propolis Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 11 hours ago, Beonegro said: I Vasa i Mlohatinov za sada igraju na sumanutom nivou Obojica dominiraju El parketima već drugu sezonu. Nista cudno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matador Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Pitanje vezano za kos razliku - Ako timovi igraju produzetke, racuna se iz regularnog dela (0) a onom ko dobije se pise pobeda? Bacio sam pogled na tabelu, a tamo je nasa(KKCZ) i Makabijeva ostala ista kao pre ovog kola, na sajtu EL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 3 hours ago, pepe sancez said: Evroliga se brzo birati najbolju petorku ove decenije. Moj izbor bi bio: - fiksevi: Bili, Printezis, Hajns, Teo, De Kolo, Rodrigez, Fernandez, Veseli, Bogdan. - stavljam i Ljulja iako je to sedam bekova. Od ostalih se razmisljam izmedju Krstica, Mirotica, Bjelice, Nocionija, eventualno Danstona i Gista. Sta vi mislite? Dončić garantovano, zbog marketinga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 (edited) Dijamatidis je nešto izmedju, ali bi trebao imati mesta ukoliko nije izabran za prethodnu deceniju. Edit, Navarro isto Edited October 19, 2019 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Od nasih Teo i Bogdan..moj tip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Bjelica svakako...Diamantidis je ostavio i te kako trag i u ovoj deceniji, tako da treba i on tu da bude.Ja Veselog ne bih birao ni u petorku sezone a kamoli decenije, i to nema veze sa navijackim opredeljenjem, covek sem predispozicija ima malo koji drugi kosarkaski element, skoka bez, suta bez, pregled igre upitan, zastita kosa kilava, da ume da blokira, ali mu se mnogo cesce jaci centri usetaju u kos.Zestoko precenjen igrac, nije ni cudo sto Fener ne moze da uzme titulu, otkako Judo nije u timu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Dobro mozda i Nemanja u pravu si, ne znam tacno ko je kandidat na njegovoj poziciji ali da svakako i on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 14 hours ago, Beonegro said: I Vasa i Mlohatinov za sada igraju na sumanutom nivou Vasa ako postane stabilniji sa sutem za tri poena (a ostale parametre zadrzi na ovom nivou), bi mozda mogao biti i prvi plej evrolige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 25 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Dobro mozda i Nemanja u pravu si, ne znam tacno ko je kandidat na njegovoj poziciji ali da svakako i on. Na njegovoj poziciji je svakako prvi pik Printezis. Ja ne vidim bilo koga ispred njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Rijec je o timu, ne petorci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Vidim da se bira samo 10 igrača, ja sam uspeo da svedem listu na 12 i sada ne znam koju bih dvojicu izbacio: Dijamantidis, Spanulis, Teodosić, De Kolo, Hajns, Navaro, Ljulj, Rodrigez, Fernandez, Printezis, Dončić i Veseli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 (edited) 1 hour ago, Guru said: Vidim da se bira samo 10 igrača, ja sam uspeo da svedem listu na 12 i sada ne znam koju bih dvojicu izbacio: Dijamantidis, Spanulis, Teodosić, De Kolo, Hajns, Navaro, Ljulj, Rodrigez, Fernandez, Printezis, Dončić i Veseli. Ljulj ili Rodrigez, to je bila dilema ... Dončić je ipak imao kratku epizodu, sjajan igrač, to stoji. edit: sad videh ovo ... Quote The 2010-2020 all-decade selection process marks the second time this century that fans and media have voted for the honor. The first EuroLeague All-Decade Team, covering 2000 to 2010, included Dejan Bodiroga, Dimitris Diamantidis, J.R. Holden, Sarunas Jasikevicius, Trajan Langdon, Juan Carlos Navarro, Theo Papaloukas, Anthony Parker, Ramunas Siskauskas and Nikola Vujcic. imaš dvojicu iz prošlog saziva Edited October 19, 2019 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 @Kankkunen Videh to za Dijamantidisa i Navara, činjenica je i da su obojica igrali nešto duže nego što je trebalo i pokvarili utisak pred kraj karijere (posebno Navaro), al' sa druge strane su od 2010. osvojili po titulu, više puta birani u All Euroleague timove, Dijamantidis bio MVP regularnog dela sezone i najbolji defanzivac, Navaro MVP fajnal fora... I za Dončića stoji da je verovatno glupo da na osnovu jedne sezone bude biran u tim dekade, mada je ta sezona bila brutalna: Real osvojio EL, on bio i MVP fajnal fora i MVP regularnog dela sezone... Ne znam, možda onda ipak Navaro i Dončić out, ostale ne bih dirao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 @Guru Treba EL da objavi spisak od 50 igrača koji su u konkurenciji za 10 najboljih, pa da vidimo ko je tu ... mislim da u ponedelja izlazi ta lista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Svakako Luka prije Bogdana...zbog marketinga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 (edited) Kvalitetan pljuc Micova. I tvitovi Džejmsa Edited October 22, 2019 by Green23 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Naravno da makar jedan od Dzejmsovih saigraca ne moze da ga smisli. Ne bi me zacudilo ni da ih je mnogo vise. Problematican privatnik koji cascava prisustvom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Svejedno ne vidim potrebu za ovako direktnim prozivkama. Baš bezveze. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Ma Salo sujeta, a Micov dusa od coveka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Taylor Rochestie i Willie Reed u Oly ... krenuo Milan da radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 On 10/19/2019 at 9:58 AM, Manu said: Jednostavno nisu bili zainteresovani da mu daju ugovor, nigde po medijima se to nije spominjalo. Mozda i jesu stupili privatno u kontakt sa Milutinovim, ali sumnjam da im je on trazio neki ugovor koji nisu mogli da ispune. Ima li pravo neki drugi nba klub angažirati Milutinova ili moraju čekati da ga Spursi wajvuju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 19 minutes ago, Kankkunen said: Taylor Rochestie i Willie Reed u Oly ... krenuo Milan da radi Mislis da ce ga angazovati za trenera brzi ili im samo sada radi skauting? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Ma šalim se, ne verujem da će raditi ove sezone, sem ako dođe do totalnog raspada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Ako nije angazovan nemoj ga pls pominjati, ljut sam mnogo na njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Ima li pravo neki drugi nba klub angažirati Milutinova ili moraju čekati da ga Spursi wajvuju? Nece Spursi sigurno waivovati prava na njega posto nista ne gube ako ga "drze na lageru". Ako neko drugi zeli da ga potpise treba od Spursa da trejduje prava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts