Cavani Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 7 minutes ago, SunZero said: ovo je true story, radilo se o nekom pekaru odbeglom iz Gornje Toponice Ma nema teorije .🙂 Mislim da sam inace cuo na radiju od najglupljeg voditelja Voje Nedeljkovica kojeg ukenja 1/500.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 Dragi forumaši, sad mene zanimaju mesta sa dobrom klopom u Bg-u. Za nedelju dana dolazim sa firmom u Bg na nekoliko dana, pa me zanimaju mesta sa dobrom klopom. Na meni je da organizujem to. I da, delimo smart watch kao giveaway. Garantujem pošteno izvlačenje na sajmu, 5. oktobra. 😄 Sve što je potrebno da uradite, je da ispratite instrukcije iz ovog instagram linka, možete i preko fejsa da upadnete Ja se izvinjavam, i zahvaljujem... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 Sad zbog ovog posta iznad mog razmišljam je l' postoji način da se čuvaju postovi, a da to bude pregledno i šta znam. Može se čuvati link naravno, ali nije to to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 (edited) ali kako drzavni posao nastavlja da tera.. fascinantno. Prvo su gurali iz Sopranosa: "Ja sam toj zeni dao svoj zivot na srebrnom pladnju.." Sada gruvaju po John Vicku sa: "nemoj biti ti taj koji ce da plati za ...." Extra 🙂 Quote Je l te zanima grb kakav je bio prvi Vojvodine ? Piramida u plamenu, svevidece oko iznad, a iznad njih dvoje, uspijo se jedan šestar koji se ovako okrece, u pozadini : Petrovaradinska tvrdjava a ispred Čenejski aerodrom. Po aerodromu hodi medved sa glavom lava, u jednoj ruci tomahawk u drugoj male glave. Jer mi smo znali glave protivnika odseći , pa ih dobro ukuvati da se smanje, usoliti i zakačiti iznad vrata , da muve ne ulaze. Edited September 25, 2019 by Squabbit 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 A prava istina je da Blues svakog dana ima Chucka Norrisa.Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 12 hours ago, Squabbit said: Ma drzi je kurac. Ja sam u usa ona u Bg. Dopisujemo se, ona agresivna. Ja treoreticar zavere. Slušaj, oću ja da pomognem ti. Reci joj imam posao pravi za tebe 8 sati kancelarija dobra kinta i to... samo se moraš preseliti u provinciju jebi ga... znam čovika samo opušteno nije preša neče biti frkica nikakva realni sektor sediš za komjuter i to... E sad samo da se dogovorimo oko plaćanja meni može WU, može solarno, može na fakturu, na ugovor kako god ti želiš... naravno možemo i kompenzaciju da radimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Imao sam vremena jutros pa sam zašao u dubine interneta i čitao komentare o Marini Abramović. Kakva vožnja 😄 Zanima me šta ljudi ovde misle o njoj i toj vrsti umetnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 15 hours ago, BattleBorn said: Dragi forumaši, sad mene zanimaju mesta sa dobrom klopom u Bg-u. Za nedelju dana dolazim sa firmom u Bg na nekoliko dana, pa me zanimaju mesta sa dobrom klopom. Na meni je da organizujem to.😄 Durmitor: Novi Beograd Pink: Žarkovo So i biber: Staro Sajmište Đerdan: Zvezdara Nema na čemu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 2 hours ago, Nicklord said: Imao sam vremena jutros pa sam zašao u dubine interneta i čitao komentare o Marini Abramović. Kakva vožnja 😄 Zanima me šta ljudi ovde misle o njoj i toj vrsti umetnosti Ja sam kulturno nekulturan. Ne razumeme se u umetnost likovnu konceptualnu... šta god. I onda kulturno ne komentarišem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Durmitor: Novi Beograd Pink: Žarkovo So i biber: Staro Sajmište Đerdan: Zvezdara Balkan Ekspres: Zemun [mention=41]BattleBorn[/mention] Sent from my SM-N950F using... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 42 minutes ago, Yi Sun Shin said: Durmitor: Novi Beograd Ovde beše svako malo hapse neke crnogorce kotorane sa oružjem nekim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 @BattleBorn Koliki ti je budžet? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 @ Sun ( as a friend ) Sini, jebali te oblaci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 3 hours ago, Stondisha said: Ja sam kulturno nekulturan. Ne razumeme se u umetnost likovnu konceptualnu... šta god. I onda kulturno ne komentarišem. Skroz koretno razmišljanje. Meni je fascinatno koliko je kontroverzna i 300 godina nakon tih najluđih ostvarenja 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 26, 2019 Author Share Posted September 26, 2019 4 hours ago, Yi Sun Shin said: Durmitor: Novi Beograd Pink: Žarkovo So i biber: Staro Sajmište Đerdan: Zvezdara Nema na čemu.... Ustanak, Dusanovac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 ...the future had never been nearer 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Pitala si me 😴 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Šta rade kompozitori posle male nužde? Pišu operu. 🙂 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts