freethrow Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 (edited) 27 minutes ago, uini said: opet, nije kao da ja morant nešto zaostaje u odnosu na traeovu ruki sezonu po individualnom učinku. ima trenutno poen manje i asistenciju manje od youngove ruki sezone. Porediš statistike Younga u sezoni u kojoj je Atlanta bila u ubertenk fazonu i još klub odlučio da se takmiči sa Dalasom čiji će ruki više da izvestbrukuje sa statistikama Džae u klubu koji je trenutno osmi na zapadu, ispred Dejma, San Antonija i NOLe? Sad sam još decidniji majkumu. edit: moram da ubacim i trećeg momka u igru, Lonza, koji bi mogao da bude bolji od obojice. Ima ubedljivo najlepši i najbolji osećaj za pas i za prostor, s obzirom da mu šut spolja nije ni 20% pretnja kao Traeju, pegla opasnu odbranu, skače i, koliko pratim, napreduje konstantno (možda grešim, ispravite me?). Edited February 10, 2020 by freethrow 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 @uini Od kad si takav elitista pa ti smeta ruzan Trae 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 24 minutes ago, greenenvy said: Ali Trae Young, ruzni nabijac statistike kao najlosiji odbrambeni igrac u ligi pre Moranta. E jbg stvarno. prosle sezone bi sa ovim obpom delio drugo mesto sa curryjem. ipak, imao je samo 1.8. sto je i dalje u top 50. napredak u ovoj sezoni je brutalan. morant ako ne bude neki ubitacan trojkas tesko da moze i biti priblizno ovoj brojci. a odbrana ipak nije toliko puno na strani moranta. da je na nivou 1 smarta ili simmonsa pa da se ipak razmisli koga bih radije zeleo ali sada nema sumnje. prilicno je i impresivno kako ima toliko asistencija kada igra u ekipi sa kamenjarima, huerterom i collinsom koji su propustili bar pola sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Meni licno deluje da Trae moze da se razvije u igrača koji će doneti neku dodatnu vrednost svom timu od pukog skoringa, odnosno da može da bude taj šraf sa kojim će da se napravi neki cheat code kao Kari sa GSW, dok će Dža da bude 1/1 super trpač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 (edited) 15 minutes ago, AgroLaki said: Meni licno deluje da Trae moze da se razvije u igrača koji će doneti neku dodatnu vrednost svom timu od pukog skoringa, odnosno da može da bude taj šraf sa kojim će da se napravi neki cheat code kao Kari sa GSW, dok će Dža da bude 1/1 super trpač. Moze taman toliko koliko i Stiv Nes. Cesto ga porede sa Karijem i jesu slicni po stilu igre i fizikalijama, ali je stav , mentalni sklop skroz drugaciji. Zato sam i pitao ko je bolji za fransizu jer mi se cini da Tre nema tu dodatnu vrednost, za razliku od Moranta koji nevezano za statistiku igra ko mator. Morant mi je jedno od prijatnijih iznenadjenja ove sezone i guy to watch. P.S. Meni je i SGA pre Trea, ali to je druga tems Edited February 10, 2020 by Milos 3.14 P.S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Milvoki bez Janisa rutiniraju Kingse u 1/4. Cenim da bi lagano usli u PO i da im on ne igra, mislim da imaju nesto tipa 2/3-0 bez Janisa ove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Trae treba da gradi imidz na ruznoci. Kao Adel sto je napravila brend sto je debela, Ed Siran sto je dzindzer... Treba da postane simbol i inspiracija za sve ruzne ljude da mogu da postignu nesto u zivotu. To se danas tako radi, a njegov potencijal je ogroman jer mu je ciljna grupa 70 posto planete. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Sve sami Bred Pitovi, Alen Deloni iz najboljih dana, da ne kazem Milosi Bikovici 😛 na forumu sunce ti 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Vratise se Kingsi u 2/4, 15 razlike je dobili. Srali smo po Waltonu ja prvi ali ovaj potez stavljenja Badija na klupu je 10/10. Bolju hemiju na terenu imaju badi i 2 pozivci, nego sto je imao Bogdan i Joseph. Milvoki u problemu zbog 4 licne Ersana, nemaju mnogo opcija na PF jos Marvin nije dostupan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare Radas Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 42 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Milvoki bez Janisa rutiniraju Kingse u 1/4. Cenim da bi lagano usli u PO i da im on ne igra, mislim da imaju nesto tipa 2/3-0 bez Janisa ove godine. Jel imate neki link/potocic za moju malenkost da prekratim nocnu smenu... Ovako mator nikad se nisam verzirao... Znaci za Sakramento- Milvoki. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 1 minute ago, Dare Radas said: Jel imate neki link/potocic za moju malenkost da prekratim nocnu smenu... Ovako mator nikad se nisam verzirao... Znaci za Sakramento- Milvoki. Hvala. https://sportsurge.net/#/groups/0http://nba-streams.xyz/schedule/ Obavezno ad blocker zbog pop up reklama. Pa izaberi koji strimer ti najvise odgovara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare Radas Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Hvala :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 (edited) 26:7 napraviše Nuggetsi seriju za 6 minuta na kraju treće četvrtine, od sigurno izgubljene utakmice prišli sa -23 na samo -4. Sad je sve otvoreno... Strašan preokret Denvera. Odlična utakmica, obje ekipe na preko 50% za tri poena. Sjajna energija sa klupe, prelomili Millsap i Murray, Jokara bez forsiranja standardno dobar. Edited February 11, 2020 by Ječmendo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 @riviera u vezi one price kako knicksi sisaju celih 20 godina a arena krcato-rasprodata>> znam da detroit kao grad ima puno finansijskih problema pa slika (video) nije realna ali upravo o tome se i radi. mnoge fransize su na staklenim nogama i treba im pomoc, ponekada i nakon par sezona neuspeha. pistonsi nisu u vrhu 10 godina ali su uvek u toj nekoj borbi za plej of na losem istoku. evo kako izgleda arena ovih dana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Bio je pre godinu-dve članak, moguće je da se i ovuda provukao o sve praznijim dvoranama širom NBA i kako masa čeka poluvreme da se spusti sa gornjih nivoa, a i organizatori to guraju da bi lepše izgledalo na TV-u. Nisam pratio podatke da li se broj gledalaca ukupno povećao u poslednje vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 (edited) Ajde ove raspad ekipe, ali konstantno vidim puno praznih mesta kod ekipa koje igraju odličnu košarku. Čini mi se da je tu problem lenjost ljudi, a ne pad popularnosti. Jbg prosečan Amer ima kući tv od 100 inča, 4k, uz sve pogodnosti koje gledanje sa kauča pruža... Edited February 11, 2020 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Kroz maglu mi je da je i taj lik nešto slično pričao i da je bio stava da je budućnost u manjih halama. Odlazak na utakmicu će biti neka vrsta prestiža dok će masa prihoda dolaziti od televizije (topla voda). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 (edited) Za posecenost na utakmicama Pistonsa me uopste ne cudi, ajd' sto im je ekipa jadna, nego i sto je Detroit takav kakav je. A potrefilo se da su im sve 4 sportske fransize nikakve these days... Ti faktori plus racunica nekoga ko treba da dodje na utakmicu (karte i ostalo), troskovi su svakako previse za amere iz mnogih jacih gradova, a ne iz Detroita. Edited February 11, 2020 by Marko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 https://www.theringer.com/nba/2020/2/10/21130665/nba-trade-dealine-aftermath-title-race Dobar tekst o znacaju trejd sedmice na desavanja tokom sezone, kako ove tako i uopste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Denver je nekoliko utakmica prekorenuo posle više od -20. Biće zanimljiv meč sutra uveče između njih i LAL, poslednja utakmica pre pauze, taman da vidimo gde su u ovom trenutku, iako fale Barton i MPJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 8 hours ago, delgado said: Sve sami Bred Pitovi, Alen Deloni iz najboljih dana, da ne kazem Milosi Bikovici 😛 na forumu sunce ti otkrili smo uinijev rl identitet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 15. uzastopnih pobeda Toronta. Pokazali su izuzetnu formu i konstantnost. Nadam se da ce igre da prenesu i u PO. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 nisu toliko medijski interesantni iako igraju odlicno uprkos dosta povreda koje su imali ove sezone. isto tako milvoki koji se nameracio da napadne ove sezone 70 pobeda u ligaskom delu i ima najbolju odbranu i drugi napad lige retko se gde spominje. da je u pitanju gsw ili neki tim sa veceg trzista iskakale bi price o njima iz frizidera. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Od GSWa se nije moglo živeti kada su imali ovakav skor. Deluje mi da Milvoki pametno dozira, da ih ne zanimaju ti nebitni rekordi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts