Jump to content

Strana reprezentativna kosarka


Recommended Posts

Nekako mi je toplo oko srca. Luka mi je ozbiljno porastao u očima nakon ovoga i izjave koju sam gore navela. Svaka čast i ostalim igračima reprezentacije na borbi i energiji, dali su 100% da se plasiraju i zasluženo idu na OI. Litvanije mi nimalo nije žao, dosta su nas oni namučili u prethodnih 30 godina i nikad nam nisu ležali.

Link to comment
Share on other sites

Jebo vas Jokić  dosta više sa njim. Slovenci su igrali sjajno i uz maestralnog Dončića razbili Litvance koji bi da smo mi bili tamo gosti lagano dobili. Sjajno su Slovenci zaustavili centre Litvanije i to Tobi i Dimec uz pomoc Čančara i Eda. Jaka Blažič frnomenalan(čoviću reaguj) 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Litvanci su sve gori. Spoljnu liniju im i dalje predvodi olinjali Kalnietis. Grigonis se raspao sad iako on moze bolje. Sabonis je drvo i on nikad nece dominirati u fiba kosarci. Jonas im je godinama najbolji igrac, mada je i on bio tanak veceras. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Chaos Is Me said:

Odlični Slovenci al naboli su svašta u toj trećoj četvrtini koja je presudila. Meni drago svaki put kad Sabonis bude razotkriven al mora se priznati da je većinu minuta odigrao na 4. Sa Lukom Slovenci mogu dosta. Denda mvp. 

Razotkriven u kojem smislu? 

 

On je centar a ako je tu Jonas ne može se disati.

 

//

 

 

Jokić je ljudina, momak odlučio živit svoj život a ne onako kako raznorazni jebivjetri žele dok prde i podrigiju ispred TV-a.

 

 

 

 

Edited by Budha
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

  • Manu locked this topic
  • Don Dusko unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...