Old 666 Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 36 minutes ago, Knipex said: Šta ima novo u kafani? Mmm, ništa... Uspeo je napokon, celu stranu samo on.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 ajde oladite. koji je ovo fazon 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 jedna za timu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 peaches loode k'o struja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 17 minutes ago, uini said: ajde oladite. koji je ovo fazon Ne kršimo nijedno forumsko pravilo, tako da znaš šta ti je činiti, ako ti smeta naša priča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 28 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Je li u pitanju jaguar ili leopard? E,ne znam. Meni lici vise na jaguara,ali u jednom tv prilogu,cini mi se,spomenuse da je leopard.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 2 minutes ago, Ding Hao said: Ne kršimo nijedno forumsko pravilo, tako da znaš šta ti je činiti, ako ti smeta naša priča. zapravo, ponašate se kao online siledžije, pošto niko ne bi trebalo da ide okolo i progoni lika koji postuje muziku na topiku koji je za to predviđen. daklem kršiš osnovno pravilo online komunikacije ali nisi to uspeo da shvatiš. ja te zbog toga ne osuđujem, ne kapiramo svi istim tempom ali evo sad ti kažem da bi razumeo ( : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 A to tebe čini online herojem ili šta...to što ideš okolo i braniš one koje percipiraš kao žrtve online nasilja . Znači, ako misliš da kršim neko pravilo, imaš report pa stisni. Ako to ne pomogne imaš ignore pa ga upotrebi. U stvari radi bilo šta samo nemoj da mi određuješ šta mogu a šta ne mogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 pa imas i ti ignor shefe, kao i tvoj drugar ali bi usput i da malo podjebavate sto bih te reportovao, videce neko pa ce ti javiti a ja uvek mogu da ti pokazem na licnom primeru kako je lepo to sto radis @Ding Hao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Oduvek si voleo da izigravaš moralnu gromadu, kako u kafani, tako i na celim košarkaškom pdf-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 ma opušteno, svrati opet kada hoćeš da te podjebavam, ne kršim nikakvo pravilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Nema problema, samo izvoli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Bravo uini, zaista je ružno ovo javno prozivanje forumaša po topicima, a bez nekog razloga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 1 hour ago, Drug Crni said: E,ne znam. Meni lici vise na jaguara,ali u jednom tv prilogu,cini mi se,spomenuse da je leopard.. Na onom snimku je zbog udaljenosti nemoguce utvrditi bilo sta, ali kapiram da znaju sta im je pobeglo. Ako jeste leopard, lakse i brze ce ga naci. Na portalima vidim panika i senzacionalizam, kao da je bezmalo tigar iz Sundarbansa u pitanju. Nadam se da nece ubiti tu jadnu zivotinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 3 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nadam se da nece ubiti tu jadnu zivotinju. Takođe. Ili ga, što je možda još i gore, strpati u BG zoo vrt. Po netu vrište ZVER je pobegla, a niko da se zapita kako je jadnoj životinji van svog prirodnog staništa, koja je verovatno bila zatočena u Mađarskoj i odatle se izbavila a sad luta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 2 minutes ago, DameTime said: Takođe. Ili ga, što je možda još i gore, strpati u BG zoo vrt. Po netu vrište ZVER je pobegla, a niko da se zapita kako je jadnoj životinji van svog prirodnog staništa, koja je verovatno bila zatočena u Mađarskoj i odatle se izbavila a sad luta. Aha. "Cuvajte svoje najblize" i slicno. GTFO. Neverovatni su mi ti degenerici koji uvoze ovakve zivotinje. Odmah na snimanje lobanje bih ja to slao... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Ja sam mislio da trolujete oko tog pantera 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Ma 'de trolujemo, vozdiglo se pola Srbije da se brani od Bagire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 5 hours ago, uini said: zapravo, ponašate se kao online siledžije, pošto niko ne bi trebalo da ide okolo i progoni lika koji postuje muziku na topiku koji je za to predviđen. daklem kršiš osnovno pravilo online komunikacije ali nisi to uspeo da shvatiš. ja te zbog toga ne osuđujem, ne kapiramo svi istim tempom ali evo sad ti kažem da bi razumeo ( : Ne preteruj. Ne progonim ga uopšte, niti mi smeta to što povremeno preuzme temu pod svoje. Njegova stvar. Samo mi je bilo interesantno to što je uspeo da sam ispuni celu stranicu i to je sve. Na ignore listi mi je samo zato da bih se manje mučio da skrolujem. Retko kada pustim bilo koju muziku koju neko okači jer ne slušam na taj način. Samo kada me zainteresuje a nisam je čuo do tada i odmah skočim na youtube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Kad smo kod muzike, ovaj novi hit Kylie Minogue "Real Groove" me podseca na jednu stariju pesmu sa kraja devedesetih (koja je sporija), ali slicno zvuci. Da li moze neko da se seti koja je pesma u pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Mono - Life In MonoIli još ranije...Was Not Was - Where Did Your Heart GoPopularna sekvenca akorda, ako misliš na deo od 0:39 kod Kylie.(slično ima i kod Pet Shop Boys - It's A Sin)Sent from my SM-N9860 using controlled substances 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 14 hours ago, Drug Crni said: Nakon jelena kapitalca,koji je razoruzao lovca i hodao okolo sa puskom oko rogova (sto je dokumentovano fotografijom), u apatinskom ataru se pojavio crni panter. Zivotninjska zona sumraka Pošao da vidi film o sebi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts