Stoned Laki21 Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 23 minutes ago, Tamburinjo said: Da li postoji zakon, uredba ili bilo sta sto regulise strajkove i totalno paralisanje i ovako mucenog saobracaja u glavnom gradu? Jel moze to tako i jel mora negde da se najavi da se unapred obavesti i usput pripremi javnost na izmene saobracaja? da svako javno okupljanje se prijavljuje u nadležnu policijsku stanicu, a ako SUP/MUP odobri okupljanje onda se šalju dopisi kome i šta... a GSP je dužan da na oglasnoj tabli to obaveštenje postavi.... E da prostiš, al ko te jel te ono što je lepo i čega se rado sećamo, kad ne obilaziš revnosno centralu GSP-a i ne čitaš obaveštenja koja se kače na oglasnoj tabli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 27 minutes ago, Tamburinjo said: Da li postoji zakon, uredba ili bilo sta sto regulise strajkove i totalno paralisanje i ovako mucenog saobracaja u glavnom gradu? Jel moze to tako i jel mora negde da se najavi da se unapred obavesti i usput pripremi javnost na izmene saobracaja? Zakon o štrajku Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 1 hour ago, Stondisha said: Ja ovo ne mogu da gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
todorovic Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Nema teme za kosarkasku opremu...Je l probao neko Wilson oficijalnu loptu za 3x3? Valja li za beton/asfalt?Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Valja, manja je, ulazi sve šta baciš ka obruču 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Meni ne paše ta veličina, ali masa je valjda ista kao kod normalne lopte, što popravlja situaciju. Igrao sam basket u nekoliko navrata sa njom, uglavnom ljudi imaju pozitivna mišljenja. Ima pomalo istine u ovome da ulazi sve što baciš. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanatos Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 2 hours ago, OnionKnight said: Meni ne paše ta veličina, ali masa je valjda ista kao kod normalne lopte, što popravlja situaciju. Igrao sam basket u nekoliko navrata sa njom, uglavnom ljudi imaju pozitivna mišljenja. Ima pomalo istine u ovome da ulazi sve što baciš. 😀 Manja je a deluje mi i da je malo teža i da slabije odskače, ali da ulazi ulazi 🙂 dobro leži u ruci. Ja sam je kupio ćerki ali je ispalo da je svi koristimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 hijao 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Curtis Mayfield https://youtu.be/pk4n52qwwlI https://youtu.be/sF1uF-28MZE The link could not be embedded because youtu.be does not allow embedding of that video. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 @Stondisha @Chaos Is Me Nije me mrzelo otisao sam sinoc u info policija lokal preko puta Hiltona. Jako ljubazan gospodin mi potanko objasnio koja je procedura pri strajku i pri blokiranju javne povrsine. Moraju da najave ranije, mora da se zna organizator i gde ce sve biti i koliko ljudi ocekuje. Taksisti juce nista od toga nisu uradili, pa samim tim nigde nikakvo resenje o promeni trase prevoza ili zatvaranju ulica nije bilo. Poenta price je da mi covek otvoreno kaze konkretno strajk taksista niti je prijavljen niti smeju da blokiraju saobracaj i prakticno oni su u prekrsaju, a sada sto ih policija ne skloni sa ulice i pusta da ceo grad bude u blokadi to zakljucite sami. Gde mi zivimo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 1 hour ago, Tamburinjo said: @Stondisha @Chaos Is Me Nije me mrzelo otisao sam sinoc u info policija lokal preko puta Hiltona. Jako ljubazan gospodin mi potanko objasnio koja je procedura pri strajku i pri blokiranju javne povrsine. Moraju da najave ranije, mora da se zna organizator i gde ce sve biti i koliko ljudi ocekuje. Taksisti juce nista od toga nisu uradili, pa samim tim nigde nikakvo resenje o promeni trase prevoza ili zatvaranju ulica nije bilo. Poenta price je da mi covek otvoreno kaze konkretno strajk taksista niti je prijavljen niti smeju da blokiraju saobracaj i prakticno oni su u prekrsaju, a sada sto ih policija ne skloni sa ulice i pusta da ceo grad bude u blokadi to zakljucite sami. Gde mi zivimo... Za iste stvari su ljudima koji su protestovali onomad zbog cene goriva, pisali kazne za parkiranje... čisto 4 the record 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 1 hour ago, Tamburinjo said: @Stondisha @Chaos Is Me Nije me mrzelo otisao sam sinoc u info policija lokal preko puta Hiltona. Jako ljubazan gospodin mi potanko objasnio koja je procedura pri strajku i pri blokiranju javne povrsine. Moraju da najave ranije, mora da se zna organizator i gde ce sve biti i koliko ljudi ocekuje. Taksisti juce nista od toga nisu uradili, pa samim tim nigde nikakvo resenje o promeni trase prevoza ili zatvaranju ulica nije bilo. Poenta price je da mi covek otvoreno kaze konkretno strajk taksista niti je prijavljen niti smeju da blokiraju saobracaj i prakticno oni su u prekrsaju, a sada sto ih policija ne skloni sa ulice i pusta da ceo grad bude u blokadi to zakljucite sami. Gde mi zivimo... Upravo tako, lepo ih ovi iz CARGO nazivaju "taxi cartel". Jebo im pas mater. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts