Kooineeperk Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 33 minutes ago, Marko said: I ko je kriv? Jedan snosi vecu krivicu.
realno *w Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 drugar imao slično kucanje u BGu... Došla policija, bukvalno su podelili belu crtu na pola (ovo pogrešno zvuči, znam).
Kooineeperk Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 2 minutes ago, realno *w said: drugar imao slično kucanje u BGu... Došla policija, bukvalno su podelili belu crtu na pola (ovo pogrešno zvuči, znam). E bas to, poenta je u beloj crti. Zato mi deluje da vozac belog automobila snosi vecu krivicu jer nije krenuo da ulazi u svoju traku vec je zajahao belu liniju, dok je ovaj drugi skoro usao u dobru traku. 1
Marko Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 13 minutes ago, Kooineeperk said: I ko je kriv? Jedan snosi vecu krivicu. Ne znam ko je više kriv po slovu zakona. Ali slepilo kod očiju i jeziva sporost je kod obojice, plus koliko im prostora treba da se izparkiraju i dođu do svoje trake, pogotovo belom 1
Ta'veren Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 (edited) Mnogo sam bejzik : - } Edited August 18, 2021 by Ta'veren 1
Nicklord Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Čitanje komentara o Beer Festu jer mora test ili vakcina da bi se ušlo je previše zabavno. Čitam komentare sat vremena a ni ne znam ko je nastupao juče 1
Chaos Is Me Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Ja sam juče poludeo. Morao sam da parkiram 3 km od zgrade zbog Bir festa i da nosim uspavanog klinca i gomilu nekih stvari. Još klinci neki u bloku, verovatno brucoši fakulteta za profesionalne navijače napravili neke improvizovane parkinge na trotoaru pa kao naplaćuju mamlazima koji su došli kolima da loču, ludilo, bukvalno Afrika u Evropi. Jebo vas Brego i grbavi Neša galija, oserem vam se u zaječarca i amstel. 2 2 2 2
Prijatelj Mitar Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja sam juče poludeo. Morao sam da parkiram 3 km od zgrade zbog Bir festa i da nosim uspavanog klinca i gomilu nekih stvari. Još klinci neki u bloku, verovatno brucoši fakulteta za profesionalne navijače napravili neke improvizovane parkinge na trotoaru pa kao naplaćuju mamlazima koji su došli kolima da loču, ludilo, bukvalno Afrika u Evropi. Jebo vas Brego i grbavi Neša galija, oserem vam se u zaječarca i amstel. Brt nije Zajecarac kriv nego Krusevljanin, Vesic je iz nekog sela oko Krusevca (valjda Grkljane).
SunZero Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 9 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja sam juče poludeo. Morao sam da parkiram 3 km od zgrade zbog Bir festa i da nosim uspavanog klinca i gomilu nekih stvari. Još klinci neki u bloku, verovatno brucoši fakulteta za profesionalne navijače napravili neke improvizovane parkinge na trotoaru pa kao naplaćuju mamlazima koji su došli kolima da loču, ludilo, bukvalno Afrika u Evropi. Jebo vas Brego i grbavi Neša galija, oserem vam se u zaječarca i amstel. jebem ti saturn na koju foru se neša galija i dalje suklja po trgovima i festivalima, ko to uopšte sluša? pa oni nisu bili relevantni ni pre 50 godina a evo i danas im neko zapravo plaća neku lovu da sviraju 1
u pokušaju Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 40 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja sam juče poludeo. Morao sam da parkiram 3 km od zgrade zbog Bir festa i da nosim uspavanog klinca i gomilu nekih stvari. Još klinci neki u bloku, verovatno brucoši fakulteta za profesionalne navijače napravili neke improvizovane parkinge na trotoaru pa kao naplaćuju mamlazima koji su došli kolima da loču, ludilo, bukvalno Afrika u Evropi. Jebo vas Brego i grbavi Neša galija, oserem vam se u zaječarca i amstel. Da si na drugom kraju sveta da vozis neka kola lepa da si prvi, o, da si prvi Ne bi nosio klinca 9
Luchifer89 Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 1 hour ago, Satan said: jebem ti saturn na koju foru se neša galija i dalje suklja po trgovima i festivalima, ko to uopšte sluša? pa oni nisu bili relevantni ni pre 50 godina a evo i danas im neko zapravo plaća neku lovu da sviraju Socijalistička partija Srbije 2 2
Recommended Posts