Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Wingwalker said:

Ali Hanga sa kakvim samopouzdanjem je sinoć na kecu prodo 5-6 brutalnih driblinga i prodora leptejebo...okle mu sad taj skil...jako nizak dribling...? Svaka čast matore.

Послато са SM-J330F помоћу Тапатока

Coek godinama pleja igra ili nesto poput toga u reprezentaciji dje je nerjetko bio i blizu triple doubleova, nije to nesto novo u njegovoj igri nego se jednostavno nije od njega trazilo vise od te uloge koja mu je namjenjena u Barseloni, a da je Hanga dosta raznovrsniji igrac koji zna da igra sa loptom nije neka novina.

• Like 1
Posted
1 minute ago, propolis said:

Treba podsetiti na legendu Dubljevica koji igra osmu sezonu u Valensiji 👑👑

Gotovo nemoguće u današnjoj kosarci, fudbalu. 

Pričao je Realni o tome, kako živi u Valensiji, kako mu je tamo, kako on gleda na sve to i kako njega tamo gledaju. I onda nije ni čudo što se ne mrda niti će.

Plus Valensija kao savršen grad za život.

Posted

Jedna od retkih dobrih utakmica ove sezone. Plejevi pokidali.

Izgleda da se Olimpijakos polako budi...Dve dobre utakmice su odigrali u Nemackoj...

Posted
10 minutes ago, NMX said:

Pričao je Realni o tome, kako živi u Valensiji, kako mu je tamo, kako on gleda na sve to i kako njega tamo gledaju. I onda nije ni čudo što se ne mrda niti će.

Plus Valensija kao savršen grad za život.

Nisam video. 

Posted

samo da izjavim za vaskoliko pučanstvo:

Da sam neka vlas' ko što nisam, naplaćao bi se meni Žalgiris kazni za ono smeće od maskirnog printa, samo tako.  Sram vas bilo dizajneri dresova KK Žalgiris i rukovodstvo istog koje je predlog prihvatilo.

Posted
2 minutes ago, Stondisha said:

samo da izjavim za vaskoliko pučanstvo:

Da sam neka vlas' ko što nisam, naplaćao bi se meni Žalgiris kazni za ono smeće od maskirnog printa, samo tako.  Sram vas bilo dizajneri dresova KK Žalgiris i rukovodstvo istog koje je predlog prihvatilo.

Jedino je dobro što ih samo jednom nose 😄 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...