DameTime Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 10 hours ago, Dracarys said: Sanjao sam jutros neki san vise puta za redom kako me neki covek iz auta posmatrao, dok se ja krijem, posmatrajuci ga kroz polusputstene roletne. Ulazi mi on u kucu, jurio me je da me ubije, on sa pistoljem, ja bez icega i tako vise puta za redom, dok nisam odsanjao poslednji put i otisao na svoj posao. Pregadno. Snovi često predstavljaju nešto što nismo u kognitivnom smislu razrešili na javi. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 22 hours ago, uini said: Đorđe 9 days ago Ova numera me tera da vrtim pesnice u ciklicnom obrazcu, odnosno u krug. trepni dvaX ako te neko oteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 8 minutes ago, Ne sam Safete said: trepni dvaX ako te neko oteo gotivim bekflesha i kumelu kao kombo jos od dueta 100% covek. bas mi je nekako fina doza autoironije feat emosi i patosi u muzici gde se svi uglavnom kurche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Ne mogu te spojiti nikako sa ovakvom muzikom + ja imam problem sa ovim modulatorima glasa, jedini kojem to mogu oprostiti je Zavinul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 1 minute ago, Ne sam Safete said: Ne mogu te spojiti nikako sa ovakvom muzikom + ja imam problem sa ovim modulatorima glasa, jedini kojem to mogu oprostiti je Zavinul. za mene sve zavisi od pristupa-principa. opet kazem, ja ovo dozivljavam prilicno autoironicno. hehe, autotjun - autoironija; kao npr kada air pevaju sexy boy sa onim modulatorima glasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Jedan jak klip 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Milak nikad ne razočara Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 42 minutes ago, Del Piero said: Jedan jak klip ovo je jače ali ne obavezno milakovićeva interpretacija, poštujem čo'eka ali original sa đorđem davidom (stefan dejanom ) je pjur sautpark: original cover 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 1 hour ago, Del Piero said: Jedan jak klip Ali ti gender reveal-ovi. Kakav gnar. Kod jednih poznanika svi su se obukli u bele majice i onda su iz puški prskali boju (roze/plavu) po gostima... 1 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 10 minutes ago, uvrnuto said: Ali ti gender reveal-ovi. Kakav gnar. Kod jednih poznanika svi su se obukli u bele majice i onda su iz puški prskali boju (roze/plavu) po gostima... nisam kapirao da to postoji odistinski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 18 minutes ago, uvrnuto said: Ali ti gender reveal-ovi. Kakav gnar. Kod jednih poznanika svi su se obukli u bele majice i onda su iz puški prskali boju (roze/plavu) po gostima... Da l' je praznik Holi, da l' je paintball, da l' je gender reveal... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 2 minutes ago, DameTime said: Da l' je praznik Holi, da l' je paintball, da l' je gender reveal... šta je holi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 5 minutes ago, uini said: šta je holi? https://en.m.wikipedia.org/wiki/Holi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 zvuči okej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 8 minutes ago, uini said: šta je holi? Indijski festival boja kojim obeležavaju početak proleća. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 54 minutes ago, uini said: nisam kapirao da to postoji odistinski. Ima fazon sa sečenjem torte pa unutra bude roze/plavo, pa onda to sa velikim balonom u kom bude gomila malih balona u boji, konfetama i sl. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Dobro veče 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 ^kape za plivanje ljudmile stratimirovic iz kolekcije - pozorisne predstave za leto, pozorista sesira. ujedno i bend. posada zoja vokal, utvar bubanj, nemanjica bas [kasnije bubnjar, vrhunski i svugde] 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 3 hours ago, uini said: nisam kapirao da to postoji odistinski. Ja sam bio na 2. Obe su bile u stanu sa vinom/pivom/žestinom i večerom i 10ak ljudi gde otvaraju kutiju sa balonima u roze/plavom. Iskreno nije loše bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 6 minutes ago, uini said: ^kape za plivanje ljudmile stratimirovic iz kolekcije - pozorisne predstave za leto, pozorista sesira. ujedno i bend. posada zoja vokal, utvar bubanj, nemanjica bas [kasnije bubnjar, vrhunski i svugde] koliko sam samo vrteo prvi lira vega album, kasnije su mi nekako ispali iz vidokruga ali taj album mi je obelezio tu godinu punoletstva generalno sam tek sada stekao ogroman rispekt za bendove iz 90-tih, koliko je samo scena bila versatilna sa gomilom fantasticnih albuma, ali eto u tom nekom "odavanju pocasti" javnost se zaglavila u novom talasu kao da vise nista nije postojalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 (edited) da, ima tu svasta i uglavnom je totalni pank*, posto, 90e [*ne muzicki, vec situaciono narafski] Edited April 11, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 1 hour ago, DameTime said: Ja bih tu rekao koji lek ima najbolji SEO. Posto u vecini slucajeva ces naici na stranicu gde se i nudi neki lek za to oboljenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts