Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/07/2021 in all areas

  1. За овај свети храм, и за оне који са вером, побожношћу и страхом Божјим улазе у њега, Господу се помолимо. Господе, помилуј. Да победимо ФМП, да дође хендикеп 1 Господе, помилуј.
    10 points
  2. Obrisali su pa ponovo okacili
    9 points
  3. Ako nije fejk njuz, i uprkos tome što je doktor ovde napravio par krivičnih dela, ovo je jebeni spektakl
    9 points
  4. Zeljko je na srecu odreagovao gospodski smirio tenzije. Samo da se nabazdarimo na taj mod gde se dva najveca kluba medjusobno uvazavaju i postuju a ne da se svadjaju kao 'glavni likovi u Kusturicinim filmovima'.
    9 points
  5. Cigani (ogorčeno): Pokrenuti disciplinski postupak protiv Moora, za izjavu da je FMP mala Zvezda Also Cigani: Legao bi nam jedan Iznudu na polusezoni
    9 points
  6. Ukupno 70 vinera vs. 51 neiznudjena. Strasan tenis. Novakov FH i ona Edberg sekvenca doneli trofej. Danil je zver, jebena zver. Iznova i iznova me odusevljava
    8 points
  7. partizan iz njegove ruki sezone, bio je verovatno jedan od najjeftinijih timova od 10ak onih koji su značili nešto a verovatno i najjeftiniji tim koji je bio prvak evrope. na osnovu toga je brzometno upao u krem evropske košarke i rekao bih da je višestruko premašio očekivanja svojim rezultatima. daklem, nije uvek imao & apsolutno je zaslužio to što je imao and then some. kada želiš da uniziš nekoga, gledaj da se držiš činjenica, biće lakše svima.
    8 points
  8. Sve kul kod mene, cak nisam ni pobegao, nego sam malo zauzet pa se zato redje javljam. Sredice se to vremenom.
    8 points
  9. Ako ne znaš da li će neki trener duradi nešto dobro u KKP, samo slušaj šta se preko plota iliti brda priča o njemu. Aku su indiferentni ili nedobog imaju poneku reč hvale, taj neće ništa da osvoji. Ako ga pljuju, ima nade. Ako ga mnogo pljuju, mirno spavaj nano. Zato sam se malo štrecnuo oko Želimirove epizode sa Murom i Čović Vesnom, ali pošto vidim da su preko u fazonu neš nas zajebati, znači da je sve i dalje ok.
    7 points
  10. Kad smo kod muzickih zelja ja sam ambicioznija : sledece godine 4 GSa u nizu, pripremni turniri kako hoce i zlatna medalja na sledecim OI
    7 points
  11. Pu, pu... Da ga ne ureknem. 👌
    7 points
  12. Tužna godina za Fedal fanove, jbg. Jedina svetla tačka Njujork, mali zrak sreće, bilo je naznaka da će se možda odbraniti broj godina na prvom mestu, ali ni sezone bez konkurencije nisu bile dovoljne. 😄 Još kad se sledeće godine popenje lestvica na bar 21 GS. No dobro, ima tu nekih neodbranjivih rekorda, tipa broj turnira za 10 bodova i slično.
    7 points
  13. Dodjoh samo da napisem sledece: Novace Djokovicu,jebale te Olimpijske igre! Da te sto puta jebale!! Toliko.
    7 points
  14. Kakva teniska klinika u 2. i 3. setu! Nisam verovao da ima u rezervoaru za ovakvu predstavu! Bravo, majstore!
    7 points
  15. Partizan pored 2 elitna evroligaška igrača i najboljeg evropskog trenera nema Đumića, Vrabca i Cvetkovića već nekolicinu igrača platežnog ranga 300-500k. Dakle nećemo igrati protiv 2 igrača i dobrog trenera niti KKP troši sav budzet na trojicu. O budzetu i nagađanju ko koliko košta ne bih ali mislim da su prilično teži ove sezone. Što se tiče derbija nama je Asvel važniji trenutno i ako tu dobijemo lakše će se disati pred derbi.
    7 points
  16. Kalinć je došao iz ekipe koja ove godine igra EC u EL tim. Neuporedivo. Daj mi primer još nekog startera iz Efesa, CSKA, Barselone i Armanija koji je prešao u EC tim? 0.
    7 points
  17. ima ona drevna narodna sveti luka, ceo boston kuka
    7 points
  18. Pa sad je Medvedev taj koji je zid, mora se probati nešto drugo da ne bi svaki poen trajao po 30 udaraca. Mislim da i jeste živeo tamo godinama, valjda su se njegovi odavno preselili u Francusku ako sam dobro ispratila.
    6 points
  19. Spektakularno finale Kako god se zavrsilo, Danilu na betonu niko nista nece moci u narednim godinama, samo da ga povrede zaobidju
    6 points
  20. Upravo pročito ceo ovaj esej o Cedeviti...i sad imam nedoumicu: dal mogu da se opravim sa ova 3-4 artana il će morati bronza da radi.
    6 points
  21. Evo baš na ovom klipu sa prethodne strane, ostao da trenira posle utakmice. Napravi seriju dobrih i baš brzih driblinga i onda step back da šutne. A odbrana u fazonu: Treba da nauči da bude konkretan, jedan do dva driblinga iz kojih stvori prednost koju odmah eksploatiše. Vrlo jednostavno.
    6 points
  22. i moj fokus je na sadrzaju odgovor si dobio na sadrzaj, ne na licnost zbog licnosti ces dobiti ignore, posto ne ide drugacije jbg on topik: prilicno ispod radara prolaze odlicne igre davidovca ove sezone
    6 points
  23. Pa to je i normalno svuda. Koliko je recimo po Italiji medijski povećano praćenje tenisa poslednjih godina, a ranije je npr. u štampi o tenisu moglo da se iskopa nešto samo za vreme Rima. Kad sam tražila neke vesti sa slemova ako se tamo tada zateknem, nađem u nekom ćošku sportske rubrike rezultate Italijana dok ne ispadnu, a ove ostale je trebalo svećom tražiti, čak i u Corriere dello Sport. O nekim člancima, izveštajima sa mečeva, ni govora, ali zato Formula, biciklizam i Moto GP na sve strane. Naravno internet je tu dosta pomogao i specijalizovani sajtovi, a poslednjih godina ima i Supertennis TV sa 24 sata tenisa dnevno, ali ko bi sve to hteo da gleda kad ne bi na svim nivoima igrali Italijani? Bilo bi entuzijasta naravno, kao što ih ima i u Srbiji, ali ne verujem da bi bilo preterano isplativo.
    5 points
  24. 5 points
  25. Imao sam nekog drugara jos u srednjoj skoli, koji ce kad Federer okaci patike o klin prestati da prati tenis 100%. Bas ne znam kako on sve ovo podnosi poslednjih sezona, zadnji put sam ga video pre cca 10 godina, kad je Federer bio koliko toliko relevantan, pa stavi RF kacket i dodje u skolu, pa nesto prica kako ga niko nikad nece stici. 😄 Kad Nolo resi da se posveti samo piramidama i uzgoju brokolija, tenis ce nastaviti da prate oni sto su pratili i ranije, ALI i oni koji su u medjuvremenu tenis poceli da prate i vole, a njih je zbog pojave i uspeha srpskih tenisera rodjenih 80ih godina (Jankovic, Ivanovic, Tipsarevic, Djokovic), prilican broj, odnosno ima ih vise nego pre ove slucajnosti, posto uspeh pomenutih nije rezultat nekog sistemskog rada.
    5 points
  26. Ovo sto zirbes ne igra uopste, pokusacu da skontam kao da trazimo pojacanje. Ili ce se vajt vratiti brze nego sto se ocekuje. U realnosti nijedno se nece obistiniti.
    5 points
  27. Ali deca su preslatka
    5 points
  28. Danas je jedan od onih dana kad je baš divno biti Novakov navijač...mada nije tako izgledalo nakon prva dva gema 😊
    5 points
  29. Meni nije bio potreban ovaj meč da vidim da će Medvedev posle Novaka biti naslednik i vladalac 5+ slemova, jer je čovek neverovatan i pritom konstantan. Možda Novak izvuče još ovaj AO na svoju ruku, za dalje betonske slemove usled godina i slabije igre Novaka, Medvedev će preuzeti tron.
    5 points
  30. Bilo bi dobro da i ovi nasi pokusaju da tako nesto kreiraju. Ako bi oba utiska bila takva onda je mnogo teze zapaliti vatru nego kad je utisak drugaciji. Pa nije ovo ultimate fight na zivot i smrt nego kosarka. Nema sta mi bilo koga da gazimo...dati sve od sebe na kosarkaskom planu pa ako to nije dovoljno pruziti ruku, a ako smo bolji to se onda ocekuje od njih. Ko bude bastinio ove vrednosti imace moje postovanje, bez obzira sa koje strane brda se nalazi.
    5 points
  31. Ne računajući mečeve unutar BIG3, Novak po prvi put u poslednjih 10ak godina nije favorit protiv nekoga na kladionici. Ne mogu da kažem da mi je drago samo je realnost na koju moramo da se navikavamo. A dodatno ne može da mi bude krivo pošto je brat Meda sa druge strane :))
    5 points
  32. Imao je sreće Zo. Nevezano za ovo, Embid mi toliko zrači nekom iritantnošću da je to fascinantno.
    5 points
  33. Radonjic je kralj. Idemo dalje.
    5 points
  34. Kao Cigan, zavidim vam malo na Zocu... Mislim, sve je to lepo, i trenersko znanje, i autoritet ka spolja i unutra, i tradicija... Ali zavidim na ovom dasku normalnosti koju je ispoljio kroz ovu reakciju i komentar novinarima. Dok jedni provociraju, drugi serendaju u saopstenju, treci primaju kriminalne, ovaj navijacke grupe, a svi ukupno jedva cekaju da se medjusobno gadjaju brabonjcima jedan ovakav normalan niz poteza je bas osvezenje... Ne mogu da za normalno ponasalje kazem "bravo", ali taj mi je neki osecaj.
    5 points
  35. Izvinjavam se, morala sam
    4 points
  36. Samo zato što Novak mnogo ceni OI, verujem da će se truditi da igra na najvišem nivou do Pariza. Nije to nešto mnogo daleko, nešto više od 2 i po godine.
    4 points
  37. Od forumaša koji su odjednom nestali, pada mi na pamet pepe sancez.
    4 points
  38. 27 poena na mrezi😂...u Parizu... Covek koji je poznat kao zid, dobije mec na servis volej...neunistiv je..
    4 points
  39. Bravo Novace !!!!! Pre meca je bio na tv ovde malo Danilov trener Zil Cervara inace vrlo diskretan jako retko daje itv a vrlo popularan. Pricao je kako su on i Danil danima proucavali sada Novakovu igru i pripremali taktiku za mec jer je to najvaznije, a rekao je na kraju da se jedino plasi da ce Novak da ih iznenadi sa necim, da su ubedjeni da ce u odnosu na USO da unese neku novinu, i da nije siguran da su sve mogucnosti uzeli u obzir ali trudili su se, ali to ga plasi !!!! Inace rekli su na tv da je ovo tek drugi put u istoriji da finale igraju svetski broj 1 i 2, (to @Milutinov Tata sigurna zna ali ja naprimer nisam) prethodni put je bilo finale Edberg-Beker ali je trajalo samo sest udaraca i onda je Beker predao jer je ustvari vec bio povredjen - voditelj danas je rekao da garantuje da ce danas biti finala i da su i Novak i Danil fizicki u super formi, jes Nije Novakov francuski toliko los, gresi pomalo ali tecno govori ustvari, ne zaboraviti da on pored srpskog govori odlicno engleski, zatim italijanski, nemacki, francuski , spanski - malo li je, mozda sam neki i zaboravila
    4 points
  40. Au kaka diskusija, odusevljen sam
    4 points
  41. Protiv nas ce da bude 7-9 za dva i 4-7 za tri. Ali, nece im to biti dovoljno.
    4 points
  42. od svih utakmica ove sezone jedino je protiv brantforda, cityija i juventusa bila slabija utakmica. danas su se raspadali a sutnuli 25 puta na gol barnleya. sta bi bilo da se nisu raspadali. samo zbog popea i eto barkleya nisu dali vise od jednog gola. liverpool je imao mnogo srece u prvom poluvreme te utakmice da nisu primili tri gola, sve do onog crvenog i penala. da, da, prosto neverovatno. siguran sam da bi to pisao i za one mourinhove ekipe iz 04 i 05. srece jebiga, sta drugo. i tako vec 15+ godina.
    4 points
×
×
  • Create New...