DameTime Posted May 27, 2023 Posted May 27, 2023 Izađi i bori se u ovom gradu nema mjesta za jednog od nas. Izađi i bori se ulica je prazna, ali s prozora motre na nas. Izađi i bori se uzet ću ti život, ako ostaneš, uzimam čast. What a shame
didžej hel Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 1 hour ago, gggggggg said: kande se vratio prauze mi je trashy-zanimljiv, ovo prvo ne kapiram
gggggggg Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 kul su spotovi, meni se prvi vise svideo, ali vaznija je muzika. 1
RatzenStadt Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 @advokat kuče, tečefon , našao sam te na streamu... https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aL1mpRP_460svav1.mp4 1
DameTime Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 11 hours ago, Drug Crni said: Reveal hidden contents Well... Spoiler 1
Old 666 Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Poseban krug pakla za one koji parkiraju na trotoaru i koje boli k...c što deca, starci, žene sa kolicima moraju da silaze sa trotoara na kolovoz samo da bi prošli. Spoiler i još jedan za sve one koji u prepun autobus ulaze sa rancem na leđima. 2
DameTime Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 3 minutes ago, advokat kuče, tečefon said: Poseban krug pakla za one koji parkiraju na trotoaru i koje boli k...c što deca, starci, žene sa kolicima moraju da silaze sa trotoara na kolovoz samo da bi prošli. Reveal hidden contents i još jedan za sve one koji u prepun autobus ulaze sa rancem na leđima. Lajk za prvo, dislajk za drugo. Spoiler Ja sam ta koja ulazi sa prepunim rancem, a ako nije ranac onda je torba u kojoj nosim polovinu lične imovine. Molim za razumevanje! 1
Old 666 Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Ja na posao i sa posla u rancu nosim laptop koji skupa sa dodatnom opremom i par ličnih stvari košta jedno pet kila minimum, pa svejedno skidam ranac sa leđa i držim ga u ruci dok sam u vozilu GSP-a....Tako da nema razumevanja. 3
DameTime Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 3 minutes ago, advokat kuče, tečefon said: Ja na posao i sa posla u rancu nosim laptop koji skupa sa dodatnom opremom i par ličnih stvari košta jedno pet kila minimum, pa svejedno skidam ranac sa leđa i držim ga u ruci dok sam u vozilu GSP-a....Tako da nema razumevanja. Ahaa, misliš na to da ljudi ne skinu ranac s leđa dok ulaze. Delovalo mi je kao da si u fazonu ne đasvi ti se ni što ga nosimo 😄 Onda kapiram, to i mene ume da živcira. Treba rezervisati i poseban krug pakla za ljude koji stoje na vratima sve vreme i ne sklanjaju se kad se vozilo zaustavi na stajalištu.
Recommended Posts