Jump to content

Kafana pod obručima

Kronostime

Recommended Posts

Poklanjala si, al' si krala
i nevjerna si bila ti
ne, suvise mi nisi dala
o mladosti, o mladosti...

Fantastičan završetak cele serije. Prva generacija na ovim prostorima koja je imala sve i nije morala da se bori za prezivljavanje kao sve pre nje. I sve je zajebala, propila, potrosila, pustila niz vodu. Spiskala na mržnju, na ratove, sfućkala, prokockala...

• Like 1

12 minutes ago, Stiletto said:

Poklanjala si, al' si krala
i nevjerna si bila ti
ne, suvise mi nisi dala
o mladosti, o mladosti...

Fantastičan završetak cele serije. Prva generacija na ovim prostorima koja je imala sve i nije morala da se bori za prezivljavanje kao sve pre nje. I sve je zajebala, propila, potrosila, pustila niz vodu. Spiskala na mržnju, na ratove, sfućkala, prokockala...

Rookaj! :lol_2:

Kendrick diss-ovao Drake-a na sred Superbola.

U ostalim vestima, Sanja, iz IV-3, je na facebook-u, isprozivala Milenu IV-1 što je iskopirala sa slikanjem u istim zvonaricama, u istom novom kaficu.

Kad ce vise da odjebu, i da se vrate u kulturolosku mišiju rupu. 

4 minutes ago, Smrtokapa said:

Khm, Stiven King, Den Braun, Kronenberg  citaju temu, a  Spilberg, Tarantino, Skot i Rodriges se biju oko scenarija.

Samuel  L. Jackson vec cita isti....

:default_coffee:

35 minutes ago, BattleBender said:

Kendrick diss-ovao Drake-a na sred Superbola.

U ostalim vestima, Sanja, iz IV-3, je na facebook-u, isprozivala Milenu IV-1 što je iskopirala sa slikanjem u istim zvonaricama, u istom novom kaficu.

Kad ce vise da odjebu, i da se vrate u kulturolosku mišiju rupu. 

Ja čitam komentare od jutros i bukvalno mi izgledaju kao kad trinaestogodišnjak objašnjava događaj neki 😄

Brate jesi video kako je Kendrik rekao Drejku da je pedofil, brate jesi video. Brate kako ga je urnisao Kendrik. A jesi video kad je rekao "a minooorrrrrr" brate

• Like 1

5 minutes ago, DameTime said:

Ti komentari ne postoje ispod objave, rekla bih da je fake. 

Hide contents

Naravno da mi je iskočilo na Twitteru jutros i da sam požurila da proverim :girl:

Pfff mi već pored Dončića doveli i Kim u KKCZ 

• Ha-ha 1

47 minutes ago, Nicklord said:

Ja čitam komentare od jutros i bukvalno mi izgledaju kao kad trinaestogodišnjak objašnjava događaj neki 😄

Brate jesi video kako je Kendrik rekao Drejku da je pedofil, brate jesi video. Brate kako ga je urnisao Kendrik. A jesi video kad je rekao "a minooorrrrrr" brate

Pajaci, uzasni su.
Kendrick je Marcelo, samo sa ozbiljnim kompleksima zbog visine.

Muzika im je svima ista vec 7,8 godina. Ne znam kako se zove ta vrsta beat-a, i zvuka koji se reciklira na max od "Humble" na ovamo. Neko mi rece/procitao, ali sam zab.
Ne daj boze da je predstavnik neke druge rase napravio nastup, i izveo ljude samo njegove rase... ko zna sta bi bilo.

Pricao sam kreativno-sonicki. Inace je Hendricks jedan duboko iskompleksiran lik, ali to je sasvim druga tema. Osim toga, ta kolaboracija je deo njegove persone, izabrao je namerno bas u tom trenutku kao provokaciju, nastavio gde je stao ranije. Imao je on bas dosta ekscesa i mimo toga, ali kazem, kompleksnija je to prica...

Edited by SteveFrancis#3