Jump to content

Kafana pod obručima

Kronostime

Recommended Posts

Izađi i bori se
u ovom gradu nema mjesta za jednog od nas.
Izađi i bori se
ulica je prazna, ali s prozora motre na nas.
Izađi i bori se
uzet ću ti život, ako ostaneš, uzimam čast.

What a shame

3 minutes ago, advokat kuče, tečefon said:

Poseban krug pakla za one koji parkiraju na trotoaru i koje boli k...c što deca, starci, žene sa kolicima moraju da silaze sa trotoara na kolovoz samo da bi prošli. 

Reveal hidden contents

i još jedan za sve one koji u prepun autobus ulaze sa rancem na leđima. :ranting:

Lajk za prvo, dislajk za drugo.

Spoiler

Ja sam ta koja ulazi sa prepunim rancem, a ako nije ranac onda je torba u kojoj nosim polovinu lične imovine. Molim za razumevanje!

• Ha-ha 1

3 minutes ago, advokat kuče, tečefon said:

Ja na posao i sa posla u rancu nosim laptop koji skupa sa dodatnom opremom i par ličnih stvari košta jedno pet kila minimum, pa svejedno skidam ranac sa leđa i držim ga u ruci dok sam u vozilu GSP-a....Tako da nema razumevanja. :classic_tongue:

Ahaa, misliš na to da ljudi ne skinu ranac s leđa dok ulaze. Delovalo mi je kao da si u fazonu ne đasvi ti se ni što ga nosimo 😄 Onda kapiram, to i mene ume da živcira.

Treba rezervisati i poseban krug pakla za ljude koji stoje na vratima sve vreme i ne sklanjaju se kad se vozilo zaustavi na stajalištu.