Čvarkov Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 On 7/20/2022 at 8:07 PM, Čvarkov said: Jel može sad ovde o Singltonu? I Napieru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Nebrušeni dijamant. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Kakve brojke ima Duop Rit koji ovde nije mogao da bude standardni clan rotacije a mi se odusevljavamo plejmejkerom iz te iste lige 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 2 minutes ago, Redstar0356 said: Kakve brojke ima Duop Rit koji ovde nije mogao da bude standardni clan rotacije a mi se odusevljavamo plejmejkerom iz te iste lige Ma katastrofa, doveli smo loše igrače, bićemo zadnji u EL u ABA cemo jedva izboriti plej of, partizan nas čisti svaku. Bez Radonje ćemo se ugasiti. Isto si tako pričao i prošle, al nema veze ovo je tvojih 5 minuta, pa sl leto. I naravno svaki poraz još ako je vezan top Ne trebaju nam neprijatelji pored nas ovakvih ako si ti mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 20 minutes ago, Redstar0356 said: Kakve brojke ima Duop Rit koji ovde nije mogao da bude standardni clan rotacije a mi se odusevljavamo plejmejkerom iz te iste lige Brate šampion si u mračenju. Ovo još nisam vidio, eventualno tito kad je pisao kao rashkeem na B92 forumu, mada i njega dereš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 1 hour ago, Babaduka said: Ma katastrofa, doveli smo loše igrače, bićemo zadnji u EL u ABA cemo jedva izboriti plej of, partizan nas čisti svaku. Bez Radonje ćemo se ugasiti. Isto si tako pričao i prošle, al nema veze ovo je tvojih 5 minuta, pa sl leto. I naravno svaki poraz još ako je vezan top Ne trebaju nam neprijatelji pored nas ovakvih ako si ti mi Molim administraciju da sankcionise ovo sirenje lazi. Ja sam prosle godine pisao da deremo Partizan i Zeljka od pocetka pa do kraja sezone. To moze lako i da se proveri, ko je bio najveca podrska gospodinu Dejanu Radonjicu (pored Devila naravno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Landry Nnoko otisao u Juznu Koreju i potpisao za Sonicboom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Marko Keselj postao narodni poslanik. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 intelektualna gromada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 a tek moralna 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 A tek kosarkaska! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 7 minutes ago, Kooineeperk said: A tek kosarkaska! Sa prstenom El 😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 32 minutes ago, Decembarski said: Sa prstenom El 😏 Tja, to ga ne cini ni boljim a ni losijim kosarkasem. Realnost je 15min po EL utakmici u 14 utakmica te sezone. Ni cela 4 poena (sa 27% za 3p, sto mu je kao osnovna delatnost), a indeks 2.4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 vrlo neposredan i veseo razgovor između jao mileta i petra ne-dalje-od-opanaka popovića 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 1 minute ago, uini said: vrlo neposredan i veseo razgovor između jao mileta i petra ne-dalje-od-opanaka popovića Obilazio sam nekoliko puta pa sam ipak pogledao, dobar ... Pope, nemoj da me zahebavaš Popović. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 1 hour ago, uini said: vrlo neposredan i veseo razgovor između jao mileta i petra ne-dalje-od-opanaka popovića Pop i Jao Mile su valjda bili košmarna centarska linija u onom drugom Karijevom mandatu u KKCZ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 jesu ali zvuce kao solidni drugari, jos je ovaj pop solidan ludak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 😞 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 "Pre svega bih želeo da se zahvalim svima koji su mi pružili dobrodošlicu u klubu. Odluka o dolasku je bila laka. Ovo je veliki klub i čast mi je što ću raditi ovde. Uvek sam PAO poštovao kao protivnika i sada sam dobio šansu da ga vodim", rekao je Radonjić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Dobar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 poslusao juce prvih 45mins, prilicno iskreno i nije dosadno. danas cu pt2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Nikola Jestratijevic Koliko mi je on bio gotivan lik Mnogi ce se iznenaditi 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 (edited) mnogo mu ga daje po religioznom srbovanju. pionirski centar nikada nije trebalo tako da se zove, vec stefan nemanja ili sveti sava, idi bezi. mislim, nemam ja nista protiv ali ne mogu zaista. edit "nase divno kosovo, koje ce pomocu molitvi ostati tamo gde treba, u sastavu srbije" ono, ako je srbija state of mind, onda hoce. Edited August 20, 2022 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Vidim da je i Kuzmanovic iznenadjen. Ali prisecanje na kosarku '90-ih je bas top Mnogo dobrih stvari se moze cuti. Najjaca anegdota za Jovu Stanojevica kad je ostao u Madjarskoj posle pis pauze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts