Jump to content

Kafana pod obručima

Kronostime

Recommended Posts

17 hours ago, gggggggg said:

nikad cuo. jel sam trebao

evo tebi nesto 😘

Zato sto sam siguran da su delovi refrena semplovani miljardu puta u mnogim elektro stvarima, samo se sad vise ne mogu setiti gde sve i na kojim...

Lirika je inace najgora moguca sponzorska varijanta, bas ono gola golddiggaz spika:D Prosto besmrtna

Ovo je oridjinale te sekvence

Ima li neko iskustva sa Oxford akademijom jezika?

Konkretno mislim na kurseve nemačkog jezika. Koliko su im programi slični onima iz Gete instituta npr? Može li se položiti ispit Gete instituta,a da se priprema u Oxford akademiji?
Sertifikat Oxford akademije mi se ne priznaje u Austriji,ali sam dobio solidnu ponudu od njih da tamo upišem kurs za B1.

1 hour ago, Drug Crni said:

Ima li neko iskustva sa Oxford akademijom jezika?

Konkretno mislim na kurseve nemačkog jezika. Koliko su im programi slični onima iz Gete instituta npr? Može li se položiti ispit Gete instituta,a da se priprema u Oxford akademiji?
Sertifikat Oxford akademije mi se ne priznaje u Austriji,ali sam dobio solidnu ponudu od njih da tamo upišem kurs za B1.

Znam da su profesori onako dosta varijabilnog kvaliteta. Imaju prave profesore i studente ili npr ljude koji su živeli u Nemačkoj 10 godina i vratili se nazad. Na Gete institutu ti roboti predaju, svaki čas u minut ide kako piše u programu. 

Što se tiče gradiva - svaka škola prati generalno isti program do B2 nivoa. Sve te knjige koje se koriste su manje više slične. Najbitnije ti je da ubodeš profesora koji ti odgovara a i da učiš kod kuće 😄 Za pripremanje samog ispita preporučujem da platiš nekog profesora 2-3 privatna časa svakako, više da proveri tvoje znanje detaljno i ako imaš neke rupe koje su obično na ispitima.

Edited by Nicklord
  • Like 1
  • Thanks 1

Ispunio sam neki test u Oxfordu prošle nedelje..on predstavlja test znanja da bi se otprilike utvrdio nivo na kojem si.
Ja sam ga dobro odradio i oni su procenili da mogu da pohađam B1 nivo.

Više mi se dopada ideja da radim uživo sa predavačem individualno ili sa još jednim polaznikom,nego u većoj grupi ili preko zooma,skajpa...

Svakako se podrazuemva da moram i sam kući da učim i radim.

2 minutes ago, RatzenStadt said:

Kako to da sam Orlanda Bluma video samo u Tolkinovim filmovima, PsK i Nebeskom kraljevstvu. Sve filmovi stari 20 god koji su doziveli planitarni uspeh i u kojima je on odigrao znacajnu ulogu, u svojim 20im Eo, bez guglanja, jel se on ikada vise pojavljivao na filmu?

Troja, Black Hawk Down. Ali da to je ista era. 

Igrao je i nešto kasnije u bezveznjikavom rimejku "3 musketara". 

19 minutes ago, Horium said:

Troja, Black Hawk Down. Ali da to je ista era. 

Igrao je i nešto kasnije u bezveznjikavom rimejku "3 musketara". 

Ajoj da, on je bio Paris.

A trebalo mi je par minuta da se setim njegove uloge u Padu crnog jastreba, bio je klinac, guster, zeljan borbe, ali nesvestan uzasa koji nosi. Samo jednom sam gledao taj film, pre mozda 15 godina, iako film po kvalitetu zasluzuje rewatch. Na prvu sam se setio Dzosa Hartneta i Erika Bane. Kakvi frajeri su glumeli tu 😍 🏳️‍🌈

Edited by RatzenStadt

Juče vala košarkaški deo foruma uglavnom pust. Izbori u Americi izazvali veće interesovanje i od naših izbora. Čak je i naša legendarna tema ''prelazni rok'' izgubila trku. 

Rekoh da turim Miroslava Ilića, al jok, ipak Springstin:

• Like 2

59 minutes ago, Smrtokapa said:

Ko poslednji izađe nek ugasi svetlo:

Hide contents

aM3Nbcr.jpeg

Eh, u davna pradavna vremena pre nekih 40 godina, kad je u Zabavniku izlazilo

17979e3c12ea6cafa5190aa8b81a7be4.jpg

komentari mene i mojih drugara napaljenih tinejdžera su uglavnom bili "ja bih radije skinuo Lu".  :whistling:

• Like 1