Jump to content

Recommended Posts

Posted

a dole Srbija Šume,
daj bagere i testere da se probijemo kume,
ti imaš materijala i za džemper vunen,
brzo brijač u ruke dok jednu buksnu grunem

Expand  

65898585_2417269974961618_84016941640554

msm, nije strašno što se pucaš heroinom u predelu palca i kažiprsta na stopalu levom...  problem su prljave čarape i dlakavi rč  😄

Ako ovo nije neko presipanje para u marketinšku agenciju pa izvlačenje para iz iste, onda brat koji je napravio ovu reklamu da se povuče u neko isposništvo u manastir neki, a osoba koja je potpisala nalog za prenos, ta osoba da ide na posmatranje i da mu/joj se oduzme poslovna sposobnost 1/1.

Posted

Tražim ja sad kad Sofi Tukker nastupaju na Exitu, znam da sam video pre koju nedelju, kad smo i pisali ovde. Kad ono, iskače mi da je otkazala nastup na INmusic festivalu jer je polomila stopalo ili tako nešto, a ovi naši ništa ne objavljuju, ali su je skinuli sa programa koliko vidim. 

Posted (edited)

Godišnji Rock Werchter izveštaj 😄 

Ove godine sigurno najbolji do sada što se nas tiče iako lineup nije bio skroz po našem ukusu. Toliko pozitivnih iznenađenja je bilo da ne znam 😄 

Richard Ashcroft, znam da je lik car ali opet nisam očekivao onakav nastup. Pomoglo je i što je bilo puno engleza u šatoru koji su znali svaki stih. Dobar je trenutak bio kada je u kraj Sonnet ubacio Purple Rain. 

Tool, gledah već APC i Puscifer ali ovo je bilo 2-3 nivoa iznad. Kakva prelepa produkcija sa samo svetlima i najobičnijim slikama na ekranu. Kakav vrhunski zvuk. Svirački oduvali, kolika uigranost. AEnema - The Pot početak je bio savršenstvo. Mejnard može da se krije koliko hoće u mraku ali lik je dobio veći aplauz nego sva ostala trojica zajedno.

Denzel Curry, slušao sam mu sve albume ali mogu reći da znam 3 pesme ali dečko ima toliko energije da mi je zaista žao što ne proba više neku RATM muziku. 

The Good, The Bad & The Queen, Damon Albarn nikada ne razočara. Kako on sam ume da napravi porodičnu atmosferu od bilo kog nastupa to još nisam sreo kod ostalih 😄 Sviraše skoro svaku pesmu koju su ikada izdali ali Three Changes je bila vrhunac

Parkway Drive, ne volim toliko moderni metalcore ali ovi momci opasno praše. Doneli su i vatre dosta. Koliko uplašenih starijih ljudi i klinaca koji su čekali Muse u prednjem delu kada su krenule šutke sa likovima pod punom ratnom opremom na prvoj pesmi. 

New Order, ja ne znam kako mi se nastup na Exitu pre 8 godina nije svideo. Ili nisam umeo da poštujem to ili su zaista bili gori. Ovo je bio nastup festivala sigurno. Svirali su 3 JD stvari i ceo nastup je bio posvećen Unknown Pleasures. Dosta pesama ima nove aranžmane skroz. Subculture i Plastic najviše koliko sam primetio

Šta smo sve videli po redu i par slika:

Reveal hidden contents

Edited by Nicklord
  • Like 10