Mile1 Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Bajaga>Marcelo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Pa to svakako iz prve lajne, samo ne znam što si moćnog bajagu stavio u isti koš sa ovim sarsima i ostalim otpadima. ne znam odakle da krenem, jal' od lirike, muzike ili toga što je eto baš dobar primer ljigavog & generičkog popa koji nikada nije imao niti će imati stav o svetu koji ga okružuje. ... moskri pobedio kao i obično Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Pa nemoj sad da pokrećeš lavinu, kod pop muzike uopšte nije nužno da se ima stav o svetu. A tek Bajaga nije generički pop, naravno mislim na zlatnu fazu karijere 80ih, pa čak i albumi iz 90ih su mu dobri. Ne očekujem od Bajage da menja svet. A što se lirike tiče može čitav jedan forum da se napravi koji bi se bavio Bajaginom lirikom, ima tu svašta od bisera do nečeg najglupljeg na svetu ali iznosi on to sa nekom harizmom kako treba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Marcelo => nije lose, tekst prilicno dobar. Samo je propustio da potkaci paravojne formacije svake vlasti, Sever i Jug na lancu. Tu i tamo protkano ali nije bas skroz ubo prstom u oko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 29 minutes ago, Chaos Is Me said: Pa nemoj sad da pokrećeš lavinu, kod pop muzike uopšte nije nužno da se ima stav o svetu. A tek Bajaga nije generički pop, naravno mislim na zlatnu fazu karijere 80ih, pa čak i albumi iz 90ih su mu dobri. Ne očekujem od Bajage da menja svet. A što se lirike tiče može čitav jedan forum da se napravi koji bi se bavio Bajaginom lirikom, ima tu svašta od bisera do nečeg najglupljeg na svetu ali iznosi on to sa nekom harizmom kako treba. šta znam, meni je sve iza 80ih što je napravio totalno trunjavo. ma nebitno, samo sam isukao na prvu neke pop-pojave, ni ne pratim scenu već 15-20 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 @Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 20, 2021 Author Share Posted December 20, 2021 5 minutes ago, uini said: @Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 divi ga ljubomorko 💙 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Marcelo je neka levicarska verzija BS-a (tekstovi vajz). Uglavnom bljucka mi se od svih rep hiphop izvodjaca koji se ne sprdaju, nego se hvataju u kostac sa "ozbiljnim temama". 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 pa ovo i jesu ozbiljne teme a ne "ozbiljne teme" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 kako bih ti rekao, zabole me i za bs i za mardeljana sa teskim zivotom i za marcela sa ovime i sve slicne njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 5 minutes ago, deez nuts. said: kako bih ti rekao, zabole me ma to je potpuno okej, nisi ni prvi ni poslednji koga zabola. međutim, to što tebe nije briga za nešto, ne znači automacki da to nije ozbiljna tema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Zabole me za ozbiljne teme Samo klika, ftp, prti, kene beri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Ja sam odrastao na repu, kako stranom, tako domacem, domaci pocevsi od Grua, Sansajna, Ritam Ateka, Sije, Robina Huda, Witb... Marcelo spada u drugu generaciju domacih repera, bio sam na par nastupa na samom pocetku i uvek je izgledai kao neko nedonosce. Kratak, mali, neubedljiv, sa nekim balavim glasom, jedino ta lirika sto mu ide od ruke. Cuo sam pesmu, klasicni sastav iz srpskog. Ako radis tu tematiku, onda je odradi kao sto je BS svojevremeno odradio "Govedinu" Ovo je neubedljivo, mada je ok za klince, to sto posto. A i ima podrsku od mene svako ko je protiv AV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Danas je fora kenjati po Sindikatu, ali ono sto su oni izbacili na samom pocetku je neki drugi univerzum u toj konshchs rep nisi. Za opus poslednjih x dina ni ja nemam sta pozitivno da kazem, uglavnom je to otuzno sa skretanjima u neki ultra desni fazon, njegovo isposnicko gospodstvo Kraljevic Marko Shkabo, te patetiku i fejk boemstinu, ali svakako to ne moze oduzeti nista ranim radovima. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Šta kaže, ja sam Jugosloven 😄 Ne deluje mi moguće da odrastao čovek može to da sluša. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 odrasli inace slusaju opasnu muziku inace, sva pop muzika je dobrim delom za klince, kao sto i treba da bude. @Manilla, meni je smesno i kada neko kaze "ja sam srbin / hrvat /englez" ali kontam da ljudima treba neka odrednica i baza da se ujedine ili povezu sa drugima ovde to ja sam jugosloven valjda znaci da ne mrzi hrvate, bosance, albance ili npr madjare, sto je lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 ja sam jugosloven, to je valjda omaž breni 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Kako ocenjujete Mikrija iz Prtija? Iz nekih intervjua i gostovanja kod Labuda deluje mi da je ok momak ali malo istripovan da je odrastao na ulicama LA predgradja a ne negde po BGu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Ma Mikri je kul skroz 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 33 minutes ago, uini said: odrasli inace slusaju opasnu muziku inace, sva pop muzika je dobrim delom za klince, kao sto i treba da bude. @Manilla, meni je smesno i kada neko kaze "ja sam srbin / hrvat /englez" ali kontam da ljudima treba neka odrednica i baza da se ujedine ili povezu sa drugima ovde to ja sam jugosloven valjda znaci da ne mrzi hrvate, bosance, albance ili npr madjare, sto je lepo. Ma meni deluje kao podilaženje ne bi li se očešao za malo dalmatinskog sunca i par ćevapa na Baščaršiji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts