Ace Rimmer Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Kakva su pravila ko ide u plajof. Da li igra Mempis sa devetim ili svi sa svima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Je l može GM neke ekipe iz protesta da ne "popuni ekipu" nego da te pare da na neke takse i kazne? Ovo pitanje mi uvek padne na pamet kada gledam Sakramento. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 12 minutes ago, freethrow said: Barnes je zaista kao neki ishlapeli vinjak. pošto ga svi trpate (realno jeste prosečan igrač) - samo da se spomene da je odigrao više nego solidno: 50% iz igre, 50% za tri 22pts ukupno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Prija Bogdanu ovakva utakmica posle onog suterskog raspada pred novi ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Bas mu carski pristaje ovaj nadimak Falcon Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Ne, ja sam emotivac kada je u pitanju Barnes. Prvo, on je deo najbolje i najatraktivnije ekipe svih vremena i bio je, manje više, dobar. Posle se u finalu videlo da nije baš na razini ostalih, ali dobro. Onda, gledao sam i neke intervjue sa njim i imao sam utisak da je dobar dečko i natprosečno bistar. Nekako sam, naivno, očekivao da će da bude maltene All Star igrač, totalno nerealno iz ove perspektive. I onda se nekako uvek zgranem kada ga vidim u Sakramentu, ali sa ovakvom igrom i Foxom (igrač čiji tip igre osobito ne podsnosim) još je i dobar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Sad mu i Fox ne valja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Derrick Favors je klasican primer kako raniji ulazak u ligu nema sustinski nikakve prednosti. Lik sa 29 godina izgleda kao Vijetnamski veteran pri tom se ne secam da je imao neku vecu povredu... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Nije Barns loš. Problem je što igra u SAC koji je jedna nepredvidljiva i često neorganizovana banda, pa se i on uklopi u opštu kaubojštinu. U proseku je sasvim ok, a ponekad pokida. Kada bi igrao u malo normalnijoj ekipi i njegov prosečan nivo igre bi bio bolji. Komentar meča Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 5 minutes ago, LordOfTerror said: Derrick Favors je klasican primer kako raniji ulazak u ligu nema sustinski nikakve prednosti. Lik sa 29 godina izgleda kao Vijetnamski veteran pri tom se ne secam da je imao neku vecu povredu... nije imao one neke najgore povrede ali nema sezone u kojoj nije propustio solidan deo zbog neke povrede ili povreda, bar sto ja pamtim. bas je injury prone sto kazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 suns - pacers tri airballa u tri napada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 https://www.espn.com/nba/story/_/id/29608527/lebron-james-play-vs-rockets-lakers-cite-sore-groin?linkId=96313537 Odmor ili razlog za zabrinutost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 (edited) 8 minutes ago, Barkley#34 said: Nije Barns loš. Problem je što igra u SAC koji je jedna nepredvidljiva i često neorganizovana banda, pa se i on uklopi u opštu kaubojštinu. U proseku je sasvim ok, a ponekad pokida. Kada bi igrao u malo normalnijoj ekipi i njegov prosečan nivo igre bi bio bolji. Videlo se u GSW da može biti dobar igrač sistema, i kada ne izlazi iz opanaka, ali nije igrač za 20mio/y, Klivlend se kockao sa njegovim šutem, i to im je donelo titulu. Igrač koji u poslednje tri utakmice finala šutira 5/32, mislim da ne zaslužuje te pare. Ne mogu da grešim dušu, imao je fine brojke u tri sezone u Dalasu, ali u jako neobaveznoj košarci. Edited August 6, 2020 by Green23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 5 minutes ago, uini said: nije imao one neke najgore povrede ali nema sezone u kojoj nije propustio solidan deo zbog neke povrede ili povreda, bar sto ja pamtim. bas je injury prone sto kazu Ja koliko se secam samo da je imao probleme sa ledjima, donji ekstremiteti su mu uglavnom ostali citavi sto je za centra najbitnije... U Juti od kad je postao ozbiljan clan rotacije redom od 2012 pa na dalje: 77,73,74,62, 50, 77, 76... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Trejdovao bih Gordona za Hilda, ako im ne treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Barnes je igrač kojeg se niko neće sećati 5 godina nakon što završi karijeru iako je tu bilo solidnih brojki. Nekakav Rudy Gay fazon pa možda i ispod toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 3 minutes ago, LordOfTerror said: Ja koliko se secam samo da je imao probleme sa ledjima, donji ekstremiteti su mu uglavnom ostali citavi sto je za centra najbitnije... ima povremeno i nesto sa kolenima i puno nekih sitnih povredica usput. kao sto rekoh, ne pamtim ni ja neku dramaticnu povredu ali je stalno nesto prisutno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 @Green23 Tu dolazimo do onog već ispričanog da dosta zavisi i od toga ko plaća, u kom trenutku i šta im je potrebno. Koliko se sećam, on je i doveden u SAC da bude iskusnija podrška klincima u razvoju i stabilniji deo tima. kad bismo nekako standardizovali vrednost, on sigurno ne vredi te pare, ali jeste pouzdaniji deo Kingsa. Kažem, prinuđen je često da igra više od onog što realno ume pa to bude ponekad tragično. Međutim, mislim da u tim poređenjima zaboravljate kontekst u kom se nalazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 10 minutes ago, Drakaris said: Trejdovao bih Gordona za Hilda, ako im ne treba Pa nijesu poludjeli ovi iz Orlanda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 5 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Pa nijesu poludjeli ovi iz Orlanda. Mislio sam na ovog iz Hjustona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 21 minutes ago, Radalek said: https://www.espn.com/nba/story/_/id/29608527/lebron-james-play-vs-rockets-lakers-cite-sore-groin?linkId=96313537 Odmor ili razlog za zabrinutost? Odmor a i opravdanje za losa izdanja u Orlandu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 (edited) Dobro je što kompleksaši mogu nekoliko dana da odmore. Edited August 6, 2020 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Olinik igra vrhunski Mehur izbacio 2 mrtvog belca iz rotacije. Muceni bucksi se i sada muce a igramo bez Dragica i Butlera Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 2 hours ago, LayupFromTheMidget said: Nece biti kursadzija danas.... Isplivace prvom prilikom bogovi humora da "objasne" kako ga je neko preplatio kad potpise novi ugovor. 1 hour ago, uini said: možda padne neki sign n trade sa bogdanom, ko zna Da dodju u takvu situaciju, od kog tima bi mogli najvise da izvuČu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Izvukao Spolstra iz nekog sarkofaga telo Solomona Hila da se i on malo userava u Buckse i Janisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts