Ne sam Safete Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Sent from my phone using their app 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 33 minutes ago, Marko said: I ko je kriv? Jedan snosi vecu krivicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 drugar imao slično kucanje u BGu... Došla policija, bukvalno su podelili belu crtu na pola (ovo pogrešno zvuči, znam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 2 minutes ago, realno *w said: drugar imao slično kucanje u BGu... Došla policija, bukvalno su podelili belu crtu na pola (ovo pogrešno zvuči, znam). E bas to, poenta je u beloj crti. Zato mi deluje da vozac belog automobila snosi vecu krivicu jer nije krenuo da ulazi u svoju traku vec je zajahao belu liniju, dok je ovaj drugi skoro usao u dobru traku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 13 minutes ago, Kooineeperk said: I ko je kriv? Jedan snosi vecu krivicu. Ne znam ko je više kriv po slovu zakona. Ali slepilo kod očiju i jeziva sporost je kod obojice, plus koliko im prostora treba da se izparkiraju i dođu do svoje trake, pogotovo belom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 (edited) Mnogo sam bejzik : - } Edited August 18, 2021 by Ta'veren 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Fantazija cover 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Jutrić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Čitanje komentara o Beer Festu jer mora test ili vakcina da bi se ušlo je previše zabavno. Čitam komentare sat vremena a ni ne znam ko je nastupao juče 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Ja sam juče poludeo. Morao sam da parkiram 3 km od zgrade zbog Bir festa i da nosim uspavanog klinca i gomilu nekih stvari. Još klinci neki u bloku, verovatno brucoši fakulteta za profesionalne navijače napravili neke improvizovane parkinge na trotoaru pa kao naplaćuju mamlazima koji su došli kolima da loču, ludilo, bukvalno Afrika u Evropi. Jebo vas Brego i grbavi Neša galija, oserem vam se u zaječarca i amstel. 2 2 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja sam juče poludeo. Morao sam da parkiram 3 km od zgrade zbog Bir festa i da nosim uspavanog klinca i gomilu nekih stvari. Još klinci neki u bloku, verovatno brucoši fakulteta za profesionalne navijače napravili neke improvizovane parkinge na trotoaru pa kao naplaćuju mamlazima koji su došli kolima da loču, ludilo, bukvalno Afrika u Evropi. Jebo vas Brego i grbavi Neša galija, oserem vam se u zaječarca i amstel. Brt nije Zajecarac kriv nego Krusevljanin, Vesic je iz nekog sela oko Krusevca (valjda Grkljane). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 9 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja sam juče poludeo. Morao sam da parkiram 3 km od zgrade zbog Bir festa i da nosim uspavanog klinca i gomilu nekih stvari. Još klinci neki u bloku, verovatno brucoši fakulteta za profesionalne navijače napravili neke improvizovane parkinge na trotoaru pa kao naplaćuju mamlazima koji su došli kolima da loču, ludilo, bukvalno Afrika u Evropi. Jebo vas Brego i grbavi Neša galija, oserem vam se u zaječarca i amstel. jebem ti saturn na koju foru se neša galija i dalje suklja po trgovima i festivalima, ko to uopšte sluša? pa oni nisu bili relevantni ni pre 50 godina a evo i danas im neko zapravo plaća neku lovu da sviraju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 40 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja sam juče poludeo. Morao sam da parkiram 3 km od zgrade zbog Bir festa i da nosim uspavanog klinca i gomilu nekih stvari. Još klinci neki u bloku, verovatno brucoši fakulteta za profesionalne navijače napravili neke improvizovane parkinge na trotoaru pa kao naplaćuju mamlazima koji su došli kolima da loču, ludilo, bukvalno Afrika u Evropi. Jebo vas Brego i grbavi Neša galija, oserem vam se u zaječarca i amstel. Da si na drugom kraju sveta da vozis neka kola lepa da si prvi, o, da si prvi Ne bi nosio klinca 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 1 hour ago, Satan said: jebem ti saturn na koju foru se neša galija i dalje suklja po trgovima i festivalima, ko to uopšte sluša? pa oni nisu bili relevantni ni pre 50 godina a evo i danas im neko zapravo plaća neku lovu da sviraju Socijalistička partija Srbije 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 upravo tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts