Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers

Squabbit

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

15 hours ago, Squabbit said:

Tadija je onaj igrac koji retko kad ima minus fazu. 
krpi na sve strane, timski orjentisan, pravi grinder

Takav je postao u drugom delu karijere, u startu iste je takođe bio nabijač šupljih brojki u Sixersima i Wolvesima koji su bili odroni od ekipa. 

Ni ja ne mirišem nešto LaVinea, nije me ubedio da je sposoban da igra pobedničku košarku, a i nije sad neki uzorak kao kod Bookera da znamo zasigurno da se radi o all star strelcu na duže staze. Slažem se sa Uinijem i po pitanju WCJ-a, neće nikad biti prvi igrač ekipe koja puca na visoko ali ima fundamente, dobar mentalitet i radi za tim. Jedino što je baš između 4 i 5, nije idealan ni za jednu od tih pozicija.

• Thanks 1

19 minutes ago, HAMMER said:

jebacemo pedere iz los andjelesa 💪

kad jebeš pedere i dalje si peder, samo kažem

7 minutes ago, Chaos Is Me said:

Jedino što je baš između 4 i 5, nije idealan ni za jednu od tih pozicija.

da, ovo što navodis može biti veliki zajeb ali ako ga metnes u draymond green sa dubsima situaciju, može da ispadne pobeda. 

• Like 1
  • Thanks 1

Konacno krece NBA, ide AD da uzme prsten, FMVP i DPOY💪💪

Klipani bez Lua, Herela i Beverlija a Lejkersi bez Ronda i Bredlija. Bice zanimljivo mada ce se cuvati jos karte za PO, posebno kod Lejkersa sto se tice p&r Lebrona i AD, to mislim da je neko tajno oruzje Lejkersa u kasnijim fazama PO.

Juta-NO ce biti zanimljiv mec.

Edited by Miki28

3 hours ago, Chaos Is Me said:

Takav je postao u drugom delu karijere, u startu iste je takođe bio nabijač šupljih brojki u Sixersima i Wolvesima koji su bili odroni od ekipa. 

Ni ja ne mirišem nešto LaVinea, nije me ubedio da je sposoban da igra pobedničku košarku, a i nije sad neki uzorak kao kod Bookera da znamo zasigurno da se radi o all star strelcu na duže staze. Slažem se sa Uinijem i po pitanju WCJ-a, neće nikad biti prvi igrač ekipe koja puca na visoko ali ima fundamente, dobar mentalitet i radi za tim. Jedino što je baš između 4 i 5, nije idealan ni za jednu od tih pozicija.

U pravu si, evo a nisi napisao ne bih se setio da je bio u Vukovima.
A iz sixersa tek.. Kad je on bio u fili tamo bejahu i Young i Sweet Lou i Jrue.. Koja je to ekipa bila 🙂

• Like 1

4 hours ago, HAMMER said:

jebacemo pedere iz los andjelesa 💪

Zuto ljubiscasta kombinacija je bas nekako gej. 

Mada ne gleda mi se iskreno nastavak, znam da ce za njih da navlace. Bice gorih kradja nego 2010 i protiv Kingsa. 

• Like 1
  • Thanks 1

3 hours ago, greenenvy said:

Zuto ljubiscasta kombinacija je bas nekako gej. 

Mada ne gleda mi se iskreno nastavak, znam da ce za njih da navlace. Bice gorih kradja nego 2010 i protiv Kingsa. 

3 hours ago, Miki28 said:

Ajmo jos jednu rundu vs Kings i 2010 game 7😂😂😂 nismo odavno

cuvena tisucletnja kradja

Ima free trial for 7 days, a ja bez dinara na računu, pa ne mogu ga aktivirati za vcrs-nje tekme. Ajmo neka donacija za mene ko svojevremeno za delgada, pa da u roku od po sata aktiviram free LP ili bar do LA derbija cune da se ljutim.