Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

7 hours ago, Sprivel said:

Kakav bre bubble u evropskoj kosarci. Sta ce onda biti sa nac sampionatima?

Вubble би имао логике само у случају да се прекину шампионати и да се они такође одиграју у bubble након завршетка ел... једино ми то пије воду...исто тако би утакмице вероватно играли чешће ако се узме у обзир да нема путовања,као у NBA,и вероватно би се пре завршило...Мени једино то пије воду...

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Johnny Štulić said:

'vako je pravilnije.

Druže, ja sam mnogo puta i u Pioniru, i u Areni drao grlo uzvikujući njegovo ime i prezime, ali prošlost je bila, a sadašnjost je sada. 

Ja mnogo poštujem šta je uradio za naš klub, ali da ponovim ono što su mnogi ovde već rekli - u napadu je minus igrač, usporio se i u odbrani, trebalo bi da ulazi samo kao defanzivni specijalista kao flaster na nekom 5, 10min max i to je to.

 

P.S. Pošto iznosim ono što iskreno mislim, dodajem da me je lično uvredio krajem prošle godine kao "lažnog navijača". Tako da - poštujem Lazića kao igrača, ali ne više kao čoveka. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Covic gost na nečem sto se samo zove b92... Političke teme, Srbija u regionu, Evropi, Svetu... Mislim tema emisija je “Kome smeta jaka Srbija?”, tako da je sve jasno.

Au majko koliko je on zabrazdio i koliko nije normalan :twak:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, Ridji said:

Covic gost na nečem sto se samo zove b92... Političke teme, Srbija u regionu, Evropi, Svetu... Mislim tema emisija je “Kome smeta jaka Srbija?”, tako da je sve jasno.

Au majko koliko je on zabrazdio i koliko nije normalan :twak:

 

Kakav transfer blama, ceo sat su drobili kako nas svi mrze da bi na kraju poentirali sa domacim izdajnicima.

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Tamburinjo said:

Sezona polako vec pocinje da visi u vazduhu, barem u ovom formatu. Sve vise igraca i sudija je zarazeno. 

 

Sta ce se desavati ako neka zemlja uvede karantin? Kad ce njihov tim igrati utakmice, sa kojim igracima, u kojoj zemlji? 

 

Sve su to pitanja na koja EL nema odgovor a ABA liga ne znamo ni da li postoji pravno jos uvek. 

 

Kosarka je odavno na aparatima na starom kontinentu korona je samo dotukla.

Sto to mislis?Kad je bila u boljem stanju?I sta je uticalo na to?Bas me zanima,nemoj da pomislis da je provokacija.

43 minutes ago, Laki21 said:

 

Obezbeđuje budžet.

Da li znas odakle dolazi tvoja roba?😂

Link to comment
Share on other sites

Ne mogu da docekam sutrasnji mec. Mislim da ce nam on mnogo bolje dati neke odgovore gde smo i igracki i trenerski negonmec sa baskonijom. Stvarno bi bilo mnogo dobro da dobijemo, pa jos kad bi uzeli i asvel to bi bio start iz snova plus 0 zarazenih

Link to comment
Share on other sites

Nisam namerno nista pisao posle Fenera, ja sam licno bio zadovoljan onime sto sam video tamo iako smo ubedljivo izgubili. Fener je ogolio sve ono sto je lose i koliko mi se cini na tim elementima se radilo.

Ono sto mi se dopalo su prevashodno dve stvari:

-Odbrana

-Energija i pozrtvovanost igraca

 

Fener je odigrao onako kako treba protiv nas, pritiskao je bekove i totalno poremetio nasu organizaciju napada, ali se jasno video pecat trenera i sta hoce, to je ono najvaznije. Sa dodacima Terija i Rocestija, ocekujem da  cemo biti znatno tezi za skauting i da cemo igrati jos zajebaniju odbranu.

 

Sto se tice Zalgirisa oni su i sa novim trenerom zadrzali kontinuitet i igraju slicno. Mora se zaustaviti sut i nikako ne dozvoliti da se razigraju Milaknis i Lekavicijus i da nas pune kao u nekim mecevima. 

Bas me zanima kako ce Obradobic to da resi, Volden moze ozbiljno da davi nekoga od ove dvojice, ocekujem i pojacanu minutazu za Lazica koji bi verovatno na pocetku trebao da pritisne MIlaknisa i po cenu brzih faulova. Ovde bi nam Teri legao kao budali samar, ali je veliko pitanje da li ce igrati. Uglavnom jako nezgodna ekipa je Zalgiris, i lep uspeh bi bila bilo kakva pobeda.

 

Edited by Helmet
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, placebo said:

Od svih navijaca na svetu koji ne mogu da gledaju svoj klub zbog korone,najzalije mi je navijaca Borca iz Cacka.Mislim da bi hala bila stalno puna,nije da likujem sad gledam na YT tekmu,oni su dobili Partizan u sred Beograda.🤔🤔🤔

Hala kraj Morave je stalno puna bez obzira koji rang igra Borac. Hala je mala, atmosfera je paklena uvek. Neko je pominjao snimanje sa male visine, to je uslovljeno konstrukcijom hale gde su noseci elementi po sredini tribina i onda kamerman mora da bude na nizoj poziciji.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Pokretačka snaga Zalgirisa su Grigonis i Walkup. Osnovni zadatak će biti njih da zaustavimo. 

Prva utakmica protiv Fenera je bila odlican uvod za Halla i Waldena da vide kakav je intenzitet u EL. 

 

Walden je na prve dve utakamice imao 4.5 izgubljenih na 3 asistencije što je previše. Walden ne može da bude plejmejker kao što su neki pisali i morali smo da dovedemo plejmejkera koji će da odmeni Halla. 

Walden je odlican defanzivac, dobar suter za 3 poena, ali plejmejkerski skil upitan pogotovo ako ga protivnik stisne malo jače. 

 

Jedva čekam da vidim Roca i Terija na terenu jer će biti izuzetan upgrade na ovu ekipu. 

 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Meni je ovo odlican duo na pleju.

Jedan talentovani umetnik/defanzivna rupa i drugi jack of all trades, master of none. U teoriji se dopunjuju fenomenalno.

Volden i Lojd na dvojci nista manje dobra kombinacija.

 

Drzi me bolji osecaj nego pod Radonjom. Deluje spolja da je Sasa ozbiljan gazda ekipe i da u pola noci zna sta hoce od kog igraca i sa koje pozicije, dok je kod Radonje neretko dosta polagano na individualni talenat i improvizaciju.

 

Samo da Korona ne sjebe sezonu jer mi se cini da ovo moze biti Ta!

Edited by Gilmour
Link to comment
Share on other sites

Evo u Asvelu dvojica igrača zaraženih . Što se tiče večeras nema tu šta, zaustaviti bekove i juriti Milaknisa po terenu. Imamo odlične bekove ove sezone svaki na svoj način je opasan još da se Deda vrati u svoju formu , iako ni sada nije loš, da pokrije tu poziciji 3 bićemo opasni. Al ajd prvo da mi dobijemo večeras 😄 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Ridji featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...