uncletima Posted March 6, 2024 Share Posted March 6, 2024 @ Elsa Indijanac uvek moze, izblajhani kaUboj= ne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted March 6, 2024 Share Posted March 6, 2024 @ druze, Crni Je l' ti znas onu pricu, o dzaku, 99 cokolada i jedno sto nije? Koji sam ti moj, pisao o Finiksu - morali su da zasmrde! PS. A, ta' iz coska: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 6, 2024 Share Posted March 6, 2024 Produženi vikend? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted March 6, 2024 Share Posted March 6, 2024 @ neko iz mase 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 6, 2024 Share Posted March 6, 2024 @Nicklordova mi se stvar veoma dopada sa albuma..a da nije bila nešto forsirana. Doduše,onaj western-kantri završetak mi nije baš legao,ali generalno ima tu neku njihovu prepoznatljivu melanholiju.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted March 6, 2024 Share Posted March 6, 2024 Ja cu, jos jednom, da stresem glavom, ali ce oglas da bude isti... Spoiler https://www.halooglasi.com/kucni-ljubimci/psi/sibirski-haski-slobodan-za-parenje/5425636642509?kid=1&sid=1709753038961 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted March 6, 2024 Share Posted March 6, 2024 PS. Pljus, tras, iljadarka...pffft! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 6, 2024 Share Posted March 6, 2024 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 6, 2024 Share Posted March 6, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted March 7, 2024 Share Posted March 7, 2024 Iskočila mi je na fejzbuku uspomena na davni događaj kada mi je naša milicija napisala prekršajnu prijavu: 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 7, 2024 Share Posted March 7, 2024 27 minutes ago, Smrtokapa said: Iskočila mi je na fejzbuku uspomena na davni događaj kada mi je naša milicija napisala prekršajnu prijavu: Kako si to kao dete mogao da napravis prekrsaj u preticanju? Bicikl, trotinet, roleri? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted March 8, 2024 Share Posted March 8, 2024 (edited) 7 hours ago, Kooineeperk said: Kako si to kao dete mogao da napravis prekrsaj u preticanju? Bicikl, trotinet, roleri? 🙂 Bio sam student, nego je pandur bio onaj iz vica. Napravio je još neke greške u opisu činjeničnog stanja, na kraju sam pobedio na sudu 😎 P.S. Inadžijski avatar, vidim Edited March 8, 2024 by Smrtokapa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted March 8, 2024 Share Posted March 8, 2024 8 hours ago, Smrtokapa said: Iskočila mi je na fejzbuku uspomena na davni događaj kada mi je naša milicija napisala prekršajnu prijavu: Na stranu to što su indijanci ali brate, imao si najljepše zanimanje ikad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 8, 2024 Share Posted March 8, 2024 Hans Zimmer delivered 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 8, 2024 Share Posted March 8, 2024 https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2024&mm=03&dd=08&nav_id=2493234 Quote Umro Akira Torijama, tvorac serijala "Zmajeva kugla" 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 8, 2024 Share Posted March 8, 2024 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 8, 2024 Share Posted March 8, 2024 @Kronostime mode on : Svim damama srecan 8 mart Kronos mode off... I od mene takodje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 8, 2024 Share Posted March 8, 2024 Pridružujem se dvema prigodnim pesmicama Dobar dan svim forumašicama u kafani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted March 8, 2024 Share Posted March 8, 2024 On 3/6/2024 at 6:09 PM, Drug Crni said: @Nicklordova mi se stvar veoma dopada sa albuma..a da nije bila nešto forsirana. Doduše,onaj western-kantri završetak mi nije baš legao,ali generalno ima tu neku njihovu prepoznatljivu melanholiju.. Ta je postala kao neki fan favorit generalno, ja je i dalje najmanje razumem od novih pesama 😄 Fale mi uini i safet ovde sad ali našao sam solidan Britanski indirok: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted March 8, 2024 Share Posted March 8, 2024 ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 8, 2024 Share Posted March 8, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 8, 2024 Share Posted March 8, 2024 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted March 9, 2024 Share Posted March 9, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 9, 2024 Share Posted March 9, 2024 Neko pomenuo Cecu i Prijovićku, one su niko i ništa za Vesnu Zmijanac. Dok beše mlada, bila je bomba, imao sam njen poster na zidu. ''Kunem ti se životom i ranjenom dušom svom, kunem ti se kunem, ubi me tuga za tobom.'' Jaooo Zveki 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted March 9, 2024 Share Posted March 9, 2024 Patkometrija: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts