Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Dracarys

    NBA 2023-24

    Kakav potop Klivlenda. Neverovatno.
  3. Fat Zadd

    Bundesliga

    A jbg, Franco se rodio u pogresnoj državi.
  4. Ma gdje da izgube, gotovo je ovo odavno. Franz je sjajan igrač!
  5. Pošto vidim da si tu @Fat Zadd ukratko...utakmica je tekla onako kao što rekoh da će teći. Još za "nesreću" Sindjelić povede i onda kreće igranka....5-6 žutih kartona, Trayal svaku akciju završava, ako ne šutne na gol, vraća se zbog faula....na 1:1 start poslednjeg igrača na napadača Sindjelića, ako je bilo unutra, penal, ako je bilo napolje crveni karton za odbrambenog igrača...ni faul Vranjanac da svira. Onda postiže gol Sindja...golman kiksa, lopta mu prolazi kroz ruke, kroz noge i prelazi liniju, sudija kaže igraj....Trayal je pobedio na kraju 2:1, i oba gola su mu regularna. Ponašanje igrača Traya, kriminalno...psovanje s publikom i sl. Ne znam šta će to Gašićima, več su ušli u PLS i kakava im je ta bolesna ambicija da udju i viši rang sa svim pobedama....a sudija, Ja ne znam kakav karakter treba da budeš, da te svi pljuju, psuju, ti da znaš da su u pravu i samo ih gledaš belo. Strah, ali i ambicija su jači kod sudija od časti...izgleda.
  6. Rang Aston Ville i Brightona.
  7. gggggggg

    NBA 2023-24

    bolje bi im bilo da ne izgube ako vec isaac ima tri trojke od cetiri.
  8. Naravno, van terena dekra po aerodromima, ali kad sudi postaje castan i posten, i taman posla podmitljiv. Bukvalno te dve stvari su toliko direktno povezane, da ne znam ni sto repliciram dodatno. Pritom je dokazao na terenu da je grozan sudija, ali sve i da je perfektan, ne vidim kako ga to abolira od toga da je jajara koja krade, te da je njegov posao na terenu da bude castan, posten i pravican, sto covek koji krade, logicno, nije. No, nisam ni sumnjao da ce i za ovu temu da se nadju borci za prava kleptomana. Ne znam dal mi je to smesnije ili ovi sto na KKCZ temi pravdaju to sto ih je Covic po ko zna koji put namagarcio i odlucio da utera tuki sezoncima, time da je u Pioniru vrelija atmosfera. Bice vrelija kad budu gledali na strimu ispred Pionira utakmicu.
  9. Admiral

    NBA 2023-24

    Ludacka energija Orlanda. 5.30 min Cavsi bez kosa.
  10. Jedna i druga ekipa su u stanju da upadnu u duboku crnu rupu...
  11. Težak raspad Cavsa u trećoj četvrtini. Ozbiljan je Orlando, manjak ofanzivnog talenta nadoknađuju fizikom i borbenošću, protiv njih mora da se ''rilja'' 48 minuta.
  12. Fat Zadd

    PDF FUDBAL

    @Don Juan "ponovo" je dozvoljeno vredjanje Milojevica?
  13. Hajde da se onda malo za promenu razmislja out of the box kada se bude pravio roster, posto je evidentno da necemo moci da dovedemo ovih par zicera aka Hezonja and co. Znaci malo baciti pogled i na svrsene studente preko bare, pa manje atraktivne lige po belome svetu...
  14. Kleptomanija kao pojam nema nikakve veze za njegovim sudjenjem koje god utakmice.
  15. Pored Željkovog potpisa to je najlepša vest dana. Kad mu preCednik kaže da mu onako ljuCki smeta vređanje. Mmmmmm milina. (Naravno da Vučić zna da Ostoja nema ništa s tim i da mu manje smeta nego što drami ali koristi priliku da ponižava svoje "oficire". Svejedno, lepo je videti da svi zajedno imaju nelagodu).
  16. Polako sa završavanjem karijere. Ljudi kao on na balkanu se često izvuku. Normalnog bi stid pojeo i sam bi se povukao za njega ne bih rekao da ima stid i sposobnost za samoprocenu.
  17. Nemci su pri kraju faze razvoja Panther KF51 koji bi bio naslednik Leoparda. Međutim ovaj rat je pokazao da će tenkovi morati da dobiju drugačiji dizajn. Ovaj novi projekat Nemaca i Francuza je nešto što će dati rezultate tek za 15 godina tako da će vrlo verovatno uzeti iskustva iz rata u Ukrajini i to sve primeniti na novi projekat. Glavni cilj je da se napravi MBT za celu evropu čime će se logistika maksimalno uprostiti u EU. Novine koje se očekuju su upotreba AI-ja i povezanost tenkova sa drugim sistemima, nešto slično što F-35 ima u vazduhu. Treba ispratiti i ovaj UK projekat lasera koji bi trebalo da bude operativan 2027. godine. Ako se pokaže uspešan to će biti obavezno oružje na svim vozilima za odbranu od dronova i raketa. Nešto sam čitao da je cena dejstva tog lasera oko 10 evra po ispaljenom zraku a prvi test je bio prilično efikasan na daljini 1km. No videćemo kako će se sa papira to preneti u gotov proizvod.
  18. Miki28 Teoljub

    Bundesliga

    Opet Leverkuzen u 96 minutu daje gol da izbjegne poraz. Kapa dolje
  19. Admiral

    NBA 2023-24

    Orlando se bas muci protiv tornjeva Alen & Mobli. Pre svih Bankero koji nista ne moze da iskreira 1 na 1. Odlicno mu je Mobli oduzeo sut iz driblinga, plus sto su Cavsi em ogromni i sve mogu da stignu na pomoci jer Orlando i ovako muku muci sa kontinutetom u sutu za 3 pts. Old school Play off serija.
  20. Ni prvi ni zadnji koji ce biti ugasen, na ovaj ili onaj nacin. Nije ovo prvi put da se nesto slicno desava.
  21. krenula pseta..... ...a DJV još u nemačkoj....dok splasne..
  22. Bukvalno svaka cast onome ko je objavio da je lik koji treba da bude delilac pravde zapravo obican odvratni kleptoman. Bez obzira na razloge zasto je to ucinjeno, presrecan sam sto je ovoj gnjidi ugasena karijera.
  23. Today
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...