Jump to content

Kafana pod obručima


Kronostime

Recommended Posts

Znas sta se desilo kod nas? Zmirkaju munje u bas, BAS, daljini, ima se vremena za jos jedno pivo, pa da brisemo unutra... U sledecem trenutku, kvrcnu sklopka dva puta, ali i  dalje ima struje. Idem da upalim komp, ne mogu ja kad mi je mrak u sobi. Eto ti, Windowsa 10: Vise nemate pristupa folderu porno (karikiram sad, naravno)... Iz ovog, ili onog razloga fale nam svi delovi - i monitor ti ne radi. Iznerviran izadjem u dvoriste, da smotam jednu... svetlo kod mene i dalje radi. Cujem buku, dve kuce od mene, brat/rodjak na merdevinama, proverava sat/sklopku. Sve je OK, ali kod njih mrkli mrak, ma mene opet neko zajebava.

PS. Evo i dalje se cesem po glavi! :lala2:

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Da dodam... Misli i simpatije za ljude koje je ovo bas potkacilo, zato sto znam kako odvratno to moze da bude. U poslednjih nekoliko godina, barem se jednom godisnje desavalo. Lep dan, nigde oblacka, pa kad zacrne oblaci, krene - ja ono kisom ne mogu da nazovem, kao da odozgo neko vatrogasnim crevom zaliva. Pljusti grad o prozore, cini mi se da ce vetar da iscupa sve vocke. I tako sat, sat i po. A kad prodje... Idemo, Gorane, crepove da redjamo. Horror!

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Drug Crni said:

Nas je zakačila malkice u Somboru,ali izgleda da ste vi dobili veći i jači deo porcije

 

Ma ovo je neverovatno, mi smo u epicentru bili. Mislim da je oštećeno oko 60% auta i kuća u gradu. Sve njive i kulture sravnjene sa zemljom.

  • Tuzno 2
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, BojanaCZV said:

Ne znam kako da ubacim sliku, ali kako sam se smejala pre neki dan.

 

Neki muskarac nosio sorts i nisu hteli da ga puste u PIO fond, i on se vratio kuci, presvukao se u zeninu haljinu, i regularno stajao u redu 😀

Mostar, gdje ce drugo :classic_smile:

 

 

 

 

 

 

 

 

spacer.png

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Za koji moj su oni Agent orange""pikakovi sto prodaju maglu protiv komaraca? Osim sto smradom, kao da mi sused, PIK, nije dovoljan, bez da popalim 2-3 spirale, Rajdove, od komaraca ni cug pive ne mogu da popijem

PS. Hocu kao redovan platisa poreza da te prevare prestanu. + Hocu predsednika koji nece sutra da iskoci na televizoru i da me ubedjuje da komarci nisu problem, vec ja!

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Drug Crni said:

Na današnji dan,2007.godine u Beogradu svirali Stonesi.

Ja nisam bio i to ne mogu da prežalim. 

 

ni ja nisam bio, ako ti je lakse.

meni je zao sto nisam bio na urban dance squad u SKCu, ali je talas tog koncerta sekundarno stigaondo mene, i mnogih drugih.

 

jebes stonse, jebes putina.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...