Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, BattleBender said: Mislim da bi FM bio najuniverzalnini i najultimativniji recommend za bilo koga. Da sretnem osobu koja mi kaze "Preporucio mi neku muziku, ja nista nisam slušao", rekao bih joj "Slušaj Fleetwood Mac." Flitvud Mek Pitera Grina i Deni Kirvana ili Flitvud Mek Stivi Niks i Lindzi Bakingema?
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Inače moj menadžer je britanski gen X, London, sezonska karta za Arsenal pola života, proputao svet i sa Arsenalom i bez njega, izgubio se po brazilskim favelama na par dana. Niko nije znao gde je. Živeo u Juznoj Americi god i po dana... Britanski festivali, jako flamboyant i svestrana osoba koja pored svega ima i taj uk street xp. I baš sam ga pitao kako se oseća povodoom Oasis reunion-a (on je tad bio kasni teen, early 20s). On je u fazonu da nema iluziju da su oni nekakav sjajan bend muzički, ali kaze "you had to be there". Tesko je da se objasni ceo kontekst za njihovu generaciju i sta im je znacio Oasis. Za klince, za ulicu... Liam Gallagher u umbro trenerci, sa kojom se igra fudbal, koji peva Live Forever u ovom svom polozaju, sa glasom i pevanjem koje je van svakog smisla i pravila, je jedna od najbizarnije kultnih stvari pop kulture. 8 minutes ago, Stiletto said: Flitvud Mek Pitera Grina i Deni Kirvana ili Flitvud Mek Stivi Niks i Lindzi Bakingema? Oba 1
Nicklord Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja sam gledao pre neki dan Nine Inch Nails. Najbolji live bend kog svi zaborave kad pričaju o 90im i tom alternative (a mainstream) fazonu 😄
Recommended Posts