokade pa se preterano naložio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kankkunen 1,613 Posted November 14 Just now, Del Piero said: Izgledali su kao tim sa Cavijem i Pitinom. Ono jes, što bi matorci rekli, e´ kako je to pre bilo ... sigurno da to može bolje, samo nije uvek problem u struci ... najčešće nije. Precednik (gazda) da se umije hladnom vodom, pa onda sve redno Znaš i sam da tu može biti 1001 razlog zašto i kako ... prosto i jednostavno, grčki blizanci su u strmoglavom padu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
CLakiSH 1,050 Posted November 14 31 minutes ago, Chaos Is Me said: Real opet bolji. Makabi sipa u Vitoriji kao da je obruč metar u obimu. Obruc ima cca 1,4 m u obimu;) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mister-no 994 Posted November 14 Obruc ima cca 1,4 m u obimu;)Mislio je na prečnik verovatno :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
CLakiSH 1,050 Posted November 14 Just now, mister-no said: 6 minutes ago, CLASH said: Obruc ima cca 1,4 m u obimu;) Mislio je na prečnik verovatno 🙂 Znam, al sam morao malo.👿 Quote Share this post Link to post Share on other sites
propolis 347 Posted November 14 1 hour ago, Del Piero said: Kako je to Pedulakis najmanji problem? Valjda je on kriv zato sto nisu tim. Ako on nije birao pojačanja onda je napola kriv 😎 1 hour ago, Del Piero said: Kako je to Pedulakis najmanji problem? Valjda je on kriv zato sto nisu tim. Ako on nije birao pojačanja onda je napola kriv 😎 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chaos Is Me 3,120 Posted November 14 36 minutes ago, CLASH said: Znam, al sam morao malo.👿 Ako, treba me zapišati za ovakve greške. Quote Share this post Link to post Share on other sites
CLakiSH 1,050 Posted November 14 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Ako, treba me zapišati za ovakve greške. Kakvo crno zapisavanje, greska kakvih ja imam deset svaki dan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Del Piero 2,584 Posted November 15 8 hours ago, Kankkunen said: Ono jes, što bi matorci rekli, e´ kako je to pre bilo ... sigurno da to može bolje, samo nije uvek problem u struci ... najčešće nije. Precednik (gazda) da se umije hladnom vodom, pa onda sve redno Znaš i sam da tu može biti 1001 razlog zašto i kako ... prosto i jednostavno, grčki blizanci su u strmoglavom padu. Gazda je ludak, ali je tu odavno, nije od ove sezone, igrao se dobar basket i sa njim na celu. Stavise igrao se dobar basket prosle sezone. A nije da Pedulakisov minuli rad garantuje da ovo nije do njega. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kankkunen 1,613 Posted November 15 4 hours ago, Del Piero said: Gazda je ludak, ali je tu odavno, nije od ove sezone, igrao se dobar basket i sa njim na celu. Stavise igrao se dobar basket prosle sezone. A nije da Pedulakisov minuli rad garantuje da ovo nije do njega. Meni njih dvojica opasno liče, mislim gazda i trener ... našli su se. Ne znam da li je neko od ozbiljnih trenera voljan da radi tamo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chaos Is Me 3,120 Posted November 15 Brandon Davies sinoć indeks minus 12. Al ga je počistio Tavares iz reketa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vamos Laki 479 Posted November 15 Tavares je cini se bas napredovao. U odbrani je totalni cheat mode. Ne postoji igrac u EL kog ne moze da ponisti. U napadu isporuci ono sto zna, ne izlazi iz opanaka. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
laki pepe 2,383 Posted November 15 19 minutes ago, Chaos Is Me said: Brandon Davies sinoć indeks minus 12. Al ga je počistio Tavares iz reketa. Isto komentarisao sa drustvom sinoc. A sigurno do sada najucinkoviti centar u EL. Dok nije udario u Tavaresa, koji poprima facijalne ekspresije jednog Rudija. Bas ima potencijal godinama da nas nervira. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sector 3,198 Posted November 15 Mene vec nervira. Antipatican mi je. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Threekola 179 Posted November 15 Pedulakis dalape ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MrTripleDouble 401 Posted November 15 znaci sad je zvanicno Pedalakis. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni Bombarder 1,565 Posted November 15 Lebe mekani,ko je ovaj Biberovic u Feneru? Preziva se k'o jedan lik iz "Boljeg zivota" 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Del Piero 2,584 Posted November 15 Fener od najlepse i najtecnije igre u Evropi do surovo mucnog napada za gledanje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milos 3.14 92 Posted November 15 8 hours ago, Kankkunen said: Meni njih dvojica opasno liče, mislim gazda i trener ... našli su se. Ne znam da li je neko od ozbiljnih trenera voljan da radi tamo. Trener ne govori inglis, a ima gomilu amera i vlasnik koji jase na caletovom talasu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sector 3,198 Posted November 15 James i Strelnieks izbusise Fenera. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NMX 5,217 Posted November 15 Žoc sa prevodom....ovo je za hall of fame 12 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Del Piero 2,584 Posted November 15 Vanja 13 poena u prvom. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kankkunen 1,613 Posted November 15 Kako Bajern izgubi 26 razlike od Valensije, jel gledao neko? Ovo im je treći poraz za redom ... sad im dolaze Oli i Pao tu mogu da se vade. Quote Share this post Link to post Share on other sites