Barkley#34 Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Ili je to ili su u novinama zajebali stvar pa stavili pogrešno ime, sliku i sve ostalo u jednoj od čitulja. Postoji i opcija da se od jedne žene razveo/rastao ali su i dalje bili u dobrim odnosima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Sviđa mi se tvoj optimistični pogled na situaciju @Barkley#34 🥰 13 minutes ago, advokat kuče, tečefon said: Ali komentar...citiram "Dupe bih dao da budem na toj sahrani ili na ostavinskoj raspravi" That could probably be arranged... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 25, 2023 Author Share Posted May 25, 2023 1 hour ago, advokat kuče, tečefon said: Ono kad prva stvar koja ti izleti na tw. lajni jutrom uz kaficu bude čitulja i ti kreneš da se smeješ ko manijak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 3 minutes ago, DameTime said: Sviđa mi se tvoj optimistični pogled na situaciju @Barkley#34 🥰 Jok, to je analitički pogled. Optimistički je onaj koji je svima prvo pao na pamet. Inače, čitao sam davno da su se takve stvari početo dešavale u Japanu, kada su neki poslovni ljudi opušteno imali dve porodice u dva grada. Zbog čestih poslovnih putovanja ih niko ništa nije pitao. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 1 minute ago, Barkley#34 said: Jok, to je analitički pogled. Optimistički je onaj koji je svima prvo pao na pamet. Inače, čitao sam davno da su se takve stvari početo dešavale u Japanu, kada su neki poslovni ljudi opušteno imali dve porodice u dva grada. Zbog čestih poslovnih putovanja ih niko ništa nije pitao. Pa u pravu si, u suštini su to sve legitimne opcije. Međutim fora kojoj se mi smejemo, nevezano za istinitost iste, je to da je imao te dve porodice + su čitulje jedna ispod druge 😄 Meni se svidelo što si uključio i te manje kataklizmične opcije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 25, 2023 Author Share Posted May 25, 2023 Stono kaze narod: Gde ima - tu se i preliva. Odo` da mu upalim svecu iz postovanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 2 hours ago, advokat kuče, tečefon said: Ono kad prva stvar koja ti izleti na tw. lajni jutrom uz kaficu bude čitulja i ti kreneš da se smeješ ko manijak. Ja sam mislio da je fora u tome sto je na slici Djeneral Mladic. 😕 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 3 hours ago, advokat kuče, tečefon said: Ono kad prva stvar koja ti izleti na tw. lajni jutrom uz kaficu bude čitulja i ti kreneš da se smeješ ko manijak. Kao i sva logična objašnjenja i ovo je prosto. Prva, Štefanija, mu je "supruga pred Bogom", to jest prva žena s kojom je bio venčan i crkveno i građanski, imali su troje dece. Iz nekog razloga su se razveli. Druga supruga, Lidija, mu je samo "građanska" supruga, pošto Katolička crkva ne dozvoljava razvod. S njom ima jedno dete. Očigledno je i sa jednom i sa drugom suprugom ostao u dobrim odnosima. Zanimljivo, sestra mu je izdala čitulju sa drugom porodicom. Naravno, pokvarena mašta i prljave strasti će sve ovo da izokrenu na nešto sasvim deveto 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 3 hours ago, advokat kuče, tečefon said: Ali komentar...citiram "Dupe bih dao da budem na toj sahrani ili na ostavinskoj raspravi" Pocinje njegova "tekma", 12:30 je 25. V. je danas... Ima li neki potok da ispratimo? ok, sam cu da izadjem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 25, 2023 Author Share Posted May 25, 2023 1 hour ago, Stiletto said: Kao i sva logična objašnjenja i ovo je prosto. Prva, Štefanija, mu je "supruga pred Bogom", to jest prva žena s kojom je bio venčan i crkveno i građanski, imali su troje dece. Iz nekog razloga su se razveli. Druga supruga, Lidija, mu je samo "građanska" supruga, pošto Katolička crkva ne dozvoljava razvod. S njom ima jedno dete. Očigledno je i sa jednom i sa drugom suprugom ostao u dobrim odnosima. Zanimljivo, sestra mu je izdala čitulju sa drugom porodicom. Naravno, pokvarena mašta i prljave strasti će sve ovo da izokrenu na nešto sasvim deveto Ko je kome majka, ko je kome zakonita zena, za koga da skupljamo potpise da izadje iz zatvora k`o onomad za Kasandru...? Dosta pitanja, a odgovora nigde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 imao čovek dva braka i jedan razvod, ništa komplikovano Link to comment Share on other sites More sharing options...
gos'n Čeda Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 17 hours ago, Stiletto said: Tina je gostovala tri puta u Beogradu. Prvi put sa Ajkom 1974. u Domu omladine, drugi put 1980. u Pioniru i treći put 1990. na stadionu Zemuna. Na stadionu Zemuna RTS-u je bilo dozvoljeno da snimi početak koncerta. https://www.instagram.com/p/Cso04ZKsvFc/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Volim kad me FB memories podsećaju na to šta sam šerovala pre 7 godina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 hit dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Želim prijatno popodne i predveče u Beogradu uz prigodnu muzičku numeru 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Evo i ja da pripomognem... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Takođe prikladno za danas: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 26, 2023 Author Share Posted May 26, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Da s' učipim 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 26, 2023 Author Share Posted May 26, 2023 (edited) Edited May 26, 2023 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 26, 2023 Author Share Posted May 26, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts