Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ponosan sam na mog pulena koga sam hajpovao još kada je bio 7. igrač u rotaciji u juniorskom timu, pravio mu hajlajtse i kačio na Youtube... Praktično se može reći da sam ga košarkaški stvorio, skoro kao Dragan Jakovljević Bogdana Bogdanovića. 

• Like 7
  • Thanks 5
  • Ha-ha 3
  • WOW 1
Posted

Gudurić mi je verovatno omiljeni igrač koga smo izbacili još od Nemanje Bjelice tako da mi je baš drago zbog njega. Konačno ga prevalio brat. Ja čak mislim da bolji deo njegove karijere tek počinje i da se rešio nekih dečijih bubica, da je stekao iskustvo i namazanost i da bi mogao da bude neki novi De Colo evropske košarke, samo mnogo gotivniji.

• Like 6
  • Thanks 1
Posted

Marko Gudurić, jedna prava, iskrena, besprekorna i čista ko suza sportska karijera. Apsolutno je zaslužio sve ovo. 

To što smo mi ubogi navijači rezultata pa se momak pljuje jer nema muda ili jer fintira vazduh jbg, dečko igra preozbiljnu košarku. Sinoć je par puta preuzimao centre Monaka i krljao se ispod koša, dva puta i uzeo loptu. Napad kao sat. 

Bravo Gudura, bem te baš, jel si sad morao tako da podivljaš pa da nam se ne vratiš :classic_dry:

• Like 4
Posted

Gudura je kod mene prevalio neki sličan put kojim mu je išla karijera - mnogo me je nervirao (zbog nekih partija u reprezentaciji), a onda sam ga baš zavolela poslednjih par godina. I što NMX reče, karijera čista kao suza. 

Zaslužio je ovo pa, kako bi on rekao, akobogda, u septembru da ovo isto doživi sa nacionalnim timom ❤️

Posted

Igrao u NBA, osvojio EL...Zaokruzio je karijeru. Moze sada mirno da se vrati, da proba nesto vise da uradi sa svojim klubom. Sta ce vise u Feneru, nije valjda lud da ide u neki PAO, OLY ili Barsu. Kod nas jos uvek moze fine novce da uzme.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Nevjerovatno je napredovao i sazrio kod Šarasa. Odbrana, čitanje situacija, smanjio je fintiranje vazduha...stvarno je sad top igrač.

Uvijek je imao cojones i bio klačer. Nikad nije bježao od preuzimanja odgovornosti kad je najbitnije. To je radio i sa 20 godina. 

Čestitke Gurdenu iz Priboja! Jedan od najboljih igrača koji je izašao iz naše škole zadnjih 20 godina. Najomiljeniji bez dileme. 

Edited by Dzo23
Posted

Secam se daaaavno nekog tvita: ''Guduric - da se ne ljubimo'', kad je valjda trebalo da ide u MZT na pozajmicu ili tako nesto, jer niJe isPunjaVao sTandaRde velikih navijaca, a videlo se da je decko uz Simanica najveci potencijal od svih talenata koji su dolazili u Zvezdu. Bezveze mu je nametano to neko navijacko poredjenje sa Bogdanovicem i seciranje svakog poteza u zelji da on ispadne bas onako kako je neko zamislio. U toj nekoj ekipi od 95. do 98. godista Zagorac - Marinkovic - Guduric - Simanic - Jaramaz on je najvise isporucio.

Ozbiljna karijera, ozbiljni uspesi, fali jos samo to tozla sa reprezentacijom i da mu se vrati za onu trojku u finalu SP.

• Like 2
Posted
39 minutes ago, berti said:

Igrao u NBA, osvojio EL...Zaokruzio je karijeru. Moze sada mirno da se vrati, da proba nesto vise da uradi sa svojim klubom. Sta ce vise u Feneru, nije valjda lud da ide u neki PAO, OLY ili Barsu. Kod nas jos uvek moze fine novce da uzme.

Najjače da će da se vrati kod nas sad kad je u prajmu i igra za mnogo veći (a i platežno još uvek moćniji) klub nego što je Zvezda. Što bi uopšte odlazio iz Fenera bilo gde?

• Like 4
Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Najjače da će da se vrati kod nas sad kad je u prajmu i igra za mnogo veći (a i platežno još uvek moćniji) klub nego što je Zvezda. Što bi uopšte odlazio iz Fenera bilo gde?

Ma neverovatno zaista.Tamo je medju glavnim igracima, dobra plata...I sad kao eto osvojio EL pa moze u Zvezdu...

Hoce to.