Horium Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 S obzirom da su verovatno Lejkersi izjebali Dvajta kad su saznali da je dostupan Montrezl, nema razloga da bude kivan na njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 2 hours ago, L0shMi said: Nego kako je Delgiša podneo Dwight-ovu izdaju? Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 1 minute ago, alpaka Bereta Sida said: Ne znam iskreno, meni se u trenutku potpisa ovo nikako nije dopalo ali kad vidim kakve su pare dobili ovi ostali koji su se pominjali za MLE Lakersa tipa Galloa, Granta il Morrisa, onda ovaj Trezov potpis i nije toliko sporan. Ako nista bice ekipa napadacki puno puno potentnija ove sezone nego prosle ali pitanje je veliko moze li se defanzivni nivo zadrzati. Da vidimo ostale kockice kako cemo sklopit. Ima tu jos posla da se popuni roster ali za sad mi se svidjaju potezi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 58 minutes ago, Lmx said: Wizards point guard John Wall is reportedly seeking a trade out of Washington. Od svih dziberskih poteza igraca poslednjih godina ovo mi je najdziberskiji ako je istina. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 20 minutes ago, Ta'veren said: Kao sto je opstepoznato, isplati se biti los sledece dve godine. Ne bi Detroit uzimao Grenta da im je cilj biti los. Rouz-Grent-Grifin je fina osovina za borbu za PO, plus sto ja mislim da Hejsa sto su uzeli da je najperspektivniji igrac sa ovog drafta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 rose griffin grant fina osovina za 13. mesto na istoku. inace ako dobro shvatam moraju nekoga sutnuti pre nego sto potpisu granta. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 (edited) 1 hour ago, Chaos Is Me said: Trez je precenjen debelo, crna rupa u napadu, u odbrani neupotrebljiv i protiv petica i protiv četvorki, a pri tome nema ni reach za 3 poena da širi reket Bronu i Obrvaru. po lovi koju je dobio je potcenjen ali ko ga jebe kad ide u pankot palace, tj temple of doom jeste one trick poney ali je odlican u toj jednoj stvari koju radi. pa pola igraca u ligi znaju jednu ili dve stvari, to je moderna kosarka, specijalizacija bato 30 minutes ago, Manu said: Od svih dziberskih poteza igraca poslednjih godina ovo mi je najdziberskiji ako je istina. mozda gresim ali meni ovo izgleda kao joint effort u kojem se obavestava javnost da je na prodaju, pa onda malo da se vidi kako ce da igra, pa da ga trejduju tamo iza februara. mislim da je wizardsima vaznije da ga trejduju nego wallu Edited November 21, 2020 by đubrivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 3 minutes ago, gggggggg said: rose griffin grant fina osovina za 13. mesto na istoku. inace ako dobro shvatam moraju nekoga sutnuti pre nego sto potpisu granta. Pa sa kojim panjevima je Grifin pre dve sezone izborio PO, sada ima duplo jacu ekipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 (edited) Nista se ne brini, Grophe. Blejace Grifo vise u Henry Ford Hospital nego na terenu. Nece se ni Rouz i Grifin duze zadrzavati, jer se nalaze na pogresnoj strani tridesetih. Kroz godinu-dve zapalice negde drugde ako ne budu trejdovani ranije. U najboljem slucaju deseto mesto na Istoku, u najgorem trinaesto. Ne vidim da mogu da zavrse ispred Orlanda i Atlante. Napisao sam u prethodnom postu da ce Dedmona sutnuti. Dead Cap ove godine 13,333,333 miliona, sledece godine samo 1,000,000. Slabiji Istok, a imao si Dramonda, Redzija Dzeksona, Galoveja, Buloka dok nije trejdovan i Isa Smita. Na klupi tu je bio Zaza da podize ekipu, Kenardova ruku sezona. I ovi Brogdonovi su poklonili matorog Makera. Spasio ih je potpis Elingtona u februaru. Bio je to bolje sastavljen roster(a i iskusniji) od ovog sada i cilj tada i jeste bio PO sa tim igracima. Ovo je sada neki semi-rebuilding. Edited November 21, 2020 by Ta'veren 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 griffinu je svejedno kakva mu je ekipa posto nikada ni ne igra 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: Ne sprdaj se, za ovu cijenu je Trez vrhunski posao. Pa nisam se osvrtao toliko na ugovor, nego pretpostavljam da su mu namenili bitnu ulogu a i on sigurno u svojoj glavurdi tripuje da je ne znam kakav igrač. Schroder je vrhunski potez (i dalje mislim da Presti treba krivično da odgovara za ovo pomaganje Fejkersima), ali Trez je igrač za RS, postao je strašno precenjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Koristice ga kao finisera kroz pick and roll. Trez je u tome vrhunski. Ne vjerujem da ce mu davati neku vecu ulogu. Za 20-25 minuta po mecu je odlicna opcija. Ako bi recimo stavili njega i Sredera u drugu petorku pravili bi ozbiljnu razliku u 95% slučajeva. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Koristice ga kao finisera kroz pick and roll. Trez je u tome vrhunski. Ne vjerujem da ce mu davati neku vecu ulogu. Za 20-25 minuta po mecu je odlicna opcija. Ako bi recimo stavili njega i Sredera u drugu petorku pravili bi ozbiljnu razliku u 95% slučajeva. Naravno, dolazi u Lejkerse kod AD, Lebrona i Vogela gdje se tacno zna ko sta radi. Vogel je pokazao da moze da se nosi sa pritiskom i da uklopi problematicne likove i stvori tim, naravno da mu u tome pomaze sto su Lebron i AD u tom fazonu. Trez jeste lozana ali nije prljav lik, znaju tacno Lejkersi sta im donosi i odnosi a za ove pare je brutalan potpis. Dobili su 30+ poena sa klupe u svakom mecu od 2 igraca👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Uini kad se vrati Karmelo. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 ej a kad se vrati u lejkerse kobe iz mrtvih ne kapiram cemu ta prica sa karmelom, treba 15 minuta proucavanja interneta da bi shvatio koliko je to glupo .......................... inace, ne bih voleo mela u knicksima osim sto se nece desiti @Zvezdinho 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 ej a kad se vrati u lejkerse kobe iz mrtvih ne kapiram cemu ta prica sa karmelom, treba 15 minuta proucavanja interneta da bi shvatio koliko je to glupo .......................... inace, ne bih voleo mela u knicksima osim sto se nece desitiDa li je moguće da si ovo napisao, o politički korektni antirasisto i simpatizeru LGBT?! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Just now, Luchifer89 said: 5 minutes ago, đubrivo. said: Da li je moguće da si ovo napisao, o politički korektni antirasisto i simpatizeru LGBT?! šta ti nije jasno, gej-pederu?!?!?!? koji pije heroion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Kako Kobi da se vrati iz mrtvih, kad mu je Nebojša Čović snajperom pogodio pilota u toku leta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Slažem se sa @Drakaris. Mislim da je Detroit odradio odličan draft i da sad imaju i dobre trejd opcije. Sve u svemu za sada rade pametno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Troy Weaver living his best life Mislim da je covek napravio 10 poteza u dva dana, da li im je 5 igraca ostalo iz prosle sezone. I uopste nisam siguran da su nesto mnogo bolji, meni je onaj Kennard jedini potencijalno kvalitetan igrac kog su 'izbacili' tokom ovih godina lutanja ali eto i on ode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Ajde Ainge uradi nesto u pm. Kako bih oberucke uzeo samo Turner-a za GH-a, a on jos hoce Warren-a ili Dipa. Stvarno je mentol ako sjebe ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 5 hours ago, L0shMi said: Da li bi nugetlije mogle da uzmu Bogdana, a da se reše Will Barton-a? Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Zasto da se rese boljeg igraca? 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 12 minutes ago, Manu said: Troy Weaver living his best life Mislim da je covek napravio 10 poteza u dva dana, da li im je 5 igraca ostalo iz prosle sezone. I uopste nisam siguran da su nesto mnogo bolji, meni je onaj Kennard jedini potencijalno kvalitetan igrac kog su 'izbacili' tokom ovih godina lutanja ali eto i on ode. totalni ludaci. ko zna da li i oni znaju sta rade. inace pelicansi doveli i adamsa. ball bledsoe hill redick alexander-walker ingram hart williamson melli hayes adams Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 E sad stvarno postaju ozbiljan PO kandidat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 4 minutes ago, gggggggg said: totalni ludaci. ko zna da li i oni znaju sta rade. inace pelicansi doveli i adamsa. ball bledsoe hill redick alexander-walker ingram hart williamson melli hayes adams Nije narocito bitno sa obzirom na broj bekova koje imaju, ali george hill je u okviru adams trejda otisao u OKC, mada ne verujem ni da ce se tamo zadrzati ali otom potom. Na njegovo mesto ubaci Kiru Lewisa, zameni predvidjene uloge hayesa i adamsa i to je to. Sve zavisi od ziona kod njih, tu nema mnogo filozofije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts