Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam, koliko mi je muka od sh filmova, barem toliko mi je muka i od silnih biopica... Opet se trose resursi na takve projekte naustrb potpuno originalnih. Nema potrebe da gledamo dramatizaciju dogadjaja iz biografije svake poznate licnosti na ovoj godforsejken planeti...

• Like 1
Posted

Slažem se sa obojicom. 😄

Tizer zaista fenomenalno izgleda, ali isto tako, majku mu, moraju li da se snime baš svi mogući biografski filmovi? 

• 4 weeks later...
Posted

@The Odyssey

Upravo videh (prve?) fotografije. Bukvalno mi niko ne izgleda kao da "pripada" takvom filmu - ni Pattinson, ni Zendaya, ni Hathaway, ni Tom Holland, ni Matt Damon...

Dobar komentar:

It looks like it's set in medieval England rather than Bronze Age Greece.

Posted
On 12/16/2025 at 6:46 PM, Drug Crni said:

Ne dojmi me nešto teaser.

Novi Spielberg

Meni se svidža - al' ja pa volim Blantovu :heart: mnogo te nisam objektivan. :classic_happy:

14 hours ago, DameTime said:

@The Odyssey

Upravo videh (prve?) fotografije. Bukvalno mi niko ne izgleda kao da "pripada" takvom filmu - ni Pattinson, ni Zendaya, ni Hathaway, ni Tom Holland, ni Matt Damon...

Dobar komentar:

Same Here ... nažalost.

• Like 1
Posted
4 hours ago, Besni lala said:

Ja povlačim sve što sam rekao (za sada) ... ovo izgleda po mom ukusu :classic_happy:

Da, trailer izgleda daleko bolje od fotografija, na moju žalost. 😁

• Like 1
Posted

Kostimi ne deluju bas stelarno, ali mozda je to kreativni izbor autora. Imam bas mala ocekivanja, nekako mi deluje da ce ovo ostati zaglavljeno izmedju pokusaja pravljenja novog klasika i moderne adaptacije sa nekim nolanovskim notama. Taman toliko da bude duplo golo.

Posted

Ja verujem da će biti skroz dobar film. Ne očekujem da padnem na dupe. Smeta mi što izgleda sve kao da su snimali u Skandinaviji ili Velsu nekom, gde su boje, gde je sunce, gde je žuto ili šareno 😄