Estrella Roja Posted yesterday at 09:07 AM Posted yesterday at 09:07 AM Čestitke Nikoli Topiću na NBA tituli. Da, znam da nije igrao ni minut ove sezone ali je lepo biti deo tima koji je osvojio titulu. Nadam se da će sledeće godine uspeti da se izbori za minutažu i da su povrede samo daleka prošlost. 5
SuperTraktorko Posted yesterday at 07:44 PM Posted yesterday at 07:44 PM 19 minutes ago, Molina23 said: Jedan je šef stanice 🥹 Koliko god da cujem prici o Dusku nije mi dovoljno. 😅 1 2 1
Molina23 Posted yesterday at 08:08 PM Posted yesterday at 08:08 PM (edited) 23 minutes ago, SuperTraktorko said: Koliko god da cujem prici o Dusku nije mi dovoljno. 😅 I kao pravi duškista sve su bookmarkovane 😄 Edited yesterday at 08:08 PM by Molina23
NMX Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Trudiću se da Kuzovu karijeru zapamtim po onoj banani Udou a ne po saobraćajci, lizanju sa vlastima ne bi li ostao na slobodi i sve što ide uz to. Stara škola, mislim da je mogao mnogo više u karijeri (verovatno je i ona povreda po prelasku u Real mnogo toga sjebala). Nisam siguran ali mislim da je i dalje jedini naš košarkaš sa osvojenom NBA i Evroligom (iako je doprinos imao skoro kao ja). 6
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago U sezoni sa Realom do povrede je imao doprinos. U NBA nije, slažem se. Ognjene, srećno u košarkaškoj penziji i daljem životu. 2
Sokmeniki Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Srecno Kuz u zasluzenoj penziji. Poslije Jovica nas najvazniji igrac one legendarne sezone 2016/17. 16-0 protiv PAO 13-0 protiv CSKA Pobjeda protiv Fenera 75:73 Razbijanje Baskonije u gostima 69:87 Razbijanje Zalgirisa u gostima 61:77 ( u jednom trenutku bilo 20:47 za nas) One pobjede protiv Milana i Makabija u gostima I jos mnogo toga, a nista to ne bi bilo moguce bez velikog Kuza koji je sam drzao reket i bio jedan od najbolji centara Evrope u tom trenutku. 2 5
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Jbt, jedno je praćenje nekog bivšeg kluba po mrežama, slikanje sa poklonom kad dođeš u Beograd, autogrami klincima pred utakmicu ali kod Kampaca se stvarno vidi ljubav prema Zvezdi. Šteta što je ostala ona Ćokijeva mrlja u toj sezoni sa muljanjem sa papirima i što takvog majstora nismo duže gledali u našem dresu. Ostaje onaj kup gde su na minus 18 i uz isključenje trenera on i sunarodnik poništili Anđusino flexovanje, uzeli stvari u svoje ruke i okrenuli utakmicu. Meni pobeda draža čak i od the trojka pobede. Edited 6 hours ago by NMX 7 1
srlepajce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago On je jedan krajnje normalan lik. Citao sam na tw davno od lika cije je dete bilo sa Kampacovom malom u vrticu koliko su oni normalni i da nisu hteli nikakav poseban tretman za malecku iako su im valjda nudili. Priredili su joj i oprostaj i dobila pokloncice. Ovde kod nas ima mnogo foliranata koji nicim izazvani glume neku elitu pa nas normalnost iznenadi. 7 1
NikolaTest Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Jel izašla neka potvrda, ozbiljna informacija da je Gudura potpisao za Milano? I Milutinov bio navodno dogovoren za Milano pa ipak ostao u Oliju.
Recommended Posts