Drug Crni Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 9 minutes ago, đubrivo. said: ray of light je vrhunska tjuna, dobro si me podsetio ali je deo tog nekog trećeg - četvrtog stejdza karijere Pa sad..zavisi od toga ko kako deli neciju karijeru..Po meni poslednji deo te neke njene velike karijere,ili bolje reci karijere kad je jos bila vrlo bitna u pop industriji i kada je postavljala trendove..kazem..jako dobar album.."Erotica" verovatno jeste bio neki njen vrhunac (mada,opet,tesko je bas postici potpuni konzensus oko toga) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Eddiu 56. rođendan 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 (edited) 7 minutes ago, Luchifer89 said: Htedoh reći da mi je upravo Frozen jedna od jačih stvari u tom nekom middle periodu stvaralaštva Frozen je upravo sa tog albuma. Meni je Nothing Really Matters nekako "omiljena"..edit:sa tog albuma Edited December 23, 2020 by Crni Bombarder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Kad nema emotivne gromadE,mogu i ja da preotmem Kafanu. Phil Collins..kompletan muzicar i autor. Nakon sto se preselio u Ameriku,bio je shokiran spoznajom koliko je beskucnistvo rasprostranjeno tamo..gotovo poput epidemije. U Vasingtonu je postojalo citavo karton-naselje za beskucnike krajem '80-ih..to ga je motivisalo da napise jednu socijalno osvestenu pesmu koja je bas na dansanji dan 1989.dosla na mesto br.1 Billboard liste Jos jedan dan u Raju je,dakako,bio samo sarkazam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 1 hour ago, Luchifer89 said: Htedoh reći da mi je upravo Frozen jedna od jačih stvari u tom nekom middle periodu stvaralaštva Taman je spremio, meni je ovaj spot bio dojajan kad se pojavio inače, ne'am neko mišljenje o Madoni 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Najjači utisak sa njenog koncerta na Ušću mi je bio koliko ona u stvari voli to što radi. Bar se meni sa ne znam koje udaljenosti učinilo da vidim sreću u očima i osmehu, nikakvo odrađivanje još jedne nedođije. Posle sam naleteo na tekst (blog b92?) u kom je neki superfan opisao, koliko se sećam, da je onima iz fan pita bio dozvoljen i ulaz na tonsku probu, nakon koje je valjda sela na ivicu bine, popričala sa prisutnima i otpevala par pesama. Kao neka obična devojka na druženju sa prijateljima a ne mega-giga zvezda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Ko reče da ima notifikaciju kad god se Kruiz pojavi na forumu u bilo kom obliku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 23, 2020 Author Share Posted December 23, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 2 hours ago, Crni Bombarder said: Kad nema emotivne gromadE,mogu i ja da preotmem Kafanu. Phil Collins..kompletan muzicar i autor. Nakon sto se preselio u Ameriku,bio je shokiran spoznajom koliko je beskucnistvo rasprostranjeno tamo..gotovo poput epidemije. U Vasingtonu je postojalo citavo karton-naselje za beskucnike krajem '80-ih..to ga je motivisalo da napise jednu socijalno osvestenu pesmu koja je bas na dansanji dan 1989.dosla na mesto br.1 Billboard liste Jos jedan dan u Raju je,dakako,bio samo sarkazam.. odlagao sam neko vreme da poskidam stvari na deezer za offline mode... 0 stvari sam imao za offline i onda me ortak na minut pred ulazak u Avion letos podseti. Bukvalno sam imao 20,30 sekundi da odlucim sta da skinem, neki album, kompilaciju, sta god.... za let ka Egiptu, za jebeno more koje sam cekao kao nikad u zivotu. I jednostavno sam skinuo Phil Collins best of. I naravno najvise slusao "Another da in paradise" A nije da sam ga slusao 2,3 nedelje pre toga, pa da mi je to recency bias. Tad sam shvatio zapravo to me definise kao kao pop-colorful osobu sa odredjenom sveprisutnom melanholijom 😄 A kad smo kod Phila, imao sam mnogo smesnu situaciju u kancelariji. 2,3 dana sam na repeat rokao na max volume, slusalice, totalna izolacija od Sveta. Mladji kolega i koleginica se smeju iznova i iznova na air drum. Ali ubijaju se od smeha, znaju to svakako da rade kad radim air drum, ali ne u ovoj meri. I koleginica mrdne malo njen monitor (sedi dijagonalno sa druge strane istog velikog stola). I onda vidim da u drugom delu kancelarije, novi kolega radi air drum. I generalno uvek imam ugao gledanja na njega, ali tad je nekako koleginica postavila monitor da nisam. I ovo dvoje kolege "Je l ste vi normalni?". Dozivamo novog kolegu, iz drugog kraja kancelarije, on skida slusalice, kolege mu objasnjavaju sto se smeju, on i ja insta smo se razumeli "Da, In The Air Tonight na repeat ceo dan" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Ja volim i Genesis,ali Phil daje nesto posebno,drugacije..cesto mi svira u kolima..tu nema greske. Kad sam kuci volim da "odvrnem" "Sussudio" live verziju Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 @ kaciga No Suspense, No Dialogue, but, there is some MUSIC + There is some mini J/Yoda, as pet, or entertainment... otherwise have i said MUSIC? Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Take a Deep breath, before you write another "Novel"! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 @Chaos Is Me Zanima me tvoje misljenje o Lil Ugly Maneu, posto vec volis Aesopa... Nisu bas toliko slicni, ali je to taj neki pristup lirici da kazemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Nisam nikad slušao, čuo sam za ime ali mislio sam da je neki mumble rapper pa sam preskočio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Let me, stripped! Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 23 minutes ago, Ne sam Safete said: Oh, oh, ooo, come on...https://www.youtube.com/watch?v=nGtm9I3DQdc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 PS. ... Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Gle, Trupera?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Can someone, @ tima, well fuck you 2! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Ma, sta se ovi trtE?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 + Narkomani, + Crno-Belo, + ... E, pa, za tebe, dJone, nema pecenicA! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts