SteveFrancis#3 Posted February 9 Share Posted February 9 Ovo nikad nece ostariti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 10 Share Posted February 10 Jutro njiše vetar... 🌤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 10 Author Share Posted February 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 10 Share Posted February 10 Poklanjala si, al' si krala i nevjerna si bila ti ne, suvise mi nisi dala o mladosti, o mladosti... Fantastičan završetak cele serije. Prva generacija na ovim prostorima koja je imala sve i nije morala da se bori za prezivljavanje kao sve pre nje. I sve je zajebala, propila, potrosila, pustila niz vodu. Spiskala na mržnju, na ratove, sfućkala, prokockala... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 10 Author Share Posted February 10 12 minutes ago, Stiletto said: Poklanjala si, al' si krala i nevjerna si bila ti ne, suvise mi nisi dala o mladosti, o mladosti... Fantastičan završetak cele serije. Prva generacija na ovim prostorima koja je imala sve i nije morala da se bori za prezivljavanje kao sve pre nje. I sve je zajebala, propila, potrosila, pustila niz vodu. Spiskala na mržnju, na ratove, sfućkala, prokockala... Rookaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted February 10 Share Posted February 10 Kendrick diss-ovao Drake-a na sred Superbola. U ostalim vestima, Sanja, iz IV-3, je na facebook-u, isprozivala Milenu IV-1 što je iskopirala sa slikanjem u istim zvonaricama, u istom novom kaficu. Kad ce vise da odjebu, i da se vrate u kulturolosku mišiju rupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 10 Share Posted February 10 Stranica na engleskoj vikipediji o sukobu Kendrika i Drejka je sada duža od stranice o Velikom severnom ratu npr. Borba se nastavlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 10 Author Share Posted February 10 4 minutes ago, Smrtokapa said: Stranica na engleskoj vikipediji o sukobu Kendrika i Drejka je sada duža od stranice o Velikom severnom ratu npr. Borba se nastavlja. Cekam sukob ovdasnjih.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 10 Share Posted February 10 4 minutes ago, Kronostime said: Cekam sukob ovdasnjih.... Možeš i sam započeti članak i dati svoj doprinos zajednici. https://sr.wikipedia.org/w/index.php?title=Сукоб_Кендрика_и_Голдберга&action=edit&redlink=1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 10 Author Share Posted February 10 4 minutes ago, Smrtokapa said: Možeš i sam započeti članak i dati svoj doprinos zajednici. https://sr.wikipedia.org/w/index.php?title=Сукоб_Кендрика_и_Голдберга&action=edit&redlink=1 Khm, Stiven King, Den Braun, Kronenberg citaju temu, a Spilberg, Tarantino, Skot i Rodriges se biju oko scenarija. Samuel L. Jackson vec cita isti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted February 10 Share Posted February 10 35 minutes ago, BattleBender said: Kendrick diss-ovao Drake-a na sred Superbola. U ostalim vestima, Sanja, iz IV-3, je na facebook-u, isprozivala Milenu IV-1 što je iskopirala sa slikanjem u istim zvonaricama, u istom novom kaficu. Kad ce vise da odjebu, i da se vrate u kulturolosku mišiju rupu. Ja čitam komentare od jutros i bukvalno mi izgledaju kao kad trinaestogodišnjak objašnjava događaj neki 😄 Brate jesi video kako je Kendrik rekao Drejku da je pedofil, brate jesi video. Brate kako ga je urnisao Kendrik. A jesi video kad je rekao "a minooorrrrrr" brate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 10 Share Posted February 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 10 Share Posted February 10 Ti komentari ne postoje ispod objave, rekla bih da je fake. Spoiler Naravno da mi je iskočilo na Twitteru jutros i da sam požurila da proverim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 10 Share Posted February 10 5 minutes ago, DameTime said: Ti komentari ne postoje ispod objave, rekla bih da je fake. Hide contents Naravno da mi je iskočilo na Twitteru jutros i da sam požurila da proverim Pfff mi već pored Dončića doveli i Kim u KKCZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 10 Author Share Posted February 10 22 minutes ago, NMX said: Pfff mi već pored Dončića doveli i Kim u KKCZ Dobar dan, ja sam Kim i pratim vas vec dugo pa resih da se pridruzim.... Moderacija: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted February 10 Share Posted February 10 47 minutes ago, Nicklord said: Ja čitam komentare od jutros i bukvalno mi izgledaju kao kad trinaestogodišnjak objašnjava događaj neki 😄 Brate jesi video kako je Kendrik rekao Drejku da je pedofil, brate jesi video. Brate kako ga je urnisao Kendrik. A jesi video kad je rekao "a minooorrrrrr" brate Pajaci, uzasni su. Kendrick je Marcelo, samo sa ozbiljnim kompleksima zbog visine. Muzika im je svima ista vec 7,8 godina. Ne znam kako se zove ta vrsta beat-a, i zvuka koji se reciklira na max od "Humble" na ovamo. Neko mi rece/procitao, ali sam zab. Ne daj boze da je predstavnik neke druge rase napravio nastup, i izveo ljude samo njegove rase... ko zna sta bi bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 10 Share Posted February 10 Zato slusajte JPEGMAFIU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 10 Author Share Posted February 10 Brate Kendrice ovaj Marcelo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted February 10 Share Posted February 10 41 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Zato slusajte JPEGMAFIU Lika koji radi sa Kanje "Ja volim Hitlera" Vestom u godini 2024? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 10 Share Posted February 10 (edited) Pricao sam kreativno-sonicki. Inace je Hendricks jedan duboko iskompleksiran lik, ali to je sasvim druga tema. Osim toga, ta kolaboracija je deo njegove persone, izabrao je namerno bas u tom trenutku kao provokaciju, nastavio gde je stao ranije. Imao je on bas dosta ekscesa i mimo toga, ali kazem, kompleksnija je to prica... Edited February 10 by SteveFrancis#3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 10 Author Share Posted February 10 Khm, pozdrav od Generacije X za podmladak... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 10 Share Posted February 10 7 hours ago, Nicklord said: Lika koji radi sa Kanje "Ja volim Hitlera" Vestom u godini 2024? Kanye - to onaj lik što šeta pored Bjanke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 11 Share Posted February 11 Ovo se uklopilo kao Vestbruk u Denveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted February 11 Share Posted February 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 12 Share Posted February 12 @SteveFrancis#3 uini ti salje ovo. Quote posalji ovo stiv frensisu sa porukom da mu je ovo sada gospodarica & spasiteljka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts