greenenvy Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 (edited) 4 minutes ago, Drakaris said: Izgleda Malkolme da si ovaj put u pravu. Sledece nedelje Ma za te poznije pikove na lutriji, mala je sansa da ce se promeniti. To je samo na vrhu dosta nestabilno prema procentima. Ma to je jasno. Samo mi je bilo cudno spram onog sto sam citao. Ako Memphis ne udje u PO i naravno ne budu u top 4 pika (top 6 protected), pik ide nama, pa cemo na draftu imati pozicije 14, 26 i 30. Je l' to dovoljno da se uguramo u top 10? Kontam nije. I ima li na ovom draftu neki big man polovinom prve runde da moze da bude fino koristan? @SteveFrancis#3 Edited August 13, 2020 by greenenvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Bjelica rekord karijere 10 asistencija za sad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Auuu katastrofa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Za TOP10 se najvise pominju Wiseman, Okongwu i Toppin i da je ovaj prvi najbolji visoki na draftu. Ovako konkretno, meni se najvise dopada Avdija van TOP5. Ima tu neku eleganciju u pokretima i sasvim pristojan sut sa svojih 205 cm. 3 minutes ago, Miki28 said: Auuu katastrofa Podelio bih MVP nagradu Bronu i AD-u sa kakvom ekipom su bili prvi na zapadu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Badi stvarno rodjen za Hjustona, da stoji da ceka loptu za trojku i da ne razmislja previse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 samo de ne preteraju sa dadlijem na terenu, mnogo je gojazan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 uopste nisam misljenja da bi slobodi bilo dobro pored lebronarekao bih da je on dosta bolji kad ima i lopte u rukama umesto pukog coskarenja...a to bi pored brona i obrve tesko dobioeventualno kao neki 2nd unit trpac...ali to znaci da bi bio okruzen minus IQ-om sto bi se sigurno odrazilo i na igru/brojke 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 (edited) 36 minutes ago, Zvezdinho said: Bjelica rekord karijere 10 asistencija za sad. Kakav je Bogdan ne otvara mi sajt lige ni espn? Edited August 13, 2020 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Solidan. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Kakvo krvarenje ociju od kosarke u 4/4, svaka cast Lebronu i Adu ako dovedu ovu grupu gradjana do finala lige, bilo bi bas zanimljivo videti da nebitni Adetukumbo uzme prsten pre Janisa. 😄 Ako je ovo bila poslednja Vladina utakmica kao GM SAC-a, makar se ispisao pobedom protiv LALa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 (edited) 43 minutes ago, Drakaris said: Za TOP10 se najvise pominju Wiseman, Okongwu i Toppin i da je ovaj prvi najbolji visoki na draftu. Ovako konkretno, meni se najvise dopada Avdija van TOP5. Ima tu neku eleganciju u pokretima i sasvim pristojan sut sa svojih 205 cm. Podelio bih MVP nagradu Bronu i AD-u sa kakvom ekipom su bili prvi na zapadu 😄 Wiseman je odigrao samo tri meca. Pokazao se dobro to malo sto je odigrao, ali je rizican pick. Toppin je tu najsigurnija opcija, moze odmah da igra ozbiljnu kosarku. Bice i Edwards sigurno u top3. Edited August 13, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Ja mislim da Dalas ima interes da dobije Sunse jer verovatno žele da izbegnu sedmo mesto i Clipperse u prvoj rundi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Sta sviraju ovo na Bukeru 'leba ti poljubim?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja mislim da Dalas ima interes da dobije Sunse jer verovatno žele da izbegnu sedmo mesto i Clipperse u prvoj rundi. ovo je poslednje kolo. vec su sigurno sedmi. svaki playoff matchup je vec poznat osim osmog mesta na zapadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Eh sad vidim da će Juta svakako imati veći procenat pobeda od njih, nemaju isti broj utakmica. Jebiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 al su ih izresetali Sansi na na kraju cetvrtine. Ovaj Karter bas u nekoj formi, dobro sutira za 3 poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Jel se meni cini, ili je Doncic masniji nego sto je bio pre par godina u Juroligi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 šta uradi bobane šariću i sad mu dadoše tehničku na pravdi boga, za žigara potez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 2 minutes ago, uini said: šta uradi bobane šariću i sad mu dadoše tehničku na pravdi boga, za žigara potez ne gledam, sta bi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Dodao loptu glavom nakon sto je postigao kos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 8 minutes ago, uini said: šta uradi bobane šariću i sad mu dadoše tehničku na pravdi boga, za žigara potez 2x u 2 napada dira loptu posle kosa i to je na pravdi boga istinoga how yes no 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Ako Baksi ne okrenu dzabe se Sansi muce Ostaje nada da ce Bruks malo da primiri haubicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Kako me trigger-uju ove americke reklame... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 14 minutes ago, Krava kaze mu said: ne gledam, sta bi ma provozao šarića lepo na ulazu a posle kod drugog koša načekao loptu glavom kada je prošla kroz obruč ne znam zašto je frenčajz salty, puštaju sudije laktove, i tako neke bezveze udarce sunsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts