Cooper Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 . 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 15 hours ago, freethrow said: @realno *w ma svakako, samo da prvo izbacim neophodnost operacije kao opciju, pa onda da vidim za tu cipelu-longetu. Gips je potpuni pakao i sranje. Hm, neki kažu da je operacija bolja opcija i da oporavak bude kompletniji jednom kad se desi. Moj super drug nategao ahilovu pre jedno godinu dana, nije baš pukla ali na granici, mislim da je tek nedavno počeo bez problema da hoda, na basket je zaboravio iako je fanatik i povredio se na nekoj utakmici amaterske lige koju smo igrali zajedno, bez kontakta. Želim ti što brži i potpuniji oporavak. Gadna povreda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 (edited) Neverovatno kolika razlika je kad umetnik nesto radi iz duse i kada radi jer je naruceno. Izbacio Prti neku novu pesmu o Svetskom prvenstvu, Meridijan sponzor, nivo jadnosti je bio nevoravatan, nije nemoguce da je to uzrok sto je odmah sklonjena sa jutjuba posle emitovanja, mozda cak i tokom. Edited November 3, 2022 by Snjofko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 😬 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Gospode Bože kakav užas... Pa je l' Blaža još živ i zdrav? Kako je on to nekada dobro radio... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Najjaci deo: 'ajmo Stankovicu, Govedarice Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 (edited) . Edited November 3, 2022 by gggggggg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 https://www.rollingstone.com/music/music-lists/best-albums-of-all-time-1062063/jay-z-the-blueprint-3-1063183/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Au brt 😄 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Ovo deluje kao odlično mesto da Marka Žvaka napravi emisiju u publici. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Spoiler Seksisticki, ali komentar je top. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 5, 2022 Share Posted November 5, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 5, 2022 Share Posted November 5, 2022 Dobro jutro. Namerna. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 5, 2022 Share Posted November 5, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Rispek za post, ali činjenica je da ovo samo Amerikanac može da smisli. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 2 hours ago, freethrow said: Rispek za post, ali činjenica je da ovo samo Amerikanac može da smisli. nije kul što si napustio basketašku viber grupu. zagrobni-basket život je moguć i ne treba da se odvajamo od basket-najmilijih. jedino ako te deprimira ili ti neko opet traži kontakt lika za salu Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Nisam u stanju. Ne prija mi ovo psihološki. Možete slobodno da me ogovarate. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 On 11/3/2022 at 11:42 AM, Snjofko said: 😬 Moram da te edukujem. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 35 minutes ago, DameTime said: Moram da te edukujem. Hide contents 43 minutes ago, freethrow said: Nisam u stanju. Ne prija mi ovo psihološki. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Pa kad već kačiš pesme o predstojećem SP u Kataru. Kad smo kod toga šta nam (ne) prija, meni ne prija psihološki bilo koji oblik elitizma. 😞 On 11/3/2022 at 8:10 PM, uvrnuto said: Au brt 😄 Joj Osvajači su moja prva ljubav kad je u pitanju domaća muzika. U stvari, slagala sam te a da nisam trepnula, Žex Joksimović je. Svakako su među prvima 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 malko je fijuviju nazivati elitizmom to sto neko ne bi da klikne na rastin video. osim sto pravi novokomponovani geto-folk, lik nije ni bazicno podnosljiva licnost, tako da eto, ne mora bas sve i svako da se postuje. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 23 minutes ago, DameTime said: Pa kad već kačiš pesme o predstojećem SP u Kataru. Kad smo kod toga šta nam (ne) prija, meni ne prija psihološki bilo koji oblik elitizma. 😞 Joj Osvajači su moja prva ljubav kad je u pitanju domaća muzika. U stvari, slagala sam te a da nisam trepnula, Žex Joksimović je. Svakako su među prvima 😄 Pa kad nisi elita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts