Jump to content

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, BattleBender said:

Mislim da bi FM bio najuniverzalnini i najultimativniji recommend za bilo koga. Da sretnem osobu koja mi kaze "Preporucio mi neku muziku, ja nista nisam slušao", rekao bih joj "Slušaj Fleetwood Mac."

Flitvud Mek Pitera Grina i Deni Kirvana ili Flitvud Mek Stivi Niks i Lindzi Bakingema? 

Posted

Inače moj menadžer je britanski gen X, London, sezonska karta za Arsenal pola života, proputao svet i sa Arsenalom i bez njega, izgubio se po brazilskim favelama na par dana. Niko nije znao gde je. Živeo u Juznoj Americi god i po dana...  Britanski festivali, jako flamboyant i svestrana osoba koja pored svega ima i taj uk street xp.

I baš sam ga pitao kako se oseća povodoom Oasis reunion-a (on je tad bio kasni teen, early 20s). On je u fazonu da nema iluziju da su oni nekakav sjajan bend muzički, ali kaze "you had to be there". Tesko je da se objasni ceo kontekst za njihovu generaciju i sta im je znacio Oasis. Za klince, za ulicu...

Liam Gallagher u umbro trenerci, sa kojom se igra fudbal, koji peva Live Forever u ovom svom polozaju, sa glasom i pevanjem koje je van svakog smisla i pravila, je jedna od najbizarnije kultnih stvari pop kulture. 

8 minutes ago, Stiletto said:

Flitvud Mek Pitera Grina i Deni Kirvana ili Flitvud Mek Stivi Niks i Lindzi Bakingema? 

Oba

• Like 1
Posted

Ja sam gledao pre neki dan Nine Inch Nails. Najbolji live bend kog svi zaborave kad pričaju o 90im i tom alternative (a mainstream) fazonu 😄