Kronostime Posted May 21 Author Share Posted May 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted May 21 Share Posted May 21 On 5/17/2024 at 8:03 PM, neko me sabotira said: Omiljena sinkronizacija vaše mladosti? I dan-danas najjača. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted May 21 Share Posted May 21 "Kita u Bila" mi je broj jedan. Najbolje uradjena. "Mumija" nam je isto bila presmesna, pa i dan danas koristimo reference iz te parodije. Ali da, sto kaze SF, jesu previse prostacki uraci, pretrpani psovkama. "Supa je bila vrema" je isto bio banger, ne znam da li moze da se kategorise kao sinhronizacija xD Prava stvar za balkanske sirovine 💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted May 21 Share Posted May 21 Da li sam ja jedini kojima su ove "parodije" ili kako se vec zove, onako, meh i bzveze?? Ili pak treba da ima dam i drugu šansu, s obzirom da sam prvih i poslednjih par klipova pogledao pre cca 15-20ak godina. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 21 Share Posted May 21 10 minutes ago, RatzenStadt said: "Kita u Bila" mi je broj jedan. Najbolje uradjena. "Mumija" nam je isto bila presmesna, pa i dan danas koristimo reference iz te parodije. Ali da, sto kaze SF, jesu previse prostacki uraci, pretrpani psovkama. "Supa je bila vrema" je isto bio banger, ne znam da li moze da se kategorise kao sinhronizacija xD Prava stvar za balkanske sirovine 💪 Kapirao sam da se pitanje odnosilo na ove sinhronizacije i parodije scena iz filmova... Ako nije, onda je Ja sam pomalo gej najjaci uradak like evar... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted May 21 Share Posted May 21 51 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Kapirao sam da se pitanje odnosilo na ove sinhronizacije i parodije scena iz filmova... Ako nije, onda je Ja sam pomalo gej najjaci uradak like evar... Autobiografska, a? 😄 A ta stvar je bila iz visoke produkcije, nije bas amaterski uradak xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 21 Share Posted May 21 2010. je bilo najgore SP ikada ali je barem bilo dobrih sinkronizacija, evo par meni dragih, sad sam ih se malo podsjetio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 22 Share Posted May 22 Kita u Bila def goat sinhronizacija, a od ovih kraćih nesveti trio čine: - St'ni Neo - Šta sam se najeo ribanjke - Brus Li? Dztscheki Chen? Ma sve ću da vi potrsim be 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 22 Author Share Posted May 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 22 Author Share Posted May 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted May 22 Share Posted May 22 On 5/20/2024 at 3:10 PM, neko me sabotira said: A oni yt hip-hop/narodnjaci mash-upovi otprije 15-ak godina, to je već odavno izbrisano. Šteta, bilo ih je predobrih. Uh de me nađe - ima ovaj lik na yt, preporuke. Voleo bih da vidim njegov misaoni proces dok dolazi do zaključka da treba spojiti tipa Pearl Jam i Kemala Malovčića: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted May 22 Share Posted May 22 (edited) Što se tiče sinhronizacija, nama izbosne su bez premca najpopularniji bili mumijevi drogeraši/yusufoh Quote Neće da se embiduje yusufoh Edited May 22 by Gavran 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 22 Share Posted May 22 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted May 23 Share Posted May 23 10 minutes ago, Kankkunen said: edit... neće da učita ove twiter linkove, nešto se batalilo. Da pogađam da si iz Prijepolja? 😁 Šalim se, nego od ljudi odande sam prvi put čuo da neko koristi bataliti za pokvariti. Ostali, je l' koristite bataliti kao sinonim za odustati ili pokvariti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 23 Share Posted May 23 Odustati, napustiti. Ostaviti. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted May 23 Share Posted May 23 Bataliti - odustati Obataliti - pokvariti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted May 23 Share Posted May 23 Bataliti se jos uvek koristi u zavicaju i srezu, dok za obataliti prvi put čujem ( ili sam zaboravio ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted May 24 Share Posted May 24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted May 24 Share Posted May 24 @Kronostime posto volis dad's jokes toliko. Kao nekad Bora Corba prica guposti, samo Steel Panther edicija. Jedva cekam koncert u julu, likovi su smesni koliko i muzicki nadareni Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted May 24 Share Posted May 24 1 hour ago, Ta'veren said: BM me ne zanima (ali su ovde dozirane na prihvatljivu meru), ali EC obozavam. Isao sam prosle godine u Budimpestu na koncert. Njihova muzika zaista oslobadja mozak od sranja i pomaze raspolozenju. Ovu pesmu su ocigledno oni skroz napisali (cuje se po instrumentalu, narocito Davidovom bubnju), ali su dzentlmemski 1st billing u nazivu dali devojkama 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted May 24 Share Posted May 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 24 Author Share Posted May 24 Da okadim malo kafanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 24 Share Posted May 24 Pratim i podižem: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 24 Share Posted May 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts