Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, uvrnuto said:

Ali ova u crvenoj što ne ispušta cigaru, a bokte... 

Jednom ja otišao kod majstora da mi zavari auspuh. Čovek drži sve vreme cigaru u ustima, silazi u kanal, stavlja masku na pola, da bi mogao da puši jelte, i kreće da vari. Ono se sve puši, kreće da kašlje, davi se ajdukurac i ti i cigara...

Kao da si opisao mog ćaleta.

Posted (edited)

Ima jedan lekar ovde koji vec dugo ima privatnu ordinaciju, ne secam se da je neko bio kod njega na pregledu a da se duvanski dim nije mogao seci nozem. Zadrzis se malo tamo pa ti sve smrdi kao da si u najzadimljenijoj kafancugi bio do zore. Naravno, kad god krene da ti prica on se zakaslje, nekad to bude kasljuckanje, a nekad tako krene da pomisli covek da ce neku zivuljku iskasljati. Bukvalno se svako ugusi kad je tamo u njegovoj kancelariji, taman zavrsis kod njega pa mozes odmah kod plucnog. Moglo bi da posluzi za scenario nekog filma. To se prepricava vec godinama i godinama...

Edited by Marko
Posted

duvanski dim je najgora stvar na svetu. cim neko zapali ja napustam prostoriju prosto ne mogu da podnesem. radije bih plivao u septickoj nego da budem u prostoriji prepunoj pusaca.

Posted
1 hour ago, gggggggg said:

duvanski dim je najgora stvar na svetu. cim neko zapali ja napustam prostoriju prosto ne mogu da podnesem. radije bih plivao u septickoj nego da budem u prostoriji prepunoj pusaca.

Ali zato slicice i kser mogu anytime

• Like 2
Posted
2 hours ago, gggggggg said:

Ja sam prestao pre desetak godinaj i iz ove perspektive mi je nepojmljivo da sam nekad bio pušač. Inače se apsolutno slažem sa napisanim. Zimi baš izbegavam kafiće i zatvorene prostore jer su manje više sva mesta pušačka. Ima kod mene u kraju jedna poslovnica Mozzarta gde je zabranjeno pušenje i to mi je mesto bukvalno kafić. 

• Like 2
Posted

#pusenje

Mesto gde mi najvise smeta duvanski dim su restorani. Uz obrok koji pojedes dobijes gratis porciju duvanskog dima. Takodje i na slavama se neretko nazderem dima.

• Like 2
Posted
2 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Ali zato slicice i kser mogu anytime

Ja bi srvarno voleo da vidim tog div junaka koji zvekne sličicu I krene na posao.

Aj kser I možeš da kontrolišeš donekle, al brate uslikaj se I kreni do grada, po burek i jogurt.

• Like 1
Posted (edited)

Piješ li kodeinskie pića, škr škr
Jel' uzmeš količinu, ili se svaki dan talićkaš
Duv-duv, tup-tup-trš
Dal' je stari rep bio više tvrd-tvrd
Dobar ti je rep, samo kad je FTP
U klubu s maloletnicama crtam crtu
Svi što su goli, neka se obuku
Ima svakojakih kurvi, stavi gumu
Prš-prš, bacim neki bek vokalčić
Kao neko pucanje, jer tako trep se radi