Knipex Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 2 hours ago, uini said: sinoć sam zapalio prvu epizodu nakon @djole-sugestije. opasno mi se prispavalo, krenuo da kljucam kao bubbles pa sam ugasio. opasna serija, vidi se na prvu, tj više liči na visokobudzetni film. mind hunter sa superstars Ček dok odgledaš drugu epizodu i jednu vrlo vrlo eksplicitnu scenu sa mis Daddario Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Strasne stvari radi coek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 (edited) 5 hours ago, uini said: sinoć sam zapalio prvu epizodu nakon @djole-sugestije. opasno mi se prispavalo, krenuo da kljucam kao bubbles pa sam ugasio. opasna serija, vidi se na prvu, tj više liči na visokobudzetni film. mind hunter sa superstars True detective 1 je drugačiji. Osetičeš ...tu toksičnost i prazninu. Bilo je toga i malo u X-files i malo više u 1. sezoni The Missing...ali ovde kod TD1 je to neki novi nivo... edit: Inače, više mi se sviđa kraj od The Missing 1.s. ko TD1. Edited July 24, 2020 by Asterion 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 spojler za wire. Spoiler izgleda da sam ja jedini koji nije gotivio bodiea tokom cele serije. nisam mogao oprostiti ubistvo wallacea. njegovo ubistvo vraca na onu scenu iz prve sezone kada D objasnjava pravila saha ekipi. tako je i nastradao. kao pesak koji je napadao (pucao) samo dijagonalno kako pesak moze da napadne, nije mogao da bezi (potez nazad) i na kraju ga je ubio lik koji se kretao kao skakac u L pokretu. puno ovakvih scena je bilo sa mnogo znacenja. treba seriju pogleadti nekoliko puta i citati o istoj da bi se sto vise pohvatalo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 (edited) Edited July 24, 2020 by Cooper 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 (edited) ko ima vremena, čitav koncert... preporuka Edited July 24, 2020 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 3 minutes ago, Asterion said: cela 1.epizoda, 1080p Još jednom...serija je iz 1968. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 (edited) samo za @SteveFrancis#3 & drustvo u separeu poslusao prvih po'ure, odlična 'zoda za sada edit ima i za @Kronostime na 40+ min o albumu neosedlani dada topica Edited July 25, 2020 by uini 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Do kraja je odlično.Par puta sam se fino nasmejao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 (edited) 11 minutes ago, MilošVB said: Do kraja je odlično.Par puta sam se fino nasmejao. natprosečno je elokventan a makar za ovu priliku ili inače je ispao iz egotrip fazona, tako da mi je ovo jedan od najboljih galebovih podkasta a nije da je falilo dobrih čak ne mora da te interesuje tematika (a tematika je vrlo raznovrsna) da bi ti bilo okej za slušanje forza vikler Edited July 25, 2020 by uini 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Послато са G3121 помоћу Тапатока 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 3 hours ago, uini said: natprosečno je elokventan a makar za ovu priliku ili inače je ispao iz egotrip fazona, tako da mi je ovo jedan od najboljih galebovih podkasta a nije da je falilo dobrih čak ne mora da te interesuje tematika (a tematika je vrlo raznovrsna) da bi ti bilo okej za slušanje forza vikler Jesi pogledao svaki Galebov podcast? Posto me interesuje ko je kod tebe ostavio najjaci utisak sem Viklera. Ja nisam propustio nijednu epizodu i obicno ne cuvam sadrzaj, a ovde ima dosta stvari za koje smatram da treba preslusati vise puta. Zavisi koga sta interesuje. Dosta toga moze da se nauci. Verovali ili ne, pored Dojcinovica i Marka Milosevica na mene je solidan broj zenskih gostiju impresionirao sa njihovim pricama. I onaj lik iz muzicke industrije je izneo puno podataka za koje ja licno nisam znao. Galeb je jedini covek koji moze da okupi ljude iz ovoliko razlicitih zivotnih sfera. Ta preskakanja iz jedne epizode u drugu su meni fascinantna. Dobiju prostor likovi koji dolaze iz manje vidljivih sfera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 (edited) @Ta'veren Meni je ovo sa Viklerom prva epizoda koju gledam.Dakle,osim Dojčinovića i Miloševića koga tačno preporučuješ? I ostali koji ste gledali? Edited July 25, 2020 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 (edited) Pa ima vec pola godine da je krenuo sa Agelastom. Ima interesantnih gostiju, ali zavuce i neke potpuno (za njega) neocekivane face/slucajeve, tipa Sara Jo. Nisu svi gosti naravno ni blizu jednako zanimljivi, ima tu skip materijala definitivno, ali uglavnom je zanimljivo stivo. Da odgovorim uiniju, sto se tice ovog konkretnog sa Viklerom, nije los uopste. Svakako genuine interakcija, sto je luksuz koji prakticno samo Galeb i moze imati sa takvim gostima, iz prostog razloga sto je bio svedok i pocesto aktivni ucesnik akcija o kojima je rec. Edited July 25, 2020 by SteveFrancis#3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 zaboravljen klasik 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts