Jump to content

Manilla

Član foruma
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

631 profile views

Manilla's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

246

Reputation

  1. 1) Srbija je čak i u Haškom tribunalu (gde je 99% presuda u skladu sa zapadnim interesima) oslobodjena od odgovornosti u ratovima pre onog na KiM. A i da nije, to je poseban sukob, jednako tome bi bilo da Ukrajini pripisujemo fašizam Banderaša iz WW2 2) Ukrajina nije ispoštovala Minski sporazum u kojem stoji da je obavezna da da tom delu teritorije odredjenu autonomiju 3) Albanci imaju secenioističke motive još pre stvaranja prve Jugoslavije. Jedina razlika sad je to da joj je politička klima odgovarala da tako nešto ispune. Nema to veze sa "aperthejdom" već isključivo sa njihovim motivima da stvore veću državu i oni to otvoreno govore. 4) Te iste "demokratije" su imale vojni sukob sa 70% planete tokom istorije. I osnovnoškolcima je jasno da oni plešu kako SAD svira. Pretpostavljam i da su stotine hiljada mrtvih na BI koleteralna šteta, jer ipak su ih napale "demokratske" države, kao da je to dovoljan razlog za rat. 5) Ukrajinci su državnim udarom sklonili demokratski izabranog predsednika, tako da podrivaju same temelje demokratije na koju se konstantno pozivaš. Pretpostavljam da sad ide ban je ako imaš trunku samopoštovanja, to automatski znači da si velikosrbin i podržavaš svaki mogući zločin koji je psihopata našeg roda napravio. Povukao sam kod Stare Gradiške
  2. Aj objasni nam ti suštinsku razliku izmedju ovog i onog što se desilo 1999, baš bih voleo da čujem.
  3. Najbolji bek od Paje Ninkova
  4. https://www.rt.com/russia/550427-boris-johnson-ukraine-resist/ Vidim Bajden piše da su njegove "molitve uz Ukrajinu" U fazonu možete vi to momci, držimo vam palčeve. Gamad.
  5. Šta Lokomotiva nije Dinamov FMP? Bio sam uveren da su filijala kad ono prosuše zlata vredne bodEve
  6. Bilo bi lepo da na talasima osvojenog kupa zaplovimo ka borbi za Top 8. Igramo protiv ekipa koje nisu briljirale u kup pauzama: Panata gosti, Fener kući i Baskonia kući. Sa 3 pobede (ain't gonna happen) tu smo. Neka nas se deseto mesto u EL ponovo plaši!!!
  7. Lesor dobio produženi vikend u Sokobanji 😂
  8. Statement win, osetilo se na polovini druge četvrtine da su donji™ u ovom meču i da je pitanje samo konačne razlike. Ostanimo dostojanstveni, ne vredjajmo Želoa i idemo dalje.
  9. Ben pokazao 3 prsta, sad kad udare nevladine organizacije...
  10. Treba očekivati inflaciju bodova zbog KL-a, tako da ne mora da znači da će nam dovoljno biti samo odbrana postignutog. Kada bi pored Zvezde i Partizana još jedan tim nabrao nešto bodova, bili bismo mirni. Ovako kad se bodovi dele na 5 ekipa mnogo teže se prikupljaju. Mnogi su potonuli za sezonu ili dve.
  11. Ja verujem da će TSC da skocka dobru ekipu. Još bi oni mogli na svom stadionu da igraju za razliku od ostalih linglong ligaša. Inače vidim da je izgradnja stadiona u Loznici, Kikindi, Vranju u punom jeku. Možda ne bi bilo loše da se otvori topic na tu temu.
  12. Pa da, biće klanica u JSL za sigurnih 20m evara
×
×
  • Create New...