Jump to content

Recommended Posts

Posted
50 minutes ago, uini said:

jel ovo fo'reelz? 

Edit kada razmislim verovatno nije (:

:classic_blink:  

Jel me zezas da ne znas iz kog je ovo filma? 

p.s. i da ne prepoznajes Dzoa Pesija?

• Like 2
Posted
15 minutes ago, NMX said:

EJ9uNd7WsAEyeLx.jpg

Peconijeva nacionalna frekvencija kida :Hail::lol_2:

imam tu sreću, da mi je kablovska televiziija old school pa mogu na TV da šaltam kanale i onda sam napravio svoj mali tv bubble  i ne vidjam ovakve stvari često,  al to je to, kurve, šijuni i astrolizi,  spram naroda i nacionalna frekvencija...  a prosečni srbo se nada da će nekako da u live prenosu da uleti neki blowjob ili barem neka sisa da ispadne iz brushaltera nekog tu sa strane... 

Posted (edited)
12 minutes ago, Crni Bombarder said:

Bice na YT prenosen live nastup iz Jordana. Za nekih sat vremena. @Nicklord

Ovo je odatle 😄 

Sunrise i sunset. Evo ga Sunrise. Malo me iritira koliko su se igrali sa zvukom u nekim pesmama. Sad će Sunset za sat vremena

Edited by Nicklord
  • Like 2
Posted
4 hours ago, kalistenika u rutini said:

samo sporcki kanali.

arene, sk-ovi i esportovi i toe to.

Pratiš esports? Glupo pitanje, ali kako je gledati to? 

Posted (edited)
2 hours ago, uvrnuto said:

Pratiš esports? Glupo pitanje, ali kako je gledati to? 

Kad znas sta gledas (za sta je uglavnom preduslov, kao i u sportu, da si igrao to neko vreme), onda je odlicno i veoma zahvalno za gledanje, pogotovo iz ugla zabave/navijanja. Neka imena/timovi su pojam u toj i toj igri/zanru. Opet kazem, tek ako si nesto igrao i skapirao neke stvari oko gameplaya, i sa tehnicke i sa mind game strane i koje sve ne, onda zaista mozes da gledas to onako kako bi i trebalo, sa razumevanjem, da ti ne promakne zilion detalja i nijansi. Podrazumeva se da su dobri komentatori plus, a da ti losi smuce gledanje brzo. CS GO&Starcraft 2 su mi omiljeni esports za gledanje, uz jos nekoliko naslova koje samo sporadicno i pomalo ispratim. MOBA zanr mi nikad nije bio interesantan, i znam da sam tu u manjini. Esports je sve popularniji globalno, naravno da su najbolji igraci i najveca trzista sa Zapada i Dalekog Istoka. Vise ni ne znam koje sve sportske fransize&poznati iz sveta sporta imaju svoje esports timove. A kada, u kom obimu i formatu ce esports da postane deo OI, to ne znam, ali izgleda da je pitanje samo vremena. Tako da, suma sumarum, dobro je sve to kad volis 

Edited by Marko
  • Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, John Dies at the End said:

What d fak is Dekatlon :whistling:

Dektlon je povoljniji i ima bolji/veci/brzi izbor od ostalih slicnih prodavnica?

Ozbiljno pitam?

Jeftiniji od Intersport, ali nema baš sve kvalitetno toliko. Lepo, da se otvara, jer če  druge sp.trgovine smanjiti cene. 

5 minutes ago, Marko said:

Kad znas sta gledas (za sta je uglavnom preduslov, kao i u sportu, da si igrao to neko vreme), onda je odlicno i veoma zahvalno za gledanje, pogotovo iz ugla zabave/navijanja.

Neka imena/timovi su pojam u toj i toj igri/zanru. Opet kazem, tek ako si nesto igrao i skapirao neke stvari oko gameplaya, i sa tehnicke i sa mind game strane i koje sve ne, onda zaista mozes da gledas to onako kako bi i trebalo, sa razumevanjem, da ti ne promakne zilion detalja i nijansi. Podrazumeva se da su dobri komentatori plus, a da ti losi smuce gledanje brzo. CS GO&Starcraft 2 su mi omiljeni esports za gledanje, uz jos nekoliko naslova koje samo sporadicno i pomalo ispratim. MOBA zanr mi nikad nije bio interesantan, i znam da sam tu u manjini. Esports je sve popularniji globalno, naravno da su najbolji igraci i najveca trzista sa Zapada i Dalekog Istoka. Vise ni ne znam koje sve sportske fransize&poznati iz sveta sporta imaju svoje esports timove. A kada, u kom obimu i formatu ce esports da postane deo OI, to ne znam, ali izgleda da je pitanje samo vremena. Tako da, suma sumarum, dobro je sve to kad volis

U prevodu ...gledaš kako neki drugi igra videoigrice?

:s_w:

7 hours ago, Nicklord said:

Ja mislim da je televizija (ne TV) nepotrebna totalno u ovo doba

Klasičnu TV, papirnate novine i pap.knjige drže u životu generacije <1975.

Edited by Asterion
Posted
14 minutes ago, Asterion said:

gledaš kako neki drugi igra videoigrice?

Gledaš druge ljude kako igraju sportove? 🙂

@Marko hvala na odgovoru. U suštini sam razmišljao kako se vežeš za nekog igrača, nešto u tom fazonu, ali sam dosta površno razmišljao. Samo npr. za fifu ili pes... A kontam da su tek neke druge igre komplikovanije. 

Posted
6 minutes ago, Asterion said:

U prevodu ...gledaš kako neki drugi igra videoigrice?

Znam da pokusavas da trolujes, no, kao sto rekoh, takmicenja najboljih su upravo to, a ako poznajes dovoljno dobro materiju, uvek ce ti kvalitetan mec necega biti bolji od sranje meca neceg drugog. U mom slucaju dobar esport stream>losa utakmica na tv, uvek kad je CS&SC u pitanju. Imam ja svoju rekreaciju nekoliko puta nedeljno (na dva kosa), tako da ni brige tebe za moju posvecenost pravom sportu.

• Like 1
Posted (edited)
12 minutes ago, uvrnuto said:

@Marko hvala na odgovoru. U suštini sam razmišljao kako se vežeš za nekog igrača, nešto u tom fazonu, ali sam dosta površno razmišljao. Samo npr. za fifu ili pes... A kontam da su tek neke druge igre komplikovanije. 

Naravno da ima pojava da se mnogo klinaca lozi na neke igrace i timove kao da su pop zvezde u pitanju, no, it goes with the territory. Isto tako, masa se prima na timove iz svoje zemlje/regije, pa tako NA publika (ameri i kanadjani) stalno pate da u nekoj globalnoj igri budu bolji od EU i Kineza/Korejanaca. Kad je nedavno EG (Evil Genius) pobedio Astralis (danci) u finalu CS GO turnira ESL One, u Barclays centru, lozenje ljudi u publici je bilo legit kao da njihov tim igra u playoffu neke njihove pro lige, a ne da je esport finale.

Edited by Marko
  • Like 1