Barkley#34 Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Ili je to ili su u novinama zajebali stvar pa stavili pogrešno ime, sliku i sve ostalo u jednoj od čitulja. Postoji i opcija da se od jedne žene razveo/rastao ali su i dalje bili u dobrim odnosima. 1
DameTime Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Sviđa mi se tvoj optimistični pogled na situaciju @Barkley#34 🥰 13 minutes ago, advokat kuče, tečefon said: Ali komentar...citiram "Dupe bih dao da budem na toj sahrani ili na ostavinskoj raspravi" That could probably be arranged...
Kronostime Posted May 25, 2023 Author Posted May 25, 2023 1 hour ago, advokat kuče, tečefon said: Ono kad prva stvar koja ti izleti na tw. lajni jutrom uz kaficu bude čitulja i ti kreneš da se smeješ ko manijak.
Barkley#34 Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 3 minutes ago, DameTime said: Sviđa mi se tvoj optimistični pogled na situaciju @Barkley#34 🥰 Jok, to je analitički pogled. Optimistički je onaj koji je svima prvo pao na pamet. Inače, čitao sam davno da su se takve stvari početo dešavale u Japanu, kada su neki poslovni ljudi opušteno imali dve porodice u dva grada. Zbog čestih poslovnih putovanja ih niko ništa nije pitao. 1 1
DameTime Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 1 minute ago, Barkley#34 said: Jok, to je analitički pogled. Optimistički je onaj koji je svima prvo pao na pamet. Inače, čitao sam davno da su se takve stvari početo dešavale u Japanu, kada su neki poslovni ljudi opušteno imali dve porodice u dva grada. Zbog čestih poslovnih putovanja ih niko ništa nije pitao. Pa u pravu si, u suštini su to sve legitimne opcije. Međutim fora kojoj se mi smejemo, nevezano za istinitost iste, je to da je imao te dve porodice + su čitulje jedna ispod druge 😄 Meni se svidelo što si uključio i te manje kataklizmične opcije
Kronostime Posted May 25, 2023 Author Posted May 25, 2023 Stono kaze narod: Gde ima - tu se i preliva. Odo` da mu upalim svecu iz postovanja.
deez nuts. Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 2 hours ago, advokat kuče, tečefon said: Ono kad prva stvar koja ti izleti na tw. lajni jutrom uz kaficu bude čitulja i ti kreneš da se smeješ ko manijak. Ja sam mislio da je fora u tome sto je na slici Djeneral Mladic. 😕 2
Stiletto Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 3 hours ago, advokat kuče, tečefon said: Ono kad prva stvar koja ti izleti na tw. lajni jutrom uz kaficu bude čitulja i ti kreneš da se smeješ ko manijak. Kao i sva logična objašnjenja i ovo je prosto. Prva, Štefanija, mu je "supruga pred Bogom", to jest prva žena s kojom je bio venčan i crkveno i građanski, imali su troje dece. Iz nekog razloga su se razveli. Druga supruga, Lidija, mu je samo "građanska" supruga, pošto Katolička crkva ne dozvoljava razvod. S njom ima jedno dete. Očigledno je i sa jednom i sa drugom suprugom ostao u dobrim odnosima. Zanimljivo, sestra mu je izdala čitulju sa drugom porodicom. Naravno, pokvarena mašta i prljave strasti će sve ovo da izokrenu na nešto sasvim deveto 3 1
Kooineeperk Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 3 hours ago, advokat kuče, tečefon said: Ali komentar...citiram "Dupe bih dao da budem na toj sahrani ili na ostavinskoj raspravi" Pocinje njegova "tekma", 12:30 je 25. V. je danas... Ima li neki potok da ispratimo? ok, sam cu da izadjem. 2
Kronostime Posted May 25, 2023 Author Posted May 25, 2023 1 hour ago, Stiletto said: Kao i sva logična objašnjenja i ovo je prosto. Prva, Štefanija, mu je "supruga pred Bogom", to jest prva žena s kojom je bio venčan i crkveno i građanski, imali su troje dece. Iz nekog razloga su se razveli. Druga supruga, Lidija, mu je samo "građanska" supruga, pošto Katolička crkva ne dozvoljava razvod. S njom ima jedno dete. Očigledno je i sa jednom i sa drugom suprugom ostao u dobrim odnosima. Zanimljivo, sestra mu je izdala čitulju sa drugom porodicom. Naravno, pokvarena mašta i prljave strasti će sve ovo da izokrenu na nešto sasvim deveto Ko je kome majka, ko je kome zakonita zena, za koga da skupljamo potpise da izadje iz zatvora k`o onomad za Kasandru...? Dosta pitanja, a odgovora nigde.
didžej hel Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 imao čovek dva braka i jedan razvod, ništa komplikovano
gos'n Čeda Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 17 hours ago, Stiletto said: Tina je gostovala tri puta u Beogradu. Prvi put sa Ajkom 1974. u Domu omladine, drugi put 1980. u Pioniru i treći put 1990. na stadionu Zemuna. Na stadionu Zemuna RTS-u je bilo dozvoljeno da snimi početak koncerta. https://www.instagram.com/p/Cso04ZKsvFc/
DameTime Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Volim kad me FB memories podsećaju na to šta sam šerovala pre 7 godina 1
Barkley#34 Posted May 26, 2023 Posted May 26, 2023 Želim prijatno popodne i predveče u Beogradu uz prigodnu muzičku numeru 4
Recommended Posts