DameTime Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 you only come out at night i used to think i was smart, but you made me look so naive. the way you sold me for parts you sunk your teeth into me, oh. bloodsucker, famefucker bleeding me dry like a goddamn vampire.
Luchifer89 Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 37 minutes ago, advokat kuče, tečefon said: Ali bubanj i bas na početku pesme - najež bukvalno svaki put 1
robespierre Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 (edited) Jedan prilično poznat švedski muzički producent se jednom prilikom složio sa mnom da je Fear Factory - Demanufacture (album) trebao da bude Soundtrack za Judgement Day umesto Gunsa. 😎 Edited July 3, 2023 by robespierre
tele_kineza Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 trebalo je jeff mills ili neko drugi iz underground resistance ali je bilo prerano za pop u techno smislu.
Nicklord Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 On 7/1/2023 at 9:44 AM, Drug Crni said: @Nicklordkako bilo na RHCP na Werchter? Došao kući jutros pa nisam gledao forum 😄 Iskreno, uhvatili su formu sa Džonom sad još više. Bolji su nego prošle godine čini mi se. Svirali su Parallel Universe što nisam čuo live do sad a u top 10 mi je recimo. Pevao Džon Tiny Dancer, dobar momenat bio. Publika isto bila bolja, prošle godine je bila nedelja veče a tad su svi mrtvi već bili. Ima ceo nastup na YT isto Ali inače najbolji nastup na festivalu celom a i generalno koji sam video u poslednje vreme je Queens of the Stone Age, u vrhunskoj su formi. Pre Make it With Chu su pozvali Spajdermena iz publike (bio i 2018. 😄 ) na binu, to je sigurno trenutak festivala i cela pesma posle koju inače ne volim studijski, ali ovde je bila baš odlična. 1
uvrnuto Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 10 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovo je za "gadost dana" rubriku. Ne znam je l' mi smešno ili "gadno" 1
DameTime Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 2 hours ago, Chaos Is Me said: Ovo je za "gadost dana" rubriku. Mogli smo da se prijavimo, u humanitarne svrhe...
Recommended Posts