Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovo je mozda malo mekano za ekipu iz kafane, ali malo da promovisem devojku i njen bend 😄

Izbacile su EP proslog proleca, a za najvise mesec dana ce biti i album.

Pa ko voli nesto laganiji synth pop, izvolte

• Like 12
  • Love 2
  • Thanks 2
Posted
21 minutes ago, nemanjaol said:

Ovo je mozda malo mekano za ekipu iz kafane, ali malo da promovisem devojku i njen bend 😄

Izbacile su EP proslog proleca, a za najvise mesec dana ce biti i album.

Pa ko voli nesto laganiji synth pop, izvolte

Super je, podrška!

• Love 1
Posted

Meni je hit kako Haos podrzava gospodju Haos znajuci koliki je umisljeni elitista nista ispod savrseno tehnicki liricki filozofskog teskog metala mu ne odgovara i koliko bukvalno prezire ovu vrstu muzike 😄 ali sve za mir u kuci, sram te bre bilo licimuru😄 

Inace vec par godina ovaj zvuk dozivljava procvat kod nas, od Sane Garic pa preko Une Gasic dream pop zivi na ovom tlu. Neko (Haos prvi 😄 ) bi rekao njanjava muzika ali svakako da prija u odredjenim momentima. 

• Ha-ha 7
Posted

Hvala bogu, ko je rekao da ne prija. Mislim, kome smeta takva muzika da svira u pozadini u nekom kafiću, butiku ili liftu 😄

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Aj kad je @nemanjaol već pokrenuo lavinu, evo aktuelnog benda moje žene, isto neki synth pop, par reprezentativnih:

E bas mi je devojka pustala Godinu bez dodira kad je izasla 😄

Al sto kaze @Tamburinjo stvarno synth/dream pop dozivljava sad ekspanziju po regionu.

Pocket Palma, Svemirko, Sijenke, Luka Rajic, Dolores. Ima sta da se cuje

Posted
9 hours ago, Tamburinjo said:

Meni je hit kako Haos podrzava gospodju Haos znajuci koliki je umisljeni elitista nista ispod savrseno tehnicki liricki filozofskog teskog metala mu ne odgovara i koliko bukvalno prezire ovu vrstu muzike 😄 ali sve za mir u kuci, sram te bre bilo licimuru😄 

Inace vec par godina ovaj zvuk dozivljava procvat kod nas, od Sane Garic pa preko Une Gasic dream pop zivi na ovom tlu. Neko (Haos prvi 😄 ) bi rekao njanjava muzika ali svakako da prija u odredjenim momentima. 

Nije bre brate, hoću ja svašta da poslušam ali zna se da su smrt metali na prvom mestu u našoj kući. A gospođa i ja se nađemo u preseku na nekom post rocku.

8 hours ago, nemanjaol said:

E bas mi je devojka pustala Godinu bez dodira kad je izasla 😄

Al sto kaze @Tamburinjo stvarno synth/dream pop dozivljava sad ekspanziju po regionu.

Pocket Palma, Svemirko, Sijenke, Luka Rajic, Dolores. Ima sta da se cuje

Ja bih rekao da ovaj trend već pomalo i prolazi. Nemam pojma nikog od ovih dole pobrojanih osim Svemirka ali oni nastupaju sa gitarama tako da nisu baš klasik synth pop, bio sam čak i na koncertu jednom, bilo super. Komplimenti za Tihi talas.

Posted
1 hour ago, uini said:

ako je neko odavde u braku ili se makar zabavlja sa ovom devojkom, samo ću reći, svaka čast

Eventualno BattleBorn ili Riđis, ovaj bendić je iz Niš.

• Like 1