Nicklord Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 @Crni Bombarder Jesi video ovo? Tony Hawk ima dva videa u ovom postu 😄
Drug Crni Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 @NicklordKako tacno da pogledam te snimke? Jel moram zapratiti njegov profil na Instasu?
Nicklord Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 49 minutes ago, Crni Bombarder said: @NicklordKako tacno da pogledam te snimke? Jel moram zapratiti njegov profil na Instasu? Evo neko je skupio sve snimke sa događaja 1
Drug Crni Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 DakleM,imam nekoliko pitanja za tebe @Nicklord: 1) Da li je ovo 4 real Dave Navarro sa Johnom na slici br.2? 2) Da li im je prvo zajednicko pojavljivanje in public i gde je Chad? 3) Kada ce Kiedis obrijati brkove i zasto nece? Deset godina je ipak dugacak period i Frusciante je malo ostario..ali se zato neke stvari kod njega nikad ne menjaju. Gitarske vestine i prepoznatljiv zvuk (posebno sa kraja videa) i ove pantalone i kosulje od 12 dolara iz Walmarta
Squabbit Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Sinoc se nadjem u "fliperani" kad tamo: Napravih cak partiju, malo bila. na 480 meleona Terminator, Road Show i ovaj mi bili najomiljeniji 2
Nicklord Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 3 hours ago, Crni Bombarder said: DakleM,imam nekoliko pitanja za tebe @Nicklord: 1) Da li je ovo 4 real Dave Navarro sa Johnom na slici br.2? 2) Da li im je prvo zajednicko pojavljivanje in public i gde je Chad? 3) Kada ce Kiedis obrijati brkove i zasto nece? Deset godina je ipak dugacak period i Frusciante je malo ostario..ali se zato neke stvari kod njega nikad ne menjaju. Gitarske vestine i prepoznatljiv zvuk (posebno sa kraja videa) i ove pantalone i kosulje od 12 dolara iz Walmarta Da 😄 Da, ima izložbu na Floridi Nikad izgleda 😞 Inače RATM objavio turneju bukvalno malopre 😄 Kako ću sa 10 tabova, telefona i laptopova da sedim u četvrtak ujutru i pokušavam karte da kupim. Ima karte da odu pre prodaje
NMX Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Crnjak alert Spoiler - Šta kaže nekrofil u Švedskoj? - Hladna, al' standard. 2 3
MrTripleDouble Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 (edited) 10 hours ago, Squabbit said: Sinoc se nadjem u "fliperani" kad tamo: Napravih cak partiju, malo bila. na 480 meleona Terminator, Road Show i ovaj mi bili najomiljeniji Najjaci fliper koji sam igrao je bio Space Jam pre 10ak godina u jednom kaficu. To se cekalo satima na red. Perverzija je.... Edited February 11, 2020 by MrTripleDouble 3
Stoned Laki21 Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Spoiler Quote Ulazi čovek u pekaru, pa kaže devojci koja pakuje burek:"molim 300 gr bureka, ali da bude svež, da nije reš pečen, da ima što više mesa, što manje kore i da ne pređe 300gr". Devojka ga pogleda, pa mu reče:"možete li da me uhvatite i držite za sise"? A što? A devojka će:"Pa kad me jebu, ja volim da me drže za sise"... 1
Stoned Laki21 Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Quote Aug. 28 - Leeds, UK - Leeds Festival Aug. 30 - Reading, UK - Reading Festival Sep. 01 - Paris, France - Rock En Seine Festival Sep. 04 - Stradbally Laois, Ireland - Electric Picnic Festival Sep. 06 - Berlin, Germany - Lollapalooza Berlin FestivalSep. 08 - Prague, Czech Republic - O2 Arena Sep. 10 - Krakow, Poland - Tauron Arena godinama mi preti gospodja ovim Pragom mislim da je red da je ispoštujem i da se raspištoljim kao bivši jugosloven u svoje vreme.... 3
Recommended Posts