Jump to content

KKCZ- bivsi igraci i treneri


kalistenika u rutini

Recommended Posts

Tacno je ovo za Bjelicu i Lesicevu zenu tj njegovu kumu, dobio sam tu informaciju iz maltene prve ruke jos letos. Zateceni su na gomili.

Onaj Petkovic je ljakse teski, ali ni Bjelica nije nista bolji. Ocigledno ni Bjelicina zena cim je birala ovu sirovinu nakon Bjelice. 

 

Link to comment
Share on other sites

Quote

Rasulo u Zvezdi: Bjelici „pukao film“ posle 20 minuta treninga, ali nije jedini koji ima problem s trenerom

 

 

Bjelici je, prema tvrdnji izvora Danasa iz kluba, trebalo samo dvadesetak minuta na treningu da uđe u klinč sa autoritativnim trenerom Duškom Ivanovićem.

Veteran (35) koji je prethodnih godina prošao sito i rešeto NBA lige nije želeo da se pokori načinu rada trenera Ivanovića koji mnogi igrači nazivaju „diktatorskim“.

Krilni igrač je prema tvrdnji našeg izvora posle 20-25 minuta treninga odlučio da ode sa parketa uz poruku: „Neću više da igram za ovaj klub, doviđenja“.

Ivanović mu je prethodno zamerio da se fizički zapustio, verovatno misleći da neće morati da i u Evropi ispoštuje zahtevne NBA standarde, te je insistirao da prva tri meseca sezone mora da individualno trenira – što je ovaj decidirano odbio.

U pomoć Bjelici nije uspeo da priskoči ni takođe autoritativni predsednik kluba Nebojša Čović, čije naloge Ivanović odbija da prati kao neki njegovi prethodnici.

 

Koliko ovo sada tek zvuci smesno 😂

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bas pre neki dan pricam s drugarima kako je realna varijanta da na leto gledamo novu transfer sagu, samo sto ce u glavnoj ulozi umesto Mirote biti Micic.

Cak bi i isti timovi mogli biti zainteresovani: Mi i komsije jer je Srbin i ekstra kvalitet, Pao zbog Atamana, Armani jer Mesina voli takve, gabaritne bekove.

 

Jedino ako se Vasa zainati i(ili) poklope mu se kockice pa ostane tamo jos koju sezonu.

Link to comment
Share on other sites

Ne vjerujem da će se Vasa vraćati ovo ljeto s obzirom da ima ugovor od 8 mil za iduću sezonu. Mislim da je realnije ljeto 2025. zato što tad ulazi u posljednju godinu ugovora koja je i team option. 

  • Like 9
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Kao sto Sharp napisa, ima jos jednu godinu ugovora na 7.7 miliona a onda za 2025/26 team option. S obzirom da je u Sarlotu i da ce tu i sledece sezone imati finu rolu uz Lamela kontam da ce zabosti jos jedan jak Nba ugovor. 

 

Svi smo znali da odlazak u OKC je greska jer jednostavno prenatrpani su tamo a SGA ima loptu konstantno u rukama. Nek pokaze do kraja sezone a i u prvom dijelu sledece sezone koliko je dobar igrac i pocece da ga gledaju kao ozb opciju za vodju 2nd unita i u contenderima jer itekako moze da doprinese.

 

Evropa mozda ali samo kozda ukoliko se desi neka ozb povreda i ne ponudi mu niko ugovor na ljeto 2025.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...