realno *w Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 4 minutes ago, Ne sam Safete said: Bolji je Ajaksov dres 3 hours ago, Snjofko said: ceo život tražim Adidas duks kao što Robi nosi, sa retro znakom i crveno-žuto-zelenim prugama. Samo da ne šljašti toliko kao njegov. Bio sam prošle nedelje u Ajax shop-u u Amsterdamu, kupovao klincima dresove i baš tražio te Jamajka varijante, ali ništa nisu imali. 2
Snjofko Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 Ajaksovom dresu ipak fali ovakav logo da bi bio savršen 😁
Ne sam Safete Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 1 hour ago, realno *w said: Bio sam prošle nedelje u Ajax shop-u u Amsterdamu, kupovao klincima dresove i baš tražio te Jamajka varijante, ali ništa nisu imali. A za Safeta ništa iz Amsterdama c c c 😋 1
realno *w Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 1 hour ago, Ne sam Safete said: A za Safeta ništa iz Amsterdama c c c 😋 Da ti kažem... dobro je što nisam pomislio ponesem neki suvenir... Na aerodromu pala opasna kontrola, detaljno svaka torba, skidanje, izuvanje... haos 1
Ne sam Safete Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 Sljedeći put se pozovi na mene, pustiće te bez ikakvih problema 😊
Marko Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 1 hour ago, Ne sam Safete said: Sljedeći put se pozovi na mene, pustiće te bez ikakvih problema 😊 ... Kod oca Peranovica 3
Wingwalker Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 peaches loode k'o struja Zamišljam ovo kao live act u onoj kafani na izlasku iz Trebinja...
Snjofko Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 9 hours ago, Drug Crni said: Umetnost i gracioznost Umetnost i malograđansko foliranje 😁
Ne sam Safete Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 8 hours ago, Wingwalker said: Zamišljam ovo kao live act u onoj kafani na izlasku iz Trebinja... Zamišljam ih u bilo kojoj kafani u TB 🙂 (Ne znam na koju kafanu si mislio)
uvrnuto Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Uh, u Trebinju u Humskom sam jeo urme sa bademom umotane u slaninu sa medom. To je štogod 1
didžej hel Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 @SteveFrancis#3, @gggggggg, @uncletima oldie but goodie 2
SteveFrancis#3 Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Kako je meni ta Kylieina pesma izasla na... No ovo je uvek bazicno stivo na temu. ________________ Evo novog fjucr outsider klasika. Impeccable.
Recommended Posts