Squabbit Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 3 minutes ago, SteveFrancis#3 said: jao odvratnih li ringla.. Sreca nemam takve.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 (edited) Edited January 15, 2020 by Marko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 15, 2020 Author Share Posted January 15, 2020 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 15, 2020 Author Share Posted January 15, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Ako postoji neki gospodar univerzuma to je ovaj covek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Nemoj vise. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Depeche Mode primljeni u Rock n Roll Hall of Fame Konacno,vise nego zasluzeno 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 u to ime proglasavam 15. jan za dan dipes moda 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 @SteveFrancis#3 Nešto sam tražio kod Joe Rogana u onom moru podcasta, i naleteo na ovo. Kontam da bi te moglo zanimati, ako već nisi gledao. I meni skeptiku ovo je bilo poprilično fascinantno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 (edited) @Charlie Foxtrot svi ti tik takovi, nlo ichichi meni vishe smrde na nasu skrivenu tehnologiju, no na vanzemunce. mada sta ako Bob Laki21 ne laze 🙂🙂 Jer F- 117A je prvi put poleteo 1983, a 1999e je jos bio poslednje cudo hi-tech tehnologije... Edited January 15, 2020 by Squabbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 (edited) 1 hour ago, Charlie Foxtrot said: @SteveFrancis#3 Nešto sam tražio kod Joe Rogana u onom moru podcasta, i naleteo na ovo. Kontam da bi te moglo zanimati, ako već nisi gledao. I meni skeptiku ovo je bilo poprilično fascinantno. Pogledao sam neki isecak kraci, uglavnom tako i radim kad su u pitanju podcasti in general. Nevezano za Rogana, znam za Fravora i citavu pricu prilicno dobro. Fascinantno jeste, ali to je samo jedno u moru vrlo slicnih iskustava i svedocanstava ljudi visokog profila. Ohrabrujem te da prokopas jos malo i nadjes sam najkvalitetnije i najbolje dokumentovane slucajeve, a masa zvanicnih dokumenata ti je svakako dostupna na internet stranama agencija po osnovu FoIA. Ima i nekoliko odlicnih dokumentaraca na temu, cak je i kod nas Marinkovic sa Misakom uradio pohvale vredan posao sa Pan Adria specijalima, a video sam i da Skundric snima dokumentarni film o iskustvima 172. avijacijskog puka. Sto se mene tice, biti 'skeptik' po pitanju ovog fenomena znaci svesno zatvarati oci i prekrivati usi da se ne bi drmao kavez nase percepcije stvarnosti. Fenomen je tu, samo je pitanje mozemo li doci do dovoljno odgovora da ga u neko skorije vreme i objasnimo. Cini mi se ipak da poslednje recimo 2 godine svedocimo izvesnom paradigm shiftu, onaj clanak NY Timesa, pa davanje sve veceg prostora ljudima poput Fravora na najvecim televizijskim kucama, priznanje Mornarice, otkrivanje tajnih projekata poput AATIP-a, osnivanje TTSA... Edited January 15, 2020 by SteveFrancis#3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Trenutno mi je fokus na nečem drugom, ništa manje zanimljivom, što sam u stvari i pretraživao po Roganovom kanalu i naleteo na ovo. Moguće da ću se u dogledno vreme vratiti i na ovo, ali da mi je privuklo pažnju, definitivno jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 1 hour ago, Charlie Foxtrot said: Trenutno mi je fokus na nečem drugom, ništa manje zanimljivom, što sam u stvari i pretraživao po Roganovom kanalu i naleteo na ovo. Moguće da ću se u dogledno vreme vratiti i na ovo, ali da mi je privuklo pažnju, definitivno jeste. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 (edited) sto se tice ufo-a ovo sam gledao pre par meseci i dosta je interesantno. still, neverujem u vanzemaljce. btw, dosta kvalitetan kanal, preporucujem. Edited January 15, 2020 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 28 minutes ago, gggggggg said: still, neverujem u vanzemaljce. Sta da ti kazem, vanzemljaci su tu otprilike najmanje divlja pretpostavka (ako ne racunamo 'skrivenu tehnologiju' koja je u 90% najkredibilnijih slucajeva ekstremno malo verovatna iz citavog niza razloga). Ja ne mogu reci da verujem da su u pitanju posetioci sa druge planete ili druge dimenzije ili stavechoces, ali da javnost zasluzuje, treba i mora da bude upoznata sa svim sto se o toj temi zna, u to sam apsolutno ubedjen. Kada se ucine dostupnim svi podaci koje vojske i vlade ovog sveta imaju, bice dovoljno materijala za nauku i najvece umove danasnjice da se time pozabave i pokusaju da pronadju odgovore (evo konkretno Fravor i neki drugi piloti u vezi sa USS Nimitz slucajem tvrde da su videli i high res video snimak objekta za koji je TTSA objavila samo gun camera footage na kome se vide samo konture i manevri; eto da podjemo od toga - koliko je desetina, da ne kazem stotina takvih snimaka u posedu vojske SAD, a o Sovjetima da ne govorim, pa ti nisu objavili prakticno nista do sad). Zasto bismo i sada zavisili od fosilnih goriva i koristili u osnovi istu tehnologiju kao i pre 70 godina, ako nam dublja analiza omogucava korenitu promenu i kvalitativni skok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: El probao neko ^ ako vas stra' moze i na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 9 hours ago, Squabbit said: El probao neko ^ ako vas stra' moze i na PM svaki covek. https://beckleyfoundation.org/2017/07/05/do-our-brains-produce-dmt-and-if-so-why/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 ... Sto se mene tice, biti 'skeptik' po pitanju ovog fenomena znaci svesno zatvarati oci i prekrivati usi da se ne bi drmao kavez nase percepcije stvarnosti. ... A da se otvori tema na ovu temu? [emoji2]Bilo bi zanimljivo - red preporučenih kvalitetnih videa, red spike... Zanima me problematika, pa, da bude sve na 1 mestu?Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Ajd sto se Rogan, nasikan od DMTa prima na ovakve stvari, ali sto se strejteri isprimaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 42 minutes ago, Sprivel said: isprimaju definiši isprimavanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts