Jump to content
Vox92.net Forum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Sve se slazem za Tomica. Bas sam razocaran ako je to istina.
 3. Na tabeli jako zanimljivo, 5 ekipa od 7-11 mesta je sa skorom 3-4 , bice zestoke borbe Na vrhu 2 ekipe sa skorom 6-1 , 3 ekipe sa skorom 5-2 ... zestoko Da li ste zadovoljni dosadasnjim tokom sezone?
 4. Dobar dan, dame i gospodo, uvaženi predstavnici medija! Kao što je najavljeno, tema ove KZŠ je trenutno stanje u KK Crvena Zvezda. Odmah da istaknem stanje u klubu je redovno, na žalost mnogih dušebrižnika koji su zaboravili gde smo bili 2011. Znamo iz čije kuhinje to dolazi! Što se trenera tiče, a to vas najviše interesuje, mogu odmah da kažem da on ostaje i ima nauto punu podršku. Do nesporazuma je došlo zbog jednog igrača. Naime, Barselona nam je ponudila 4,5 miliona evra za Filipa, koji bi zamenio povređenog Pangosa. Taj novac bi dobro došao klubu da ne objašnjavam zbog čega. Mi smo tu ponudu prihvatili. Međutim, Milan se usprotivio tvrdeći da mu vadimo ciglu iz temelja sreće, te da mu je Filip srce i duša tima i odmah je ponudio ostavku. Došlo jedo rasprave no obzirom da je Milan ostao uporan, odbili smo Barsinu ponudu. To je jedina istina. Sad bih se osvrnuo na napade putem elektronskih medija i društvenih mreža. Izvinite, kakva je to galama, zar ne da je konferencija u toku. Šta neki Fender hoće da uđe? Ne može! Pa šta ako ima propusnicu i sezonsku, reko sam ne može. Da se vratimo na temu. Tamo neki Laki izbacuje klipove u kojima ismeva našeg najboljeg igrača. Znamo dobro kome je u interesu da unese nervozu u našeg pleja. Tome u prilog doneo sam papire i fotografije koje mnogo toga objašnjava ju. Taj laki vozi crnog mercedesa sa belim tablicama. Čudan izbor boja. Prošle godine kad je ulubio vrata kola je terao kod Ostoje limara, prilažem račun i fotografije kao dokaz. Zar nema drugi limar u ovolikom gradu?Nadam se da je sve jasno, žurim na Pink. Ajd zdravo.
 5. Krene mi kiselo na q...c kad neko ponudi ostavku.Ostavka se.daje ili ne daje.Ovo je kao da prosis za neciju milost i ocekujes da je neko nece prihvatiti.Ne znam da je neko zeni ponudio razvod braka,obicno doneses odluku pa onda u skladu sa svojim odlukama postupis.
 6. To je zapravo lose, jer bolje da je svrstan u srednjake, na PG ima sta da se izabere uvek, dok je uvek kriza na srednjim pozicijama. Mada ove sezone u srednjacima ima dosta jeftinih igraca koji donesu poene (ili minus ali im poraste cena zbog dobrog starta sezone) 🙂
 7. Falio je U18 znak tokom ESPN-ovog prenosa.
 8. Trust The Process je originalno ime tima, i to nisam mogao da menjam. Pozvan sma da igram za taj tim, koji je inace kad je birano ime, imao 4 ACL-a, jos 2 2-3m povrede i nekoliko igraca totalno van forme. Trust The Process je bilo najadekvatnije ime. Originalnost nisam ni trazio. A imao sam originalniju verziju, tj tebi bi bila originalnija jer je nisi video. Originalnost ne postoji, pogotovo i dizajnu. To je izgovor neupucenih... 90s Hornetsi su najlepsa paleta boja ikada iskoriscena u Svetu sporta, i zasto bi menjao to.
 9. Stari Vuk u ekipi ima bukvalno jednog beka. Neverovatno.
 10. Kvalitetan pljuc Micova. I tvitovi Džejmsa
 11. uini

  NBA plejof mod

  pominjao je stevens kako mu se dopada kako tajs fercera sa prvom petorkom
 12. stefan81888

  NBA plejof mod

  Otvorena sezona hvaljenja fantazi pulena.
 13. Zvezdinho

  NBA plejof mod

  I jeste i nije. Ovo sam procitao u Boston Heraldu.
 14. Drakaris

  NBA plejof mod

  A nije zbog toga sto ga imas u fantaziju?
 15. Ako je ova prica tacna, ovde nema ni s od sujete Covica. Koji predsednik bi dopustio da mu trener tako napusta ekipu na samom startu sezone. Da smo neka mediocre ekipa, pa da Tomic hoce da ide, Oly, EL, itd. Ne, nego batica dobio najskuplji tim ikad, ali iskrslo mu nesto. Malo postovanja za ekipu koja mu je dala prvi posao i malo profesionalnosti, nije ovo biznis liga.
 16. Kad je konferencija za novinare? Živ nisam da se setim gde smo bili 2011.
 17. dobri potezi kaosa i verovatno wooka
 18. Ja mislim da i Simanic i Radanov mogu i imaju kvalitet da budu u 12 a ne da bleje po tribinama. Samo treba malo hrabrosti da ih ubace u vatru kao sto je ubacen Guduric npr. Imamo previse stranaca koji uopste ne prave neku razliku. Gist, Stratos, Dzenkins, Lorenco, Beron i Faje su sasvim dovoljni.
 19. Prvo kolo sa iole ozbiljnijim rezultatom - 149. Do sada sam uglavnom ganjao igrace sa maksimalnim rastom cene, sad se polako treba presaltati na igrace oji donose indeksne poene. U ovom trenutku ekipa mi vredi 451 kredit, to mi deluje skroz ok. Koliko vrede ekipe sa vrha liste? @[email protected] [email protected]
 20. Brzo se setili. Njemu je bolje da igra cak i za FMP nego da bleji po tribinama. A vec su dosta blejali i on i Radanov.
 21. propolis

  ABA liga

  Iskusno, jos koja dnevnica na duže staze. Edit, jos Istra, mozda i najbolji region na Balkanu.
 22. Odlicno je sto ce Simanic upasti u 12. I Radanova bi ubacio umjesto Covica. Vise minuta Dobricu i Davidovcu. Bez jake baze domacih igraca nema nista od rezultata, pretvoricemo se u Armani.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...