Marko Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 1 hour ago, todorovic said: Od medijpana su frontovi, unutra iverica. Fioke mogu biti od aluminijuma ako hoces da bude bolje/dugotrajnije. Ja sam pre 4 godine radio u Zr, cena je bila oko 180 evra po dužnom metru. Sada čujem po Novom Sadu da je oko 200-250 po dužnom metru, eventualno 300. Ovo pričam o ljudima koji se bave time, nisu firme i oni obično uzimaju 30-50% od vrednosti materijala. Tih 800€ deluje preterano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 7 hours ago, Referent said: Ja sam pre 4 godine radio u Zr, cena je bila oko 180 evra po dužnom metru. Sada čujem po Novom Sadu da je oko 200-250 po dužnom metru, eventualno 300. Ovo pričam o ljudima koji se bave time, nisu firme i oni obično uzimaju 30-50% od vrednosti materijala. Tih 800€ deluje preterano. https://www.instagram.com/p/CNhRUsgpTzX/?utm_medium=copy_link Ja sam bez veze zapratio ovog lika na instagramu. Prijateljica na instagramu ga je preporučivala. Ne radi samo kuhinje već sve, koliko vidim. Pa možete da se raspitate, imate kontakt na profilu. A i iz Zr je čini mi se, možda ga @Referentzna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Posto ekser ovih dana na 'gzitu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 (edited) Za Exit otkazivanja znam nešto 😄 Nemam više nikakve veze sa njima poslovno ali tu i tamo se čujem sa dvojicom njih (jedan što vodi i nadgleda organizaciju promotera i volontera i jedan što bukira arenu i nsns) i pričao sam sa jednim uživo u petak a sa drugim preko poruka u subotu veče. Ovo su mi rekli za otkazivanja. Ne znam za svako 😄 Komunikacija sa Tygom i menadžmentom je izgleda ovako: 10 dana pre festivala - znači ok smo za dolazak iz USA? Da 7 dana pre festivala - znači ok smo? Da 5 dana pre festivala - sve ok? Ne baš 2 dana pre festivala - i? Jok, ne dolazi Nina bi imala problem sa protokolom oko karantina kad se vrati iz Srbije i odustala zbog toga par nedelja ranije. A za subotu imam ove poruke od batice što bukira arenu https://ibb.co/x7SKMmR Edited July 12, 2021 by Nicklord 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Boris Brejcha je zavrsio u bolnici, otkazao Exit i nastup u Litvaniji. Bice u autu minimum sledece dve nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Bogdanovic solidan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 15 minutes ago, Ta'veren said: Boris Brejcha je zavrsio u bolnici, otkazao Exit i nastup u Litvaniji. Bice u autu minimum sledece dve nedelje. Bolje mu je da lezi u krevetu nego da vozi dve nedelje tako rovit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Jutros ustajem, Mladen vozi li vozi... na kraju završio set u 10am. Kako se upali live chat, izadje timeline i vidim da u terminu od 3 do 5 nema ničega. Reko, jbt nije valjda i artbat otkazao - ipak je bila samo greška na "telopu".Video sam sliku BB iz bolnice, video sam da se HD izvinjavala - teško je trošit exere na kvalitetan lineup u doba covide Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Ja sam MMA borac i mnogo sam zajeban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 a i taj brejcha je nekako spandau ballet dj scene u mojoj knjizi 😕 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 (edited) Seven se ukazao kao Gospa. Đe je taj lik cijeli ćivot? Edited July 12, 2021 by Betolingar Misdongard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 1 minute ago, oubrevo. said: a i taj brejcha je nekako spandau ballet dj scene u mojoj knjizi 😕 cuj mene tears for fears, spandau ballet to je jednom hell pustio na 5om satu u skcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 a i taj brejcha je nekako spandau ballet dj scene u mojoj knjizi [emoji53]Nećemo o ukusima,svako ima svoj izbor.BB je nešto poput Pryde, roka samo svoje stvari - mada nisam siguran da na ovom forumu uopšte ima ljudi koji cene Ericov opus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 ima frenchajz, ti i rsb krew :i Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Ma sta bre ja bre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 24 minutes ago, Luchifer89 said: Jutros ustajem, Mladen vozi li vozi... na kraju završio set u 10am. Kako se upali live chat, izadje timeline i vidim da u terminu od 3 do 5 nema ničega. Reko, jbt nije valjda i artbat otkazao - ipak je bila samo greška na "telopu". Video sam sliku BB iz bolnice, video sam da se HD izvinjavala - teško je trošit exere na kvalitetan lineup u doba covide Artbat samo nije dao livestream ja mislim Inače se slažem sa uinijem za Ninu. Jako kvalitetan set je bio 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 22 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Seven se ukazao kao Gospa. Đe je taj lik cijeli ćivot? U sto mi se svidja kad cujem tr 808... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 19 minutes ago, Luchifer89 said: Nećemo o ukusima,svako ima svoj izbor. BB je nešto poput Pryde, roka samo svoje stvari - mada nisam siguran da na ovom forumu uopšte ima ljudi koji cene Ericov opus... ja sam ericov ambasador iz srbie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 49 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Seven se ukazao kao Gospa. Đe je taj lik cijeli ćivot? Cekamo jos Severa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 ja sam ericov ambasador iz srbie.Tebe sam čekao.Sve kontam daćeš mi like Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts