SteveFrancis#3 Posted October 29 Share Posted October 29 1 hour ago, DameTime said: Ja sam ipak malo mlađa, nisam gledala Kasandru i Ljovisnu. Inače, ovo su neki od najjačih videa na internetu 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted October 30 Share Posted October 30 On 10/25/2024 at 9:51 PM, SteveFrancis#3 said: Ovo je prejaka rstva Spot još jači. Bezbrižno, bezazleno. Gdje li su, šta li su.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 30 Share Posted October 30 Jedan stariji kolačić: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 30 Share Posted October 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 30 Share Posted October 30 @Kooineeperk majonez, majonez... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 30 Share Posted October 30 1 hour ago, DameTime said: @Kooineeperk majonez, majonez... Nije moja... 🙂 Ja bih uzeo majonez ali nikad to ne bih rekao 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 31 Share Posted October 31 Kakav bi to bio Halloween bez Helloween... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 31 Share Posted October 31 15 hours ago, Kooineeperk said: Nije moja... 🙂 Ja bih uzeo majonez ali nikad to ne bih rekao 😄 Znam da nije tvoja supruga (ti znaš ko je BB) nego sam te tagovala zbog majoneza... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 1 Share Posted November 1 Samo za NBK-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Friday at 09:47 PM Share Posted Friday at 09:47 PM nikad cuo. jel sam trebao evo tebi nesto 😘 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Friday at 11:53 PM Share Posted Friday at 11:53 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Saturday at 03:35 PM Share Posted Saturday at 03:35 PM 17 hours ago, gggggggg said: nikad cuo. jel sam trebao evo tebi nesto 😘 Zato sto sam siguran da su delovi refrena semplovani miljardu puta u mnogim elektro stvarima, samo se sad vise ne mogu setiti gde sve i na kojim... Lirika je inace najgora moguca sponzorska varijanta, bas ono gola golddiggaz spika:D Prosto besmrtna Ovo je oridjinale te sekvence Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Monday at 10:07 AM Share Posted Monday at 10:07 AM Ima li neko iskustva sa Oxford akademijom jezika? Konkretno mislim na kurseve nemačkog jezika. Koliko su im programi slični onima iz Gete instituta npr? Može li se položiti ispit Gete instituta,a da se priprema u Oxford akademiji? Sertifikat Oxford akademije mi se ne priznaje u Austriji,ali sam dobio solidnu ponudu od njih da tamo upišem kurs za B1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted Monday at 11:02 AM Share Posted Monday at 11:02 AM (edited) 1 hour ago, Drug Crni said: Ima li neko iskustva sa Oxford akademijom jezika? Konkretno mislim na kurseve nemačkog jezika. Koliko su im programi slični onima iz Gete instituta npr? Može li se položiti ispit Gete instituta,a da se priprema u Oxford akademiji? Sertifikat Oxford akademije mi se ne priznaje u Austriji,ali sam dobio solidnu ponudu od njih da tamo upišem kurs za B1. Znam da su profesori onako dosta varijabilnog kvaliteta. Imaju prave profesore i studente ili npr ljude koji su živeli u Nemačkoj 10 godina i vratili se nazad. Na Gete institutu ti roboti predaju, svaki čas u minut ide kako piše u programu. Što se tiče gradiva - svaka škola prati generalno isti program do B2 nivoa. Sve te knjige koje se koriste su manje više slične. Najbitnije ti je da ubodeš profesora koji ti odgovara a i da učiš kod kuće 😄 Za pripremanje samog ispita preporučujem da platiš nekog profesora 2-3 privatna časa svakako, više da proveri tvoje znanje detaljno i ako imaš neke rupe koje su obično na ispitima. Edited Monday at 11:23 AM by Nicklord 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Monday at 11:14 AM Share Posted Monday at 11:14 AM Ispunio sam neki test u Oxfordu prošle nedelje..on predstavlja test znanja da bi se otprilike utvrdio nivo na kojem si. Ja sam ga dobro odradio i oni su procenili da mogu da pohađam B1 nivo. Više mi se dopada ideja da radim uživo sa predavačem individualno ili sa još jednim polaznikom,nego u većoj grupi ili preko zooma,skajpa... Svakako se podrazuemva da moram i sam kući da učim i radim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted Monday at 06:44 PM Share Posted Monday at 06:44 PM Kako to da sam Orlanda Bluma video samo u Tolkinovim filmovima, PsK i Nebeskom kraljevstvu. Sve filmovi stari 20 god koji su doziveli planitarni uspeh i u kojima je on odigrao znacajnu ulogu, u svojim 20im Eo, bez guglanja, jel se on ikada vise pojavljivao na filmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted Monday at 06:50 PM Share Posted Monday at 06:50 PM 2 minutes ago, RatzenStadt said: Kako to da sam Orlanda Bluma video samo u Tolkinovim filmovima, PsK i Nebeskom kraljevstvu. Sve filmovi stari 20 god koji su doziveli planitarni uspeh i u kojima je on odigrao znacajnu ulogu, u svojim 20im Eo, bez guglanja, jel se on ikada vise pojavljivao na filmu? Troja, Black Hawk Down. Ali da to je ista era. Igrao je i nešto kasnije u bezveznjikavom rimejku "3 musketara". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted Monday at 07:09 PM Share Posted Monday at 07:09 PM (edited) 19 minutes ago, Horium said: Troja, Black Hawk Down. Ali da to je ista era. Igrao je i nešto kasnije u bezveznjikavom rimejku "3 musketara". Ajoj da, on je bio Paris. A trebalo mi je par minuta da se setim njegove uloge u Padu crnog jastreba, bio je klinac, guster, zeljan borbe, ali nesvestan uzasa koji nosi. Samo jednom sam gledao taj film, pre mozda 15 godina, iako film po kvalitetu zasluzuje rewatch. Na prvu sam se setio Dzosa Hartneta i Erika Bane. Kakvi frajeri su glumeli tu 😍 🏳️🌈 Edited Monday at 07:10 PM by RatzenStadt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted Monday at 07:20 PM Share Posted Monday at 07:20 PM Team Erik Bana all the way. Ozbiljan baja je bio. Ali ono, što se tiče Orlanda Bluma, mislim da se u svojim tridesetima (i kasnije) više fokusirao na žene. A kada znaš da je bio sa Mirandom Ker i Keti Peri... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Monday at 08:49 PM Share Posted Monday at 08:49 PM Kako izgled zavara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 11:29 AM Share Posted Tuesday at 11:29 AM 16 hours ago, Horium said: Team Erik Bana all the way. Ozbiljan baja je bio. Apsolutno, kakav je frajer bio kao Hektor, uf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Tuesday at 02:22 PM Share Posted Tuesday at 02:22 PM Pad Crnog Jastreba jedan od boljih akcionih filmova te dekade. U top 3 bar. 30.godina bez MIlana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Juče vala košarkaški deo foruma uglavnom pust. Izbori u Americi izazvali veće interesovanje i od naših izbora. Čak je i naša legendarna tema ''prelazni rok'' izgubila trku. Rekoh da turim Miroslava Ilića, al jok, ipak Springstin: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Ko poslednji izađe nek ugasi svetlo: Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 59 minutes ago, Smrtokapa said: Ko poslednji izađe nek ugasi svetlo: Hide contents Eh, u davna pradavna vremena pre nekih 40 godina, kad je u Zabavniku izlazilo komentari mene i mojih drugara napaljenih tinejdžera su uglavnom bili "ja bih radije skinuo Lu". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts