MrTripleDouble Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Коja prdeška od ekipe je Juta. Moram još jednom da ponovim da su mi najveće razočarenje do sada. Čini mi se da su ubedljivo najlakši raspored imali od svih ovih timova u vrhu i opet su tek peti na zapadu.Tri vezana poraza kod kuće. Da ne pominjem tek što primaju prosečno 108 poena. Bedno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 2 minutes ago, realno *w said: Juta 3 vezana poraza na domaćem terenu, bar dva se mogu podvesti pod "kikseve". Do kraja više mečeva na strani nego kući, a razlika između drugog i sedmog mesta 2 pobede. Nesto sam citao da se oni kao ne stresiraju preterano oko sedmog mesta jer im od potencijalnih gornja cetiri tima najvise odgovaraju Nagetsi, medjutim kako su krenuli i na sta im lici igra, ne bi me cudilo da dopadnu do osmog mesta ili da cak skliznu iz plejofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 7 minutes ago, Horium said: Nesto sam citao da se oni kao ne stresiraju preterano oko sedmog mesta jer im od potencijalnih gornja cetiri tima najvise odgovaraju Nagetsi, medjutim kako su krenuli i na sta im lici igra, ne bi me cudilo da dopadnu do osmog mesta ili da cak skliznu iz plejofa. To teško, beže čak 10 pobeda Portlandu i 11 NOPu. Nešto mi je previše da se to nadokandi u 26-27 tekmi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Čini mi se da su bili koraci. 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 A niko od igrača se ne buni, klupa, niko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 https://streamable.com/06xit niko ovde ni reci o ovome i novom career high. nisam iznenadjen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Veceras sudar vjerovatno dvije najbolje ekipe u ligi, barem sto se tice trenutne forme. Interesantan je i duel Lejkersa i Pelikana. Da vidimo koliko moze Zion protiv Davisa da napravi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 21 minutes ago, gggggggg said: https://streamable.com/06xit niko ovde ni reci o ovome i novom career high. nisam iznenadjen Kako kome drago, ali ja poenterske rekorde protiv ovogodisnje Atlante ne priznajem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 E bas je shabanchina s velikim Sh. Znaci da sam mu mama ne bih ga zgotivio. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 (edited) tako isto i trae young al nema ko da vidi .....traea gotivi mama, doduše Edited February 25, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Trae je toliko ruzan da je simpatican. Pritom ima tu auru underdog-a. Embiid je jedna nadobudna lenja mesina sa izuzetnim fizickim predispozicijama koja misli da je uhvatila boga za muda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 12 minutes ago, uini said: tako isto i trae young al nema ko da vidi .....traea gotivi mama, doduše 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 odvratno dete. 16 minutes ago, Horium said: Trae je toliko ruzan da je simpatican. Pritom ima tu auru underdog-a. Embiid je jedna nadobudna lenja mesina sa izuzetnim fizickim predispozicijama koja misli da je uhvatila boga za muda. ma gde je trae underdog osim na festivalu frizura? sviraju mu ustajanje ujutru iz kreveta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Fizicki underdog, David u moru Golijata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: E bas je shabanchina s velikim Sh. Znaci da sam mu mama ne bih ga zgotivio. pati. 51 minutes ago, uini said: tako isto i trae young al nema ko da vidi .....traea gotivi mama, doduše pati. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 27 minutes ago, Horium said: Fizicki underdog, David u moru Golijata. da li si underdog kada ti sude povetarce? ne znam ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 http://www.espn.com/espnradio/play?id=28775186 dobar podcast sa dudleyem. za sve osim za uinija. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 25, 2020 Author Share Posted February 25, 2020 Jbt od Wade-a se ne moze ziveti ovde. Iskache iz svakog coska, emisije.. I sve vreme drobi o cerci/sinu, sta god. Sad na stranu sto je po meni degutantno javno istresati svoj ves. Da ni ne pocinjem kako je blagi zasu ovo sto guraju 12o godishnje dete da bude glas za nesto.. Ok ako je gej, gej je. nema frke, ali sa 12 god gurati dete u medije 24/7 - debilizam.. I sto bi rekao Boosie Badazz: Quote “Don’t cut his d*ck off, bruh. Like, bruh, for real, if he gon’ be gay, let him be gay. But don’t cut his d*ck off, bruh. Don’t—and dress him as a woman, dawg. He’s 12 years old. He’s not up there yet. He hasn’t made his final decisions yet. Don’t cut his f*cking d*ck off, Dwyane Wade, bruh. You fu*king trippin’, dawg. You trippin’ dawg. You trippin’ dawg.” 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Trae je svaler. Bid je alfa. Trebao je Wade da sačeka sa promenom pola svog deteta. Do dvadesete godine dete može još jedno 56 puta da promeni odluku o svom polnom identitetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Pa jel je mali gej ili trans? Ako je ovo 2 to je malo kompleksnija tema posto ima tu uzimanja hormona, operacija itd i dati moc klincu od 12 godina da bira sta ce da uzima ili jos gori slucajevi da mu ti dajes hormone zbog kvazi probudjenosti je za zatvor i oduzimanje tog istog deteta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 25, 2020 Author Share Posted February 25, 2020 Pa valjda je jos gej jer je deckonja. jos A veli oseca se kao devojcica. i hoce da obracanje bude she/her. Sto ce reci da je trans. 🙂 kako god jezivo je izlaganje deteta od 12 godina tako necemu. Cekaj 18 pa radite sta vam volja. Nego sto ja moram da slusam o tome po vazdan. Sednem na pivo sinoc Wade i Z/Z, danas na rucak opet wade i Zion/Zaya 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Ja sa 12 nisam znao koji mi je omiljen cips kamoli sta je koncept roda i zbog cega se razlikuje od pola, doduse ne secam se za ovu fluidnost roda i da moze da se menja rod svaki dan. Aktivizam kod dece je jak! Bore se za zemlju, znaju sta hoce da jebu i da imaju izmedju nogu respect. Nema bezveznije stvari nego koristiti decu zarad politike, poena i ostalih sranja. Lepo je to sto je dao podrsku gej (ili/i trans) sinu ali posto dete ima samo 12 godine ne znam koliko je to autonomna odluka, tek je dete uslo u pubertet a vec donosi ozbiljne zivotne odluke. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 35 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Ja sa 12 nisam znao koji mi je omiljen cips kamoli sta je koncept roda i zbog cega se razlikuje od pola, doduse ne secam se za ovu fluidnost roda i da moze da se menja rod svaki dan. Aktivizam kod dece je jak! Bore se za zemlju, znaju sta hoce da jebu i da imaju izmedju nogu respect. Nema bezveznije stvari nego koristiti decu zarad politike, poena i ostalih sranja. Lepo je to sto je dao podrsku gej (ili/i trans) sinu ali posto dete ima samo 12 godine ne znam koliko je to autonomna odluka, tek je dete uslo u pubertet a vec donosi ozbiljne zivotne odluke. Malo se to promenilo, klinke danas prvu menstruaciju imaju sa 10 godina sto je nekad bilo nezamislivo. Zbog sranja koje jedemo deca bioloski sazrevaju ranije, kao pilici kad ih nakljukas koncentratom. Ranije sazrevaju i brze saznaju neke stvari. Nevezano za to mislim da to dete sa 12 dina mentalno nije zrelo da donese takve odluke, ok postujes neciju zelju , ali sto kaze onaj lik ne seces nista. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Wade mi je jedno vreme bio omiljeni superstar (kad su mu konkurenciju u vrhu predstavljali samo Lebron i Kobe, Duncan je već ušao u fazu "kvalitetnog timskog igrača", a Dirk je bio tek najbolji igrač mrskog Dalasa), međutim tip je očigledno neviđeni attention whore postao, što oblačenjem, što medijskim istupima, a i postao je dosta kvaran igrač pred kraj karijere, sve suprotno onom dinamitnom pitbulu kakav je bio u prajmu. Moguće da je to zbog žene, stalno su nešto zajedno i to potenciraju, to je baš lejm a još gore je ovo eksploatisanje deteta radi medijskih poena. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts